Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Nákupy ve všech stáncích Farmářských trhů u OD Kotva s 30% slevou

Farmářské trhy u Kotvy Praha  (mapa) 59 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Zdenek Pouz

Dobrý den.
Chtěl bych touto cestou poděkovat pořadatelům farmářských trhů za kvalitní nabídku sortimentů. Byl jsem si tam již něco málo nakoupit a přístup prodejců, kteří mě tam obsluhovali není jen tak někde jinde vidět. Ochota prodavačů v jiných obchodech se bohužel pomalu vytrácí. Přál bych celé Praze, aby takových trhů, myslím kvalitních bylo více.
Co se týká příspěvku pana Michala Šroubka, tak nevím proč?, ale zdá se mi být, tak nějak hořký, zlí. Zřejmě jste ještě nebyl na zmíněných trzích se podívat, a nebo byl? Že by se jednalo o konkurenci, nebo nějakého jiného prodejce?, (tak nějak mi to připomíná) Doufám, že mě omluvíte, až najdete nějaké hrubky? Jsem starší generace, to víte! Myslím si, že také někdy se jedná o překlep, aspoň mě se to někdy stává. Předem se omlouvám, že nebudu reagovat na případnou Vaší odpověď, odjíždím a budu až příští týden. Pro případ zasílám na sebe kontakt, z.pouz@seznam.cz. Navrhuji rovněž osobní setkání na farmářských trzích. Děkuji a zdravím Vás všechny. Zdenek Pouz

Michal Šroubek

Dobrý den,
ano, termín „farmářské trhy“ jste si vyložili po svém. Nicméně podle slovníku je „Farmář“: majitel nebo provozovatel zemědělské či chovatelské farmy. A bohužel se na trzích neuvidíme, neboť proč bych si měl kupovat tento slevový kupón, když termíny vašich akcí budou k dispozici až příští středu. Zajíce v pytli nekupuji…

vedoucí trhu

Dobrý den,
myslím si, že je to věc názoru. Co se týče doby konání akce, tak ta běží od 12.10. až do 24.11. celkem tedy 44 dní, a z tohoto důvodu máte dostatek času na plné využití slevy, na zakoupeném voucheru i když voucher použijete třeba až za týden, proto se nebojte toho Vašeho zajíce v pytli. Dále bych chtěl poděkovat panu Zdenkovi, že navštívil náš farmářský trh a jsem rád, že byl s naší nabídkou a přístupem obsluhy spokojený.

Eva

Dobrý den, co znamená: „Pořadatel si vyhrazuje právo na změnu sortimentu či změnu termínu v průběhu akce“ – že může být platnost karty ukončena před 24.11. nebo že nebude platit ve všech stáncích?

Slevomat.cz

Dobrý den, vyhrazení změny platí pouze u prodejců, kteří tam budou prodávat jen v určité dny jako např. čerstvé ryby, uzeniny, zelenina atd. a to proto kdyby bylo špatné počasí, tak by se mohl termín jejich prodeje změnit. Co se týče slevy tak tu lze uplatnit po celou dobu konání tedy až do 24.11.2012 ve všech stáncích a také i u příležitostných prodejců. Dále připravujeme na našich web stránkách kalendář akcí, kde od příští středy 17.10. naleznete termíny všech připravovaných prodejů.

Dáša

Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat, jestli se na trhu prodává také maso a jestli se také na něj vztahuje sleva?

vedoucí trhu

Dobrý den, příští týden mimo čtvrtka kdy se uskuteční prodej ryb a neděle kdy je zavřeno, tak na našem trhu bude možnost koupit pravé maďarské uzeniny.
Dále pak plánujeme tento prodej opakovat, bližší informace naleznete včas na našich web stránkách.
Sleva platí i na tento sortiment.

Michal Šroubek

Co je farmářského na prodeji koláčů, ryb z Balkánu, palačinek, italských pochutinek a řezbářských výrobků?! Jinak, co se týče webovek, tak krom toho, že rozmazané fotky nevypadají fakt dobře, tak jsem asi za 2 minuty čtení našel dvě hrubky v textu…

vedoucí trhu

Hezký dobrý den,tak podle mého názoru když se řekne farmářské, tak by to mělo znamenat to, že je to hlavně domácí nebo od drobných prodejců či pěstitelů a nikde není uvedeno, který prodejce smí své zboží nabízet nebo ze které země mají produkty pocházet. Děkuji za Váš příspěvek a upozornění na hrubky, které budou co nejdříve odstraněny. Těšíme se na Vaší návštěvu farmářského trhu u OD Kotva.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru