Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

890 Kč za nonstop asistenční služby motoristům na 1 rok v hodnotě 1800 Kč! Kompletní pomoc po celé Evropě i dopravní informace 365 dní v roce.

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
FKSP
Blackman

ACA 1213 je vážně super společnost. Dispečer mi po telefonu slíbil odtah za 1000 až 1500 a nakonec to bylo za skoro trojnásobek. Opravdu solidní jednání se zákazníky. Jinak doporučuji před koupí přečíst obchodní podmínky, aby jste se pak nedivili, že 100 km odtahu není ve skutečnosti 100 km, ale třeba jen 10 nebo 20 a zbytek si doplatíte.

ACA1213

Dobrý den,
ohledně Vaší připomínky k ceně odtahu se aktuálně vyjádřit nemohu, protože nevím, o který konkrétní případ se jedná a jak celý zásah nakonec probýhal.
Ohledně počtu km zdarma je to tak jako u každé jiné asistenční pomoci, a to tak, že se počítají km, které najede odtahový vůz. Zde je uplatněno 100 km zdarma a zbytek se potřeba uhradit. A před vyjetím odtahového vozidla dispečer call centra ví, kolik km to cca bude.

Lukas

Dobrý den,
mohu se zeptat na výši pojistného plnění? Mám sice podobnou službu v rámci povinného ručení, ale plnění je tam směšných pár tisíc -tzn. v případě nějakého většího problému v cizině docela bezvýznamná částka.
Jinak myslím, že by spousta lidí uvítala, kdyby jste vypsaly konkrétně případy, v čem je vaše pojištění lepší od těch zahrnutých v povinném ručení. Málokdo si nejspíš bude číst Všeobecné obchodní podmínky, aby to zjistil ;-)

Lukas

Pardon,
vypsali

ACA1213

Dobrý den,
u naší společnosti je možné dostat služby specifikované v rozsahu služeb viz nabídka. Pojistné plnění zde není zahrnuto, je v rámci Vašeho povinného ručení.

Victor Naugadov

Dobry den.
muzu vyzadat fakturu?

ACA1213

Dobrý den,
pokud budete chtít, na vyžádání Vám daňový doklad vystavíme.

Josef Wencel

Dobrý den, toto skutečně platí jen pro ČR? A skutečně je bežná cena 1800 Kč?
Mám totiž shodné sloužby ale pro celou EVROPU a za cenu 1500 Kč, tedy ještě levněji než Vaše nabídka a ještě omezená pro ČR. Proto se ptám zda-li to není chyba a není to náhodou asistence pro EVROPU a nikoli jen pro ČR.
Děkuji za odpověď.

Josef Wencel

Ups, už to vidím. Je to pro Evropu… čili pro mě zajímavé, moje současná asistence mi končí v listopadu takže díky, koupím prodloužení u Vás.

ACA1213

Dobrý den,
platnost je po celé geografické Evropě včetně ČR jak se píše v nabídce.

ja

Kdyby ses naučil číst :D

Kamil von Steinbach

Dobry den,
lze toto vyuzit i pro motocykl?

ACA1213

Dobrý den,
ano, je to tak, asistenční služby jsou pro jednostopá i dvoustopá vozidla do 3,5 tuny.

kukulik

Můžu ty služby použít všechny při jedné poruše nebo nehodě? Např. odtah, půjčení auta a třeba vzkaz? Není tam někde nějaké „nebo“ jako to má úamk?

ACA1213

Dobrý den,
samozřejmě že můžete, jinak by to pozbývalo účinnosti. Je možný např. odtah vozidla společně s půjčením náhradního vozidla, tlumočením, vzkazem blízké osobě atd.. Konkrétní postup a nejlepší řešení pro klienta je vždy po dohodě s operátorem call centra ACA1213.

Martin

Je mozne aktivovat kartu aj na auto s SK SPZ? (zijem v CR)

ACA1213

Dobrý den,
určitě je to možné.

Aleš

Dobrý den,
ACA kartu mám již z minulé akce platnou do ledna 2012, je možné jí s tímto voucherem prodloužit o další rok?
 Děkuji

ACA1213

Dobrý den,
možné to určitě je. O prodloužení stávající karty si, prosím, napište při uplatňování voucheru.

Michal

RE: Mlok – mechanika pošlou, ale práci a díly zaplatíš :)

ACA1213

Dobrý den,
práce mechanika silniční služby stejně jako příjezd a odjezd je zdarma.

Michal

Loni jsme využili odtah do servisu a ktomu jsme měli hotel na noc. A to vše z povinného ručení na motorku. A ještě to bylo v cizině.

kukulik

Michal – :-)))))) a porč jste si nepůjčili aut???? na tuhle kartu ho dostanu, ne?

ACA1213

Je to tak, v případě nepojízdnosti motocyklu je jako náhradní vozidlo poskytován automobil. Samozřejmě pokud má klient příslušné řidičské oprávnění.

Alice

Dobrý den, dá se tato asistenční služba použít i na dodávky do 3.5 tuny? Aby pak nebyl problém třeba s odtahem vozidla. Děkuji

ACA1213

Dobrý den,
určitě ano, tyto asistenční služby jsou pro všechna vozidla do 3,5 tuny.

Kristyna Novakova

Mám povinné ručení u české pojišťovny, mám asistenční služby již v ceně v tomto rozsahu. I jsem to vyzkoušela, funguje to výborně. Myslím, že slevomat jako takový už pozbývá účinnosti. Bývalo to sleva množstevní, nyní už je to spíše propagace a lákání na zbytečnosti.

kukulik

Kristyna – aha, a česká pojišťovna ti to dává zadarmo, oni z toho nic nemají? tak to se tedy pleteš, zaplatíš to ty a ti ostatní. Je to jenom lákadlo. A kdo si myslíš, že jezdí ty odtahy????? ACA a ti ostatní :)

Michal

Souhlasím s prvním příspěvkem, že většina uvedených služeb má většina pojišťoven v pojištění. A někdy i v základu povinného ručení (část). Takže proč platit navíc.

ACA1213

Dobrý den,
budu se opakovat, ale celkem podstatný je rozsah služeb a podmínky, kdy Vám budou asistenční služby poskytnuty zdarma. Např. možnost odtahu na místo dle přání klienta atd.

Julia

Dobrý den,chci se zeptat jestli je karta přenosná.Děkuji

ACA1213

Dobrý den,
asistenční služby aktivovány na registrační značku vozidla. Samozřejmě je v průběhu používání možné změnit registrační značku.

ACA1213

Moc se omlouvám:
asistenční služby jsou aktivovány na registrační značku vozidla. Samozřejmě je v průběhu používání možné změnit registrační značku.

Anna Veselá

Veľmi slušné podmienky za 75,–Kč na mesiac. Mám to chápať tak, že ak si voucher zakúpim možem si ho aktivovať najpozdejšie do 31.12.2011?

ACA1213

Je to tak, že po zakoupení voucheru je potřeba si do 31.12.2011 o a­sistenční kartu napsat na uvedený email, uvést číslo voucheru a doručovací adresu. Aktivaci služeb je možné provést např. půl roku potom, tak jak to bude Vám vyhovovat. Teprve od Vaší aktivace přes naše cal centrum budou asistenční služby aktivní a začne platnost služeb.

Mlok

No, to neni spatna nabidka. Rikam si, ze si pak clovek muze koupit nejakou starsi bazarovou karu, klidne za par tisic a jit s ni jezdit nekam na balkan, ukrajinu, do turecka a v pripade potreby jen zavola a oni poslou mechanika, nahradni auto do 3 hodin, hodi do servisu etc a to vse neomezene opakovane… :) Fakt tam nejsou zadne dalsi omezujici podminky ?

ACA1213

zdravím Vás,
opakovaně služby opravdu poskytujeme, ovšem v určitých případech jsou samozřejmě omezení, což je popsané i ve Všeobecných obchodních podmínkách, které jsou ke shlédnutí na našich webových stránkách (příkladem je např. často opakující se pomoc při startování vozidla u špatné autobaterie vozidla).

Štěpán Rusek

Přečti si všeobecné podmínky, bod 3.8.

Míla Milli

sem zvedav kdo to koupi :) ja osobne to mam soucasti povinneho ruceni a to pro celou evropu a jeste daleko lepsi podminky.to se mi zda uz trochu moc na slevomat :(

ACA1213

Dobrý večer,
asistenční služby jsou v dnešní době standardně součástí pojistného na vozidle, nicméně rozsah služeb není často dostačující a tak obsáhlý. Důležité také je, za jakých podmínek Vám budou asistenční služby zdarma poskytnuty (nehoda, porucha, vandalismus, živelná pohroma a odcizení).

Míla Milli

mam to za 200 korun k pojisteni :-D a to s lepsimi podminkami :-))) ale je to samozrejme vec kazdeho…nekdo to treba oceni :-D muj nazor je ze je to premrstene…a slevomat si myslim ze uz pomalu ale jiste postrada smysl :( tedy pro me…omlouvam se…

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru