Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Opakování veleúspěšné akce! 18 cm vysoké sendvičové matrace Tropico Henry. Při koupi jednolůžka druhá matrace zdarma!

SG Logistics, s.r.o. 2 prodeje

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Magda

Dobrý den, váháme mezi výběrem matrace Henry a Valencie. Preferujeme tvrdší matrace, ale u matrace Henry není psaná tuhost. Rádi bychom vybrali správně.
1)Prosím o informaci, jaká vrstva paměťové pěny o jaké hustotě je v matraci Valencia.
2)A jaká vrstva v cm Flexifoam je u matrace Henry a jaká u matrace Valencia.

  1. Jaké jsou výhody a nevýhody paměťové pěny v matraci. 

Děkuji S pozdravem Magda Š.
Slevomat.cz

Dobrý den Magdo,
matrace je možno porovnat takto:
Henry je tvrdší. Jeho tuhost by na pomyslné stupnici 1–5 byla charakterizována jako 3,5 z 5 na jedné straně, 4,5 na druhé straně. Je tedy opravdu tvrdá, t.j. vhodná i pro vyšší váhové skupiny, trvanlivá, většina ortopedů tvrdí, že tuhá matrace je lepší pro záda.
Valencia je spíše střední – 3 a 4 z 5, podle volby strany.
Ohledně paměťové pěny – je to velmi dobrý „vynález“, co se týče opory těla. Tím, že reaguje na teplo, se skvěle přizpůsobí všem konturám. ALE: ne každému vyhovuje. Do takové matrace se totiž jakoby „zaboříte“ a matrace pod Vámi nepruží. Když si na ni lehnete, pěna se postupně uvolní a změkne. Toto doporučuji vyzkoušet kdekoliv v prodejní síti na jakékoliv matraci s paměťovou pěnou.
Bohužel momentálně nejsem schopna zodpovědět technické dotazy kvůli celozávodní dovolené výrobce. Budu je mít po Novém roce. Pokud byste potřebovala doplňující informace, pište :-) Hezký den !

šimek

Před vánoci jsem si u vás objednal tuto matraci a jedna je o 8 kilo těžší něž druhá a samozřejmě i tvrdší.Asi to tak nemá být.

Slevomat.cz

Dobrý den pane Šimku, bohužel jste asi dostal dvě matrace z různé výrobní série. Stát se to může a omlouváme se za nepříjemnosti. Prosím kontaktujte naše zákaznické centrum, domluví Vám řešení přímo s výrobcem. Díky a hezký den !

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru