
Termín
Platnost do 15. 8. 2011.
Můžete využít do 15. 8. 2011
Jak uplatnit
- Maso není třeba předem rezervovat
- Maximální počet voucherů na osobu: 10
- Celkový počet voucherů: 5000
- V Brně je možnost odběru až od 20. 7. 2011
Benefity
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Uruguay. Při tom slově se cestovatelům vybaví Jižní Amerika, sportovcům fotbal a všem gurmánům se spustí sliny při pomyšlení na vynikající hovězí maso.
S dnešní nabídkou se vám dostane pod ruku půl kila kvalitního nízkého roštěnce z Uruguaye neboli Striploin Chain off či Faux Filet sans Chainette, který můžete pořídit za poloviční cenu!
Nízký roštěnec se vyznačuje jemným mramorováním, díky čemuž je šťavnatý a plný chuti. Během přípravy se nevysušuje a zachovává si svou úžasnou šťavnatost. Je vhodný jak na grilování a přípravu vynikajících steaků, tak třeba na pečení v celku pro přípravu skvělého rostbífu.
Maso je vyzrálé, měkké jako dort a připravené na vaše kulinářské umění. V běžné lednici vám vydrží pět dní, při nižších teplotách a správném zacházení i mnohem déle. Kdo by ale schovával takovou dobrotu delší dobu, když se do ní může pustit již během pár minut na grilu nebo na pánvi?
Spoustu dobrých tipů a triků na přípravu masa najdete na stránkách SelaVita. Základní zásady ale zní – pořádně rozpálit pánev, nemarinovat v rychlosoli, nepropichovat, nechat odpočinout, vychutnat!
Řezník vám připraví porci přímo na místě a nakrájí přesně dle vašeho přání. Případný rozdíl v ceně vám bude buď vrácen, nebo jej můžete doplatit, a to samozřejmě v cenách po slevě.
Maso je dodáváno i s lehkým tukovým krytím, které rozhodně před přípravou nesundávejte. Tento tuk je totiž naprosto zásadní pro chuť steaku, jelikož mu dodá na chuti i šťavnatosti.
Uruguay je země zaslíbená kvalitnímu hovězímu, kde čistý vzduch, kvalitní voda a bohaté pastviny zaručují společně s ekologickým chovem tu nejlepší chuť masa. Velká péče je věnována také porážce a zpracování masa, které probíhá přímo na ranči a dobytek tak není vystavován stresu. Uruguayský masný průmysl je jednoduše pojem, kterému se ve světě vyrovná už jen Argentina a USA.
Maso si můžete vybrat a vyzvednout v řeznictví Moravec u I. P. Pavlova v Praze nebo v řeznictví Steinex na Kobližné v Brně.