Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

3denní relax pro DVA v hotelu Zadov na Šumavě

3,8 / 5 Hotel Zadov***+ Šumava (mapa) 337 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Příplatky
Benefity
FKSP
Martin

Dobrý den,
Mám rezervaci na dvoulůžkový pokoj na termín 13–18.1., využití nabídky voucheru 1+1.Pokud bych chtěl doplatit ješte jednu osobu , lze v pokoji možná přistýlka a lze tatu varianta uplatnit.

Děkuji za informaci.

Hotel Zadov

Dobry den,
je mozne se na tomto individualne domluvit, prosim kontaktujte nas na info@zadovhotel.cz, nebo na tel. 775 034 567.

Anna

Dobrý den , chci se zeptat, kolik voucherů potřebuje jedna osoba na 6 nocí v hotelu? Dá se u hotelu parkovat autem ? Děkuji za odpověď. A.

Hotel Zadov

Dobry den,
voucher je pro dve osoby. Parkoviste je primo u hotelu.

Denisa

Dobrý den, jak by to bylo s ubytováním 2 dospělých + děti 6 a 2 roky. Dvouleté má pobyt zdarma? Jaký pokoj bysme potřebovali – šel by 4-lůžkový? A platba za děti je až na místě nebo taky předem.Děkuji za odpověď.

Hotel Zadov

Dobry den,
deti, ktere jeste neoslavily 3. narozeniny maji pobyt bez naroku na luzko a stravu zdarma. Nabidnout bychom Vam mohli i triluzkovy pokoj, zalezi vsak na konkretnim terminu. Volny typ pokoje Vam sdeli recepce (recepce@zadovhote.cz). Platba za pobyt deti probiha na hotelove recepci pri pobytu.

Veronika Janoušková

Dobrý den, máte ještě volný dvoulůžkový pokoj, v termínu 26 – 28.12 2012 děkuji, janoušková

Hotel Zadov

Dobry den,
obsazenost pokoju se meni prubezne cely den. Pro aktualni informace tak kontaktujte primo recepci hotelu na recepce@zadovhotel.cz

Jitka

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, pokud zakoupíme 2 vouchery za 1690,–, budeme mít tedy nárok na 7dní a 6 nocí? Předem děkuji za odpověď.

Hotel Zadov

Dobry den,
jeden voucher plati pro pobyt na 3 dny/2 noci. Pri zakoupeni 2 voucheru v hodnote 1.690,– Kc navic od hotelu dostavate nabidku 1 noci zdarma – pobyt tak celkem je na 6 dnu/5 noci a to od nedele do patku.

Milena

Dobrý den!
A co hodný pes do 35 kg, měl by u vás také místo a za kolik?
Děkuji.

Hotel Zadov

Dobry den,
pobyt domacich mazlicku – bez ohledu na jejich vahu – je v ramci voucheru zdarma. Vzdy jen upozornujeme hosty, ze si za sve milacky plne odpovidaji.

Petra

Dobrý den, mám dotaz, neplánujete podobnou akci na únor na dobu jarních prázdnin, ráda bych k Vám přijela se synem na týden. Děkuji moc za odpověď, Petra

Hotel Zadov

Dobry den,
v pripade zajmu o pobyt v unorovem terminu doporucuji kontaktovat hotelovou recepci co nejdrive, nebot tyto se rychle plni. V pripade zajmu Vam recepce zasle i cenovou nabidku – nasim hostum nabizime ruzne typy – i stabilnich – slev.

Lenka

Dobry den, chtela bych se zeptat jestli se na slevomatu objevi i vouchery v terminech unor a brezen. Pripadne jestli budou nejake napr. posezonni slevy. Dekuji za odpoved.

Hotel Zadov

Dobry den,
unorove terminy se aktualne rychle zaplnuji, takze neni jiste, jestli pro prodej voucheru na toto obdobi zbude prostor. V pripade zajmu o tyto zadane terminy kontaktujte recepci – vernym hostum nabizime stabilni zajimave slevy.

Katka

Dobrý večer,
máte volný termín 2.-6.1.2013 ?
Jsme dva dospělí a 2 děti (dcera 3 roky až v únoru-zdarma a 8 let).
Je možné ubytování od 2.1.2013 ???
Počítám správně, že je nutné zakoupit 2.vouchery :jeden voucher za 1990,– a druhý 2490,–…doplácet za syna budeme 4×425,– na místě?
Děkuji za odpověď

Hotel Zadov

Dobry den,
aktualni dostupnost terminu Vam zodpovi recepce hotelu (recepce@zadovhotel.cz). Jinak pocitate spravne, ze pro pobyt od stredy do nedele je nutne zakoupit jeden vikendovy a jeden nevikendovy voucher. Doplatek za syna probehne na recepci hotelu pri pobytu.

Tatiana

Dobry den!
Mam hodne otazek :-)
Prosim vas a jak daleko od hotelu jsou sjezdovky? Potrebujeme skibus nebo je to blizko?
Napsano ze mate blizko areal pro zacatecniku, je tam lyzarska skola pro deti?
Mam dceru 5,5 let chtela aby on a se nauci lyzovat
Rozumela jsem spravne ze pobyt pro ni bude stojit 425 kc? Mate detske postilky pro deti?
S pozdravev
Mate parking?

Hotel Zadov

DObry den, na hodne otazek nasleduje hodne odpovedei :-D
Hotel je uprostred lyzarskeho arealu – zadny jiny hotel na Sumave neme lepsi polohu z pohledu lyzovani.
Areal pro zacatecniky sousedi primo s hotelem.
Lyzarska skola na Zadove je, z cehoz jedna spolupracuje primo s hotelem Zadov.
425 Kc je castka za dite a noc, celkem za tridenni (2 noci) pobyt zaplatit primo na recepci hotelu 850 Kc. Hotel je family friendly, takze detske postylky jsou u nas samozrejmosti. Parkovani je mozne primo u hotelu.

Jana

Dobrý den, ráda bych se zeptala jak se k Vám dostaneme, jak daleko je Váš hotel vzdálen od autobusové či vlakové zastávky. Nevlastíme auto a rádi bychom sebou vzali naše rodiče, kteří jsou již senioři. Děkuji za informace.

Hotel Zadov

Dobry den,
hotel je primo u autobusove zastavky. Od zastavky k vstupnim dverim hotelu je to cca 50 m.

Jiřina B.

Dobrý den, mám dotaz, jsme rodina 2dospělí se 3dětmi. Jedno dítě 5let a druhým dvěma budou 7.ledna 3roky. Stačil by nám 4lůžkový pokoj a i jídlo jen 4×. Jak to udělat (kolik voucherů koupit), když chceme jet na 4dny? Chceme jet až v polovině ledna. Děkuji.

Hotel Zadov

Dobry den,
Vas pripad je taktez specificky abychom se domluvili an specialnich podminkach kontaktujte na info@zadovhotel.cz – udelali bychom Vam pro tento pripad specialni cenovou nabidku. V polovine ledna mame jeste volne terminy.

Martina

Dobrý večer, mám dotas. Jsme 5-ti členná rodina 2dospělí a 3děti věk 3,3,4roky. Šlo by koupit pro nás 2 vouchry , že by jeden zahrnul 3děti(a né 2 dospěl.os.).? Obsadili by jsme 4lůž. pokoj.

Hotel Zadov

Dobry den,
jeden voucher nelze pouzit pro 3 deti. deti plati castku 425 Kc za noc. Vas pripad je velmi specificky, proto nas radeji kontaktujte na info@zadovhotel.cz – udelali bychom Vam pro deti specialni cenovou nabidku. Hodne zalezi take na terminu.

Jana

Dobrý den,
již jsme u vás byli a bylo to fajn, proto bychom chtěli přijet znovu. Rádi bychom jeli v termínu od 21.12.-23.12 2012, ale jen v případě, že se v tu dobu již lyžuje, funguje půjčovna i sky-školička? Děkuji za odpověď.

Hotel Zadov

Dobry den,
nejprve dekujeme za pochvalu, velice nas tesi, ze se chcete vratit. K Vasemu dotazu mohu uvest pouze to, ze lyzovani a fungovani souvisejicich sluzeb zavisi na snehovych podminkach, ktere nikdo dopredu bohuzel nezaruci. Pokud ale bude snih, lyzovani nic nebrani.

Michaela

Dobrý den,
děkuji za odpověď. Jestli jsem to tedy dobře pochopila zaplatíme na místě 500,– za osobu za Štědrý večer. Žádné jiné poplatky platit nebudeme? A mohla bych si tedy zarezervovat termín 23.12. – 25.12. 2012? 


Děkuji


Hotel Zadov

Dobry den,
presne tak, v pripade pobytu pres 24.12. zaplatite na miste 500,– Kc za osobu za stedrovecerni menu. Jedine poplatky co se hradi bez ohledu na termin pobytu jsou jeste mistni poplatky, ale ty se odvadi obci. Pro rezervaci terminu 23.12. – 25.12. 2012 prosim napiste rezervacni mail na recepce@zadovhotel.cz.

Michaela

Dobrý den,


je tedy možné se u Vás ubytovat od 23.12. do 25.12. za cenu 1990 kč? A mám zárkuku, že budu mít dvoulůžkový pokoj? 


Děkuji
Hotel Zadov

Dobry den,
termin 23.12.-25.12.2012 je pobytem od nedele do utery, takze se jedna o nevikendovy pobyt a proto je bez vikendoveho priplatku – tedy jak spravne uvadite pouze za 1.990,– Kc. Na hotelu doplatite pouze stedrovecerni menu, ktere stoji na osobu 500,– Kc za dospelou a 250,– za dite.
Podrobnosti – viz nas hotelovy cenik:
 http://zadovhotel.cz/informace-o-hotelu/1132-cenik.html

Hotel Zadov

Dobry den,
v hotelu ZADOV je mozne si pokoje zarezervovat predem, takze nic neriskujete. Voucher si muzete zakoupit az pote, co Vam rezervaci potvrdime. U pokoju na hotelu Zadov si zaroven muzete vybrat mezi pokoji s vyhledem za priplatek 50 Kc za pokoj a den, nebo si muzete vybrat pokoj bez vyhledu.

L.Campion

dekuji za odpoved, prosim potvrdte cenu pro deti, asi je tam chyba, urcite to nebude 22 425 Kc…? dekuji

Hotel Zadov

Nebojte, na detech opravdu bohatnout nechceme. Doslo k chybe, spravne tam ma byt:
„Cena za pobyt s polopenzi pro deti cini 2×425,– Kc, cena za pobyt pro dospele odpovida cene prislusneho voucheru.“
Cena pro dite s polopenzi je opravdu za 375 Kc / noc vc. polopenze (pro pobyt do 30. 11. 2012) a 425 Kc / noc vc. polopenze (pro pobyt od 1. 12. 2012).
Jeste jednou se omlouvame za chybu, v odpovedi na otazku v diskuzi je napodruhe jiz spravna odpoved bez preklepu.

Nápravníková

Je možné voucher uplatnit na pobyt v únoru?

Hotel Zadov

Dobry den,
vouchery je treba uplatnit do konce ledna. V pripade zajmu o pobyt v unoru nas nevahejte kontaktovat.

Michaela Bobišová

Dobrý den,
měla bych zájem si koupit tento voucher, jeli by jsme se synem který bude mít 2roky 9.11, ale ubytovat by jsme se chtěli až v lednu. Budeme za něj už muset platit zvlášť?nebo bude ještě akceptován jako díte do 2let zdarma?

Hotel Zadov

Dobry den,
Vas syn, ktery do doby pobytu jeste neoslavi sve 3. narozeniny, ma pobyt v Hotelu Zadov zdarma.

L.Campion

Dobry den, jsme 2 dospeli a 2 deti (8 a 6 let), v jakem typu pokoje bychom byli ubytovani? Meli bychom zajem o vikend 18.1.-20.1., mate volno a predpokladam cena by byla 4100 Kc na 2 noci s polopenzi pro vsechny? Dekuji

Hotel Zadov

Dobry den,
pro Vas pobyt bychom doporucovali rodinny/ctyrluzkovy pokoj, tj. dva dvouluzkove pokoje se spolecnym socialnim zarizenim, spojene chodbickou. Dostupnost terminu Vam zodpovi primo recepce@zadovhotel.cz.
Cena za pobyt s polopenzi pro deti cini 22425,– Kc, cena za pobyt pro dospele odpovida cene prislusneho voucheru.

Hotel Zadov

Dobry den,
pro Vas pobyt bychom doporucovali rodinny/ctyrluzkovy pokoj, tj. dva dvouluzkove pokoje se spolecnym socialnim zarizenim, spojene chodbickou. Dostupnost terminu Vam zodpovi primo recepce@zadovhotel.cz.
Cena za pobyt s polopenzi pro deti cini 2×425,– Kc, cena za pobyt pro dospele odpovida cene prislusneho voucheru.

Alí

Dobrý den, kolik voucheru si musím zakoupit když budeme 5 dospělích a jedno dítě? Muže být pokoj pro 3 dospělí?

Hotel Zadov

Dobry den,
na pobyt Vam staci zakoupit 2 vouchery. Pobyt pro 5. dospeleho je mozne za pomernou cast dokoupit primo na recepci, stejne jako castku za pobyt ditete (s ohledem na jeho vek). Triluzkovy pokoj na hotelu k dispozici je, zalezi vsak na konkretnim terminu – v nekterych terminech je jiz obsazen. V pripade zajmu tedy kontaktujte recepci na recepce@zadovhotel.cz.

Simona

Ako moze byt pri pobyte na dva dni, 4krat vecera?

Slevomat.cz

Dobrý den, Simono,


pobyt je koncipován na 2 dny pro 2 osoby, proto je tedy uvedena večeře 4× :) Každý z vás bude mít večeři 2× :) 


Hezký den!
Hotel Zadov

Dobry den,
balicek je pro dve osoby, takze vecere jsou celkem 4. Nebojte, snidani dostanete take 4× :-D

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru