Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Cokoli z jídelního lístku restaurantu Toninni

4,4 / 5 Restaurace Toninni Praha - Malá Strana  (mapa) 331 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Jan Prokopec

Tak se mi konečně podařilo jít do restaurace tak brzo, že se mohu po návštěvě rozhodnout zda zakoupit ještě jeden voucer nebo ne (věršinou jdu týden před koncem platnosti voucheru :o)). Stručně řečeno jídlo vynikající, obsluha také. Nejlepší těstoviny a tiramisu v mém životě, polévka dobrá, káva slušný průměr.
Opravdu pěkný interiér s dobrou hudbou a vyzdobený řezanými růžemi (maličkost, ale manželku potěšila). Všem vřele doporučuji a jdu do toho znova.

Milada

O Vaší restauraci jsem vůbec nevěděla a děkuji i Slevomatu za toto info. Restaurace tohoto rodinného typu mám moc ráda a doufám, že nezklamete. A také, že Vás neodradí některé z výše neustále se opakujících dotazů. Už se těším, hlavně na čerstvé ryby.

jana

Dobry den,
za 1000kc pro 1 osobu k jidlu nebo nekoliv lidi ?

Toninni

My se také těšíme…

Toninni

Pardon, napsala se mi zde odpověď, pro jiný příspěvek. Voucher není omezen na osobu při konzumaci, je to 1000czk neomezene z jídelního lístku. děkuji

Libor

Dobrý den, děkuji, tak to je potěšující zpráva, jsem rád, že jde o jiného majitele, kupuji a už se těším ! Libor

Toninni

My se také těšíme…

Pavla

Dobrý den na internetu jsem nikde napojový lístek nenašla, chtěla bych se podívat co nabízíte. děkuji za odkaz . facebook nemám. Pavla

Toninni

podívejte se do příspěvků prosím, zde jsou ceny nápojů. děkuji

Libor

Dobrý den, dle adresy a fota interiéru restaurace Toninni nahradila Trinidad II ? Jde o stejného či jiného majitele ? Děkuji předem.

Toninni

Dobrý den, ne nejedná se o stejného majitele. Jen máte pravdu, že jde o stejný prostor. Děkuji

Dana

Je možné zabalit jídlo s sebou?

Toninni

prozatím toto neděláme…

Jana

Dobrý den,
jen pro ujasnění: udělám u vás útratu např. 1200 Kč za jídlo, po slevě by to dělalo 600 Kč a mám voucher za 500 Kč, jak to bude s doplatkem? Doplatím 100 Kč nebo nad rámec voucheru platím plnou cenu a jak bude tedy účtovaná nebo musím mít v tom případě 2 vouchery ( 2× 500 Kč ) ?
Díky za odpověď

Toninni

Dobrý den, útrata v hodnotě 1000 czk bude uhrazena 1×voucherem. Ostatní nad rámec 1000 czk slevováno nebude a bude hrazeno v plné výši rozdílu. takže, pokud u nás uděláte útratu 1200 czk, doplatíte 200 czk.

Robin

Tak já se musím po čtvrté zeptat na NÁPOJOVÝ lístek. Pokud žádný není, jaká je cena např. Coly? Podáváte zdarma kohoutkovou vodu? Doufám, že se nejedná o záměrné utajování, aby jste neodradili zákazníky cenou 60 kč za 2 dcl Coly.

Toninni

Dobrý den, tak pro všechny. ryby: dnes a zítra je v nabídce filety z mořského ďasa se zeleninou podávané v pergamenovém měštci cena 350 CZK, Linguine se slávkami, vongole a krevety za cenu 295 CZK, pražma nebo mořský dˇas pečený se zeleninou velikost cca 500–600 gr cena rovněž 350 CZK. Ohledně nápojů, voda 05,L 50CZK a 1l 85CZK, kohoutková je také k dispozici. Coca cola je 0,33 za 40CZK. sklenka vína 1,5dl 55 – 70 CZK, vína z jižní itálie od 465CZK-890CZK pivo 0,33l 45CZK a káva 45–65 CZK

Tomas

Dobry den, Jak se u Vas prosim cenove pohybuji masa, testoviny? Pristup na facebook nemam a neplanuji si ho zrizovat. Predem dekuji za odpoved.

Slevomat.cz

Dobrý den, Tomáši. Odkaz na jídlení lístek je i v textu nabídky v horní části, ale posílám i odkaz : http://www.slevomat.cz/docs/43791-menu-toninni-july.pdf přejeme fajn zážitek.

Tomas

Dobry den, jidelni listek na webu neni. Jak se u Vas cenove pohybuji masa, testoviny a napoje (ryby jste uz odpovidali)?

Toninni

lístek je na facebookových stránkách restaurace. dekuji

Michal

jen doplnění: myslím tím útratu ve výši 500 Kč po slevě díky voucheru umožňující slevu ve výši 50 % za 500 Kč. Děkuji za osvětlení

Michal Barthell

Dobrý den,
jen si chci upřesnit slevu. Za těch 500 Kč (voucher) si kupuji slevu ve výši 50% z ceny, ale maximálně do výše 1000 Kč? Tedy pak, když zaplatím voucher za 500 Kč jen za možnost slevy ve výši 50%, tak cena je přeci ve výsledku naprosto stejná jako bez slevy, pokud to takto chápu. Nebo ten voucher je obsažen již v ceně na útratu? Děkuji za přiblížení. btw. jsem to stejně již koupil :)

toninni

za cenu 500 czk si kupujete utratu v hodnotě 1000czk. tato sleva se nevztahuje na nápoje. Takže když přijdete, a vyberete si jídlo za 1000 korun, platíte pouze voucherem v hodnote 500czk.

Jana

Na webu restaurace chybí odkaz na jídelní lístek. Ten asi nekompletní, který je uvedený u slevové nabídky, je asi už po slevě…

Anička

Zajímaly by mě ceny jídel z čerstvých ryb a nápojový lístek.

Toninni

Dobrý den, tak ohledně cen například dnes máme linguini s krevetami a mušlemi za cenu 295 CZK, ryba pražma 500–600gr celá plněná zeleninou je za 350CZK, mořský vlk v pergamenu se zeleninou cca 325 CZK.

Sari

Dobry den, rada bych videla napojovy listek. Mohli byste mi poslat odkaz, kde si ho mohu prohlednout?
Dekuji Sari

Petr Holub

Dobrý den, pokud nevyčerpám celou částku na jídlo, můžu za zbytek dokoupit zmiňované sýry a uzeniny? Díky. PH

Toninni

Dobrý den,

Určitě můžete, ale zmiňované sýry a uzeniny budou k dispozici až po konci měsíce.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru