Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Vysoce kvalitní dřevěná podlaha Kährs – 9 druhů

Kratochvíl parket profi, s.r.o. (2 pobočky) Praha  (mapa)

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
dali

Dobry den, muzete mi prosim strucne shrnout vyhody podlahy Kahrs? Nedavno tu jina firma inzerovala drevene 3vrstve podlahy (s naslapnou vrstvou 4mm a systemem Uniclic) zlevnene z ~1500 na ~400Kc/m2, udavana zivotnost ~30let. Vy nabizite 14mm podlahy se systemem Woodclick a naslapnou vrstvou 3mm zlevnene z ~3000 na ~1500Kc/m2 (nepocitam tu 7mm „slupku“) – v cem jsou tak vyrazne lepsi, abych se pro ne rozhodl? Dekuji.

KPP

Dobrý den,


Švédské dřevěné podlahy Kährs vynikají hlavně svojí originalitou a tradičností, které na trhu působí v daném oboru více něž 150 let. Se dřevem Kährs pracuje se dřevem od roku 1857 a jsou jedním z předních a nejstarších výrobců i jedním z největších inovátorů průlomových technologií dřevěných podlah v Evropě, kam se dostáváme například k již zmiňovaným zámkům Woodlock, které Kährs představil v roce 1999 a byl tak prvním výrobcem, který představil mechanický spojovací systém bez nutnosti použít lepidla a stále ho vyvíjí a inovuje, aby pokládka byla co nejjednodušší, nejrychlejší a výsledek práce byl naprosto dokonalý. Záruka je u dřevěných podlah Kährs s tloušťkou 14mm – 15mm také 30 let.
Koneckonců, přijďte se na vlastní oči přesvědčit na naše prodejny v Brně nebo v Praze, kde Vás rádi uvítáme a provedeme po našich moderních showroomech. 


S pozdravem
Tým KPP



Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru