Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Miniinvazivní operace křečových žil novou metodou

5,0 / 5 Centrum jednodenní chirurgie s.r.o. Hradec Králové  (mapa) 12 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
jana

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli je tato metoda účinná i pro tzv. metličky na nohou hlavně v podkolenní a na vnitřních kotnících. byla jsem i na tzv. sklerotizaci, ale výsledek byl pouze krátce.6ilky se udělaly jinde. I na laserovém zákroku jsem byla, ale pouze mám spáleniny a nic víc. Ještě dotaz ohledně mojí dcery. Již má také na jedné noze tyto metličky v podkolenní a chci se zeptat, jestli při její profesi palubní stewardky je tato metoda účinná. Děkuji za info.

MUDr.Pavel Žďárský, Centrum jednodenní chirurgie

Dobrý den, pro oba případy platí stejný postup. Pokud jsou na základě podrobného ultrazvukové vyšetření žilního systému diagnostikovány insuficientní úseky, je nutné je nejprve odstranit radiofrekvenční ablací. Až po operaci se řeší reziduální metličky. Zkušený cévní chirurg je dokáže ošetřit skleroterapií. Druhou možností jsou kožní lasery, kde bychom Vám dali doporučení na pracoviště, kde mají nejlepší kosmetický efekt.

Stáňa

Dobrý den mám problém se záklopkami v tříslech ,otvírají se jen částečně.Mám jít na operaci leizrem bylo toto vhodné i pro mě? Děkuji za odpověď

MUDr.Pavel Žďárský, Centrum jednodenní chirurgie

Dobrý den, nedomykavost žilních chlopní je hlavní příčinou rozvoje křečových žil. Radiofrekveční operace pro Vás s vysokou pravděpodobností bude vhodná. Laserovou technologii nepoužíváme, laser pracuje s vyšší teplotou a je tak méně šetrný k okolním tkáním.

Kateřina

Dobrý den,
minulý rok jsem byla na operaci levé nohy metodou Closure Fast radiofrekvenční ablace (nevím, zda se jedná o stejnou metodu) v Liberecké nemocnici a s výsledkem nejsem spokojena. Vlastně mi zmizela jen jedna křečová žíla (myslím safena) a zbytek mi tam zůstal. Což nechápu, zaplatila jsem 12.000,– a vysledek skoro žádný. Chtěla jsem se zeptat, zda je vaše metoda stejná a zda lze odstranit všechny křečové žíly.
Děkuji za odpověď

MUDr.Pavel Žďárský, Centrum jednodenní chirurgie

Dobrý den, v našem zařízení používáme spolehlivý radiofrekvenční přístroj Olympus Celon a postupy vedoucí k výbornému léčebnému i kosmetickému efektu. Při správně provedené miniinvazivní operaci varixů viz předchozí odpověď musí být odstraněna příčina a všechny křečové žíly.

Vendula

Dobrý den pane doktore,
ač je mi teprve 29 let, již od puberty mám problémy s křeč.žílami. Před dvěma lety jsem byla na operaci levé nohy, touto nebo jí podobnou metodou, zatavením… a to část stehna a lýtko zezadu. Dle mého laického názoru byla operace málo radikální, neboť za pár měsíců byly křeč.žíly zpět a to na přesně stejném místě… nevím jestli je tohle vůbec možné? Na internetu jsem viděla video operace Vaší nabízenou metodou, ale navíc část žil odstranovali flebektomií… můj dotaz zní, zda mi toto uděláte u operace také… část zatavení a část trvalé odstranění-vytažení… děkuji za odpověď a přeji hezký den.

MUDr.Pavel Žďárský, Centrum jednodenní chirurgie

Dobrý den, správně provedená operace má tento standartní postup s možnými variantami dle konkrétního nálezu: 1. předoperační UZ detekce poškozených žilních kmenů a periferních drobných varixů s jejich zákresem na končetinu 2. „Zatavení“ poškozených žilních kmenů radiofrekvenční sondou 3. miniflebek­tomické odstranění drobných periferních varixů, to vše z miniaturních vstupů či vpichů.

Karolína Kloudová

Dobrý den,četla jsem,že u této operace jiná pracoviště provádí pouze lokální anestezii,vy píšete o celkové anestezii,která je dalako zatěžující.Je možné i u vás se o tomto domluvit.Dále mě zajímá,jak dlouho vydrží efekt a jestli je vždy nutné operovat v tříslech i když se jedná o křečové žíly převážně na bércích.Děkuji za odpovědi.

MUDr.Pavel Žďárský, Centrum jednodenní chirurgie

Dobrý den, radiofrekvenční operace křečových žil se u nás provádí ve velmi šetrné a moderní celkové anestezii. Na vlastní žádost pacienta je možno se domluvit na analgosedaci v kombinaci s lokální anestezií. Správně provedená operace má trvalý efekt. Vždy není nutné operovat v tříslech, vše závisí na předoperačním ultrazvukovém vyšetření žilního systému s detekcí problematických úseků.

Jitka Tykalová

Operace se provádí v celkové nebo místní narkóze ?
děkuji Jitka

m

Dobrý den, radiofrekvenční operace křečových žil se u nás provádí ve velmi šetrné a moderní celkové anestezii, která přináší maximální komfort jak pacientovi, tak operatérovi.

Hana

Dobry den, rada bych se zeptala kolik pacientu jste na Vasi klinice jiz touto radiofrekvencni ablaci odoperovali. Odkdy tuto technologii osobne pouzivate? Dekuji za odpoved. H.M.

MUDr.Pavel Žďárský, Centrum jednodenní chirurgie

Dobrý den, MUDr. Stanislav Jíška je držitelem certifikovaného osvědčení pro radiofrekvenční technologii RFITT a operuje takto od 09 2011. V Centru jednodenní chirurgie jsme ošetřili cca 300 pacientů radiofrekvenční metodou.

Jarča

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat na dobu platnosti voucheru. Pochopila jsem dobře, že do 28. 2. 2013 je nutné se objednat na první vyšetření a následná operace by byla možná třeba až na podzim 2013 ? A dále jsem se chtěla zeptat na objednací termíny, jak dlouhá je čekací doba? Děkuji za odpověď.

Slevomat.cz

Ano, je to tak. Do 28.2. je nutné se pouze objednat. Termín operace pak vyberete po domluvě s lékařem.

michal

Dobrý den, je nutné před operací v případě léčby Warfarinem nějak upravovat užívání (INR), případně nasazovat injekčně nízkomolekulární Heparin?

MUDr.Pavel Žďárský, Centrum jednodenní chirurgie

Dobrý den, standartní postup je týden před operací vysadit Warfarin a týden před a zhruba 2 týdny po operaci injekčně aplikovat nízkomolekulární heparin dle doporučení hematologa (Zibor, Clexane, Fraxiparine…).

Kateřina

Dobrý den, jsem z Prahy, a proto by mě zajímalo kolik návštěv je nutné zabsolvovat před a po operaci. Byl by možný převoz do Prahy nebo by bylo lepší zajistit si ubytování v Hradci? Děkuji

MUDr.Pavel Žďárský, Centrum jednodenní chirurgie

Dobrý den, jsou třeba zpravidla 3 návštěvy – předoperační vyšetření včetně ultrazvuku, vlastní operace v ambulantním režimu a pooperační kontrola s odstupem cca 1 týdne. Zhruba za 2 hodiny po velmi šetrně provedeném výkonu pacient odjíždí s doprovodem domů vozem. Máme pacienty z celé ČR, ubytování v HK není třeba, a po dálnici jste u nás za 50 minut:-)

Milena

Dobrý den, je možné tuto kosmetickou operaci provést i na noze v minulosti již 3 x operované chirurgicky? Děkuji.

MUDr.Pavel Žďárský, Centrum jednodenní chirurgie

Dobrý den, pro tento případ recidivujících a třikrát operovaných křečových žil velmi pravděpodobně nebude radiofrekvenční operace vhodná.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru