Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

399 Kč za kurz landkitingu pro začátečníky i pokročilé dle výběru v hodnotě 990 Kč. Skvělá příležitost, jak vycvičit draka se slevou 59 %.

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Petra P.

Dobrý den,
koupila jsem tento voucher příteli, nadšenému snowboardistovi. Je možné aby vyzkoušel rovnou snowkiting, ikdyž nic podobného nikdy nezkoušel? Je tedy úplný začátečník. Velice děkuji za odpověď.

Patrik Z.

Dobrý den,
to je dobrá poznámka od paní Katky H. Dotaz tedy zní: co s vouchry, které propadnou kvůli počasí a tedy nedostaku prostoru pro všechny zájemce v době platnosti voucheru?

BEST KITES

Dobrý den.

Povětrnostní podmínky nejsme schopni ovlivnit. Všechny zaplacené vouchery, a následně kurzy, budou určitě zrealizovány. V případě špatných povětrnostních podmínek se platnost voucheru prodlužuje do doby konání kurzu. S pozdravem BEST KITES

Katka H.

Dobrý den,
chtěla bych varovat zájemce. My jsme si koupili voucher na půldenní kite kurz před 6 měsíci. 7× jsme v období od března do července přihlásili na kurz a pokaždé byl termín den předem zrušen kvůli počasí. Další už nestihneme, takže nám za 3 dny vouchery propadnou.

Slevomat

Katko, nepropadne :-) nebojte, určitě Vám drží místo a dohodnete se na termínu, který bude pro Vás vhodný..Odpoledne ještě odpoví Best kites.

BEST KITES

Dobrý den, jedná se o mylnou informaci. Počasí ovlivnit nedokážeme a u tohoto sportu to bez větru nejde. Mrzi mne, pokud zrovna Vaše termíny nevycházejí s větrnými dny, ovšem pokud jste kurz již jednou objednala, dokud jej nezrealizujete, voucher Vám v žádném případě nepropadne!! Proto Vám k výběru také chodí náhradní termíny. Zřejmě jste jen špatně posoudila situaci. V případě dotazu mne můžete kontaktovat kdykoli telefonicky: 736 767 231

Dana Vorlickova

Dobry den, je mozne abych vzala dcerku a ta si to napr. pul hodiny z tech dvou take vyzkousela?

BEST KITES

To bohužel nelze. 1 voucher platí pro 1 osobu.

Martina

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, zda kdyžbych koupila jako dárek 2 vouchery, tak jestli by se to tedy dalo udělat tak, že 1 vocuher by dotyčný využil na landkiting a druhý voucher na snowkiting, pokud se to tedy opravdu dá i v zimě využít – snad by do prosince na Božím Daru něco napadlo :)
Děkuji za odpověď

BEST KITES

Může 2hod. kurz absolvovat na landkitingu nyní v průběhu léta/podzimu a pak pokročilý 2hod. kurz na sněhu.

Jirka

Ahoj,
vážím asi 130kg je to i pro mě???
děkuji

BEST KITES

I člověk se 130kg může jezdit. Budete ale potřebovat velký kite a s velkou pravděpodobností trapéz šitý na míru. To jediné by bylo extra. Kity jsou v různých velikostech až po 20m.

Kafka Vsk

Dobrý den,

jsou dvě hodiny dostatečně dlouhé? Je možné koupit například dva vouchery a čas „nastavit“ ?

BEST KITES

Kurz by měl být hlavně o tom, abyste si udělal představu v těch 2hod. jestli je to vůbec sport pro vás, chcete ho dělat, jde vám to a víte co to obnáší… Takže dobrý vstupní bod.

Lze samozřejmě využít i 2 vouchery a čas prodloužit. To záleží na vás.

Jindra

Dobry den,
v titulku mate landkiting a v popisu nabizite i lokalitu Boziho daru, vztahuje se voucher tedy i na snowkiting?

A dalsi otazka, kdybych si prinesl sveho draka, naucite me ho spravne ovladat? jiz nejake zkusenosti s drakem mam, obcas s nim bojuji a rad bych od odborniku rady co a jak delam spatne a co jak delat dobre.

BEST KITES

Dobrý den,


platnost voucheru je do 31.12.11 takže od zhruba poloviny listopadu je voucher možno využít i v zimních lokalitách. 


Na kurz si můžete přinést i vlastní kite. Je to standardní služba, kterou nabízíme – výuka s vlastním kite vybavením.
BEST KITES

opravuji platnost voucheru: do 13.12.11

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru