Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

990 Kč jednodenní pronájem terénní čtyřkolky Access Tomahawk 300. Adrenalin na souši i ve vodě, na louce i silnici s 54% slevou.

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Vasek

Dobry den, jak presne musi probehnout umyti stroje pred vracenim? Staci to ostrikat nekde na pumpe? Nebo je treba to myt rucne, pripadne lestit plasty atd.? DIky.

Ondra Sys

Dobrý den, Vasku staci samozrejme umyt vapkou lesteni neni nutne. Domluvite se na vsem s provozovatelem pujcovny. Dekujeme a prijemnou jizdu :-)))

Martin

Dobry den, chtel bych se zeptat jakou ma ctyrkolka spotrebu?

Ondra Sys

Dobrý den, Martine je na Vas kolik ctyrkolka bude papat. Ale jelikoz to je potreba poradne vyzkouset tak to vidime tak na 7 l na 100 km. 


a nadrz je na 14 litru.


Diky
Honza

Dobry den. Chci se zeptat jak je to s pojistenima odpovednosti za skody. Pripadne lze pojisteni dokoupit? Dekuji za odpoved.

Ondra Sys

Dobrý den, Honzo u ctyrkolek je povinne ruceni.
Avsak idealni pro VAs je skocit do pojistovny nebo pomoci internetu se pripojistit na tzv. pojisteni proti blbosti. V kazde s pojistoven Vam poradi. a rozhodne se vyplati par desitek korun na ten den obetovat a muzete radit v klidu.

 :-)

Dalibor Lemur Šteflíček

dobry den tzv pojisteni proti blbosti se nevztahuje na rizeni vozidla :-) musite si sjedna tkratkodobe havarijni pojisteni :-) a jedina prijatelna pojistovnaje hasicska :-)

Petr Hanák

Už mám poukat, a jsem natěšen :-D Jsou v okolí půjčovny moznosti offroudového vyřádění ?

Ondra Sys

Dobrý den, Petre kolem rajhradu se da rozhodne zaradit v uzasnych lesích a kolem řeky. Provozovatel pujcovny Vam zajiste rád poradí.

hynna

Žádná smradlavá čtyřkolka do lesa nepatří. A k řece už vůbec ne.

Jurecek

Dobry den, zajimaji me tri dotazy. 1) je mozno doplatit a pujcit si ji nektery den z patek/sobota/ne­dele, pokud ano, kolik by byl doplatek? 2) Pujcujete take obleceni, boty, kalhoty, helmu nebo musim mit vlastni? Pokud ano za jakych podminek? 3) Pokud budu mit ctyrkolku pres noc, musim ji pakrovat venku, cili hrozi riziko odcizeni, jak je prosim osetren tento pripad?

Sys ondrej

Dobrý den pokud chcete vyuzit nejaky den o vikendu je mozne pujcit 4kolku jen na cely vikend patek – nedele . Takže si musite koupit jeden VOUCHER a dalsi dva dny za 2× 999 doplatite primo na miste. Obleceni se nepujcuje. Helma samozrejme ano. A opravdu je potreba aby jste zařídil, že 4kolka bude schovana.

Diky velice

Kuba Uhlíř

dobry den, je mozne na miste doplatit 300Kč a pujcit si Gladiatora 510ccm? Je to defakto cenikovy rozdil, samozrejme po predchozi domluve a kauci 30 000. Děkuji

Ondra Sys

Dobrý den, Kubo je mozne si pujcit i Gladiatora za priplatek 500kč. A muzete jít řádit. :-) hezky den

Libor

dobrý, chci se zeptat kolik se dá pujčit čtyřkolek v jeden den?? a proč je voucherů na osbu jen jeden, rád bych si to sám vyzkoušel, ale i koupil jako dárek pro kamoše! dík za info..

Ondra Sys

DObrý den přeji, Libore v jeden den je moznost pujceni dvou totoznych 4kolek. takze s kamaradem muzete bez problemu vyrazit. A idelani bude kdyz kamaradovi koupite poukaz a on Vam koupi take. Samozrejme se da i v pujcovne prikoupit dalsi dden nebo 4kolka.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru