Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

99 Kč za kosmetické ošetření pleti a dekoltu. Dokonale krásná pleť bez vrásek a pupínků s 50% slevou.

Studio Hana Jandová Plzeň  (mapa) 269 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Hana Jandová

Dobrý den,nejdříve bych ráda poděkovala všem vám,kteří jste se zúčastnili diskuze.Bohužel pro pracovní povinosti mohu reagovat až nyní.Ohledně vizitky na zvonku – tím ,že se věnuji i dalším aktivitám,rozhodla jsem se pro tento výraz ( poradenství ) . Teď vidím ,že to nebyla šťastná volba .Zvolím vhodnější název.
Překvapilo mě ,že mě považujete za dealerku. Vše o mých aktivitách se dozvíte na internetových stránkách www. studiohanajan­dova.cz . Co se týká výrobků mám s nimi dlouhou a velmi dobrou (i osobní ) zkušenost.Není pro mě důležitý název a výrobce,který ho vyrábí ,ale pouze a jen kvalita produktu.
Ráda odpovím i další dotazy a těším se na reakce klientů po návštěvě mého studia.
Všechny vaše názory mi pomáhájí se rozvíjet a lépe se starat o své klienty. Děkuji

Kateřina Prusíková

Dobrý den, chtěla jsem koupit, ale číst komentáře se vyplatí. Takže nekupuji. Myslím si, že platit stovku za předváděcí akci je dost:-) Podle inzerované nabídky bych čekala vyčištění pleti a relax. Masku si můžu dát doma téměř zadarmo, v klidu, neztratím 3 hodiny cestováním po Plzni a ještě si nechat vykecat díru do hlavy??? Na to fakt nemám sílu…

Jana

Dobrý den, mám také zakoupeno a doufám, že si paní kosmetička neodradí své potencionální klientky. Věřím, že si diskusi přečte a dodrží co slíbuje v nabídce. V každém případě dám zde vědět a myslím, že ostatní také.

Věra Vítová

NYNÍ JSEM SI KOUPILA A PAK PŘEČETLA DISKUSI – NO A ANI SE NETĚŠÍM :(

Eliška Halová

Když jsem viděla na hlavní stránce slevomatu Plzeň nabídku na kosmetiku za necelou stovku, byla jsme nadšená a říkala sjem si-jdu do toho. ALe jakmile jsem rozklikla diskuzi a zjistila, že jde o kosmetiku Nouri fusion, hned mě přešla chuť.......jednou jsem takvou kosmetiku absolvovala a škoda mluvit. Paní jen namočila tamponek a nějakou pleťovou vodou mi otřela obličej, posléze dala masku asi na 10 minut, kterou pak smyla a dala na obličej sérum s vit C. Nejednalo se sice konkrétně o výše zmíněnou paní, ale u všech herbalife dealerů to bdue stejné. Krom toho pokoutné nabízení kosmetiky nouri fusion např v Plzni U Branky před papírnictvím, svědčí o tom, že tato kosmetika nebude zas až tak úžasná.....něco o přírodní kosmetice vím, o tuto problematiku se totiž zajímám a tato mi rozhodně jako přírodní nepřijde.

Irena Frankovicová

Dobrý den také jsem byla na podobné akci za 250,– kč kosmetiky Nouri Fusion – vyčištění pleti bylo vážně super , ale ke koupi této kosmetiky jsem se zatím přemluvit nedala (cena je dost vysoká) ! Koupila jsem si vouchery tři – za 99,– kč mít vyčištěnou plet si myslím že jde !!

Jitka

Já nevím, ale zdá se mi nemožné provést KVALITNĚ všechny nabízené úkony během 1 hodiny. 

  • pleť důkladně pročistí = čekala bych pořádné odlíčení

  • odstraní povrchové nečistoty a odumřelé buňky = čekala bych peeling

  • vyčistí ucpané póry = čekala bych napaření a vyčištění

Spíš mi napadá, že to bude jen nějaké „ošmrdlání“ …
Ještě …pročetla jsem si inzerovaný web… na stránce „Služby“ mě překvapily výrazné pravopisné hrubky (!)…To mě ještě utvrdilo v tom, že skutečně nemám zájem. Díky.
Lucka

Dobrý den, voucher na kosmetické ošetření jsem již dnes využila. Paní kosmetička je příjemná, bohužel se opravdu jedná o výše popsanou předváděcí akci Herbalife s vyzkoušením na vás. Můžete být zklamáni, pokud očekáváte klasickou kosmetiku a při ní odpočinek.

Anna

Vážený Slevomate, tato nabízená akce zdá se mi poněkud nešťastná. Souhlasím plně s paní Martinou, tato akce je nejpravděpodobněji zaměřená na propagaci a prodej výrobků Herbalife s ukázkou účinnosti přímo na pleti klientky. S klasickou kosmetikou to nebude mít nic společného. Také mám již zkušenosti z jiné předváděcí akce s těmito výrobky, ale tam mi byla navíc vyzkoušena i detoxikační a hydratační maska. Z tohoto důvodu nekupuji.

TIna

ano, ale v popisu je napsáno, že paní kosmetička vyčistí ucpané pory, jde mi o to jakým způsobem bude čištění ucpaných porů probíhat. co vlastě v těch šedesáti minutách bude kosmetička konkrétně dělat. děkuji.

Lida

že by další podvod jako na ostatních portálech?

Slevomat

Dobrý den, jaký podvod máte na mysli?

Lída

i na jiných slevových portálech zkoušeli prodávat takovéto nabidky
zaměřené na propagaci a prodej výrobků Herbalife s ukázkou účinnosti na lidech co si zakoupily vouchery,to se mi zdá že není v žádném případě kosmetické ošetření pleti ale poze předváděcí akce s ukázkou.Toto jsem měla ny mysli.

Eva

teď jsem paní volala na objednání a říkala že mam zvonit na zvonek poradenství. Tak doufám že to opravdu nebude jen plno řečí a ničem :-( Mělo zde být teda napsáno, že jde hlavně o poradenství!

Martina

Dobrý den,
cena 99 Kč za kosmetiku se mi zdá podezřele nízká.
Pokud paní kosmetička neprovádí ani úpravu obočí, zdá se mi, že spíše než o skutečnou kosmetiku za 99 Kč dostaneme 60 minut předváděcí a prodejní akce výrobků Herbalife Nourifusion.

Hanka

Dobrý den,
byla jsem před časem na podobném ošetření pleti, ale jinde. Jednalo se také o Herbalife Nouri Fusion, ošetření stálo 250 Kč, bylo příjemné, ale samozřejmě mi také nabízela koupi výrobků …
Tak myslím, že to tady bude podobné …

Marie Šteflíková

Dobrý den,
upraví mi i paní kosmetička obočí v rámci návštěvy nebo se budu muset objednat? Jaké jsou objednací lhůty?

Slevomat

Dobrý den, paní kosmetička úpravu obočí neprovádí. Jedná se o vyčištění a vyživení pleti, vysvětlení denní péče o pleť.
Objednání doporučujeme alespoň 14 dní předem.

Tina

Dobrý den, chtěla bych se zeptat-jakou formou probíhá čištění pletí? Jde o mechanické čištění, s použitím páry atd. Děkuji za info. Tina

Slevomat

Dobrý den, nejde ani o napařování ani o mechanické čištění. Jedná se o čistě přírodní a antialergení kosmetiku.

Tina

ano, ale v popisu je napsáno, že paní kosmetička vyčistí ucpané pory, jde mi o to jakým způsobem bude čištění ucpaných porů probíhat. co vlastě v těch šedesáti minutách bude kosmetička konkrétně dělat. děkuji.

Verča Gréková

Dobrý den, mohu poprosit o název kosmetiky, kterou používáte? Děkuji za odpověď.

Slevomat

Dobrý den, kosmetika se jmenuje Nouri Fusion =)

Jana

Dobrý den, tento název kosmetiky je mi povědomý, možná jsem se s ní již setkala. Nejde o výrobky společnosti HERBALIFE?

Eliška Halová

jojo, nouri fusion je herbalife

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru