Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

149 Kč za profesionální pedikúru a uvolňující masáž nohou ve studiu LADA v Ostravě. Nožky lehké jako pírko se slevou 50 %.

3,2 / 5 Studio pro ženy Lada Ostrava  (mapa) 105 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Daniela Lukaszova

No po té záporné reklamě se tedy moc nechce ani využít woucer to není moc dobré tedy:)

Daniela

Dobrý den,
já byla před časem také ve studiu Lada na pedikůře. Bohužel musím souhlasit s paní L.K. Celá procedura trvala u mne vč. namáčení i masáže 25minut, a to na pedikuru pravidelně nechodím. Také jsem zvyklá, že jinde trvá pedikura bez masáže hodinu i více, takže z tohoto pohledu jsem byla dost zklamaná. I proto, že masáž byla velice příjemná a celkově jsem byla s pedikůrou spokojená.
PS: já jsem bohužel přišla v době, kdy byly studiu známky po předchozí klientce – papírky, ručník se „zbytky pedikůry“, což na mě moc čistým dojmem nepůsobilo, ale ráda budu věřit, že se jednalo o výjimku z nedostatku času paní pedikérky a příště si dá pozor- na zákazníky to opravdu dobře nepůsobí:-(
Jinak, jak už jsem psala, s celkovou pedikůrou jsem byla spokojená a přeji hodně spokojených zákaznic.

david

To jsou pomluvy teda.Já tam byl a byl jsem max.spokojenej­.A jako omluvu od této paní za to že jsem jednou přišel zbytečně jsem dostal jednu pedikůru grátis.Kdo jiný by tohle udělal v dnešní době.
Pro I.N.-už vidím jak ty nohy v lavoru se samy oškrábou atd.

Hanka

Dobrý den,
tento voucher jsem koupila jako dárek. Chtěla jsem se jen zeptat. U této nabídky se uvádí: " V ceně je i případné ošetření kuřího oka, zarůstajícího nehtu". Na voucheru je uvedeno: " Za příplatek si můžete nechat provést další pedikérské úkony, jako např.: depilaci nohou, ošetření kuřího oka, ošetření zarůstajícího nehtu, apod." Tak je to v ceně nebo to není v ceně?
Předem děkuju za odpověď.

Studio LADA

Dobrý den ošetření kuřího oka máte v ceně tak jak je uvedeno na stránkách slevomatu, bohužel já vytištěný voucher nevidím, ale pokud mi ho můžete zaslat na email Studia Lada studio@studiolada.cz, ráda bych se na to podívala. Děkuji

Kateřina Horáková

Tak mně nezbývá než paní pedikérku moc pochválit! Je opravdu milá, vstřícná a hlavně šikovná. Přicházela jsem s bolestivým problémem a odcházela s úsměvem – nezbývá mi než doporučit! Jen škoda, že to mám tak daleko, chodila bych pravidelně. A i přesto mě rozhodně neodbyla, naopak! Mockrát děkuji!!!! :o)

Studio Lada

Děkujeme za pochvalu

L.K.

Jak jsem již dříve napsala, byla jsem náhradnice za tchýni, kterou jste odmítla a která to má k Vám kousek. Moje pedikérka je pro ní bohužel daleko. A Vám jsem neřekla nic s ohledem na Vás, protože byly v salónu další zákaznice. Nenapadlo mně, že si ještě někdy budete dělat reklamu na Slevomatu. Každopádně Vám přeji mnoho spokojených zákazníků :-)

L.K.

Milá paní pedikérko, je pravda, že chodím na pedikůru pravidelně, ale proto, že se mi tvoří zrohovatělá kůže na patách. Vy jste mi nohu ani neotočila, jinak by jste to musela cítit-nehledě při masáži. Byla jsem jsem náhradnici za tchýni, kterou jste se zarůstajícím nehtem odmítla dělat (běžně pedikérky takové potíže ošetřují), tudíž jsem si myslela, že tušíte, že ze mě nebude stálá zákaznice a odbyla jste mne. Takto jsem si to vysvětlovala. Nicméně věřím, že se z těchto komentářů poučíte-zajímalo by mne, kolik zákazníků k Vám přišlo opakovaně za plnou cenu. Já totiž platím 150,– za pedikůru běžně, dělá mne tak hodinu a půl a rozhodně měnit nebudu. A stálo by mi to i za 300,–, ale bohužel na tu Vaší opravdu stačí lavor. Nicméně Vám přeji, ať se Vám daří, vždyť děláte i manikůru a kosmetiku a na mateřské je manžel, protože jak jste řekla, vy vyděláte více. Krásné dny a spoustu spokojených zákazníků

Studio Lada

Nevím, zda vůbec na Vaše přispěvky reagovat, když jste tak spokojena a máte to za stejnou cenu, nechápu proč jste šla k nám. Mám z toho ale pocit, že prostě za každou cenu chcete všem sdělit svouji křivdu.
Nechtěla jsem se pouštět di diskuze, ale musím také napsat něco na svou obranu:
Nestěžuju si na to, že klientka bez omluvy nepřijde, pak naruší celý obj. systém, několikrát se stane, že nepřijdou i 2 po sobě a jsem tam zcela zbytečně, ale to k profesí patří a další podrobnosti ani nebudu psát.......

Studio Lada

Ještě mě zaráží jedna věc, když ste nebyla spokojena proč jste to neřekla přímo a čekala, až bude další akce Slevomatu a podepsala stížnost
 L.K.

Andrea

Je tato procedůra vhodná i pro diabetiky, a nebo tady může nastat problém? Díky za odpověď.

Studio Lada

Pro p. Andreu
Omlouvám se, musela jsem reagovat na další příspěvek, pedikúra je vhodná i pro diabetiky

I.N.

Dobrý den. Ač velmi nerada, musím se připojit ke kritice od L.K.. Před časem jsem využila nabídky Studia Lada a zakoupila si voucher na pedikúru. Salon působí velmi čistým a útulným dojmem, paní pedikérka je milá, leč ošetření nohou v této podobě, jaká mi byla poskytnuta, si můžu dopřát i doma v lavoru. Také proto varuji ostatní případné zájemce o tuto slevu a přeji všem příjemný den.

Studio Lada

Bohužel, je nám to opravdu líto, že je taková kritika na naše služby, ale je to asi stejné, jako u jiných služeb. Někdo je spokojen více, někdo méně a někdo vůbec.Při minulé akci bylo prodáno 500 voucheru a většina byla spokojena, soudíme podle toho, že se klienti vracení znovu.
Doufám, že se diskuze Slevomatu nezvrtne na zápas mezi spokojenými a nespokojenými zákazníky.

Romana

Je ošetření vhodné i pro muže a v souvislosti s minulým komentářem by mě zajímalo jak dlouhá je ona konečná masáš?

Studio Lada

Pro paní Romanu. Ošetření je vhodné i pro muže, masáž trvá 10–15 minut. Muži u nás tvoří asi 30% klientely a jsou většinou stálými zákazníky, protože po pedikúře zjistí, že je dobré o nožky pravidelně pečovat.

L.K.

Dobrý den,
nemám ve zvyku kritizovat, ale bohužel musím. Tohle studio již slevu nabízelo a musím varovat. p. pedikérka(bohužel neznám jméno) byla se mnou hotova za 40 minut i s odmočením nožek, pedikůrou i masáží :-(. Mrzí mě to, mají to tam hezké-ale v tomto případě reklama s velmi negativním dopadem…Slevomatu přeji mnoho úspěchů, portálu se to netýká, pouze varuji před návštěvou pedikůry. Všem přeji krásné dny a spokojené slevy :-)

Studio Lada

Dobrý den,je mi líto, že jste u nás nebyla spokojena, ale doba nAmáčení i ošetření se odvíjí od toho, jak máte nohy zanedbány, což u Vás zřejmě bylo tak, že bylo velmi hezké a pečujete o ně. nemohu Vás tedy namáčet jako klienta, který má 3 roky neošetřené problémové nohy.Masáž trvá 10–15 minut.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru