Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Bowling na Ladronce až pro 6 hráčů (60 min)

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
A.

Dobrý den, někdo už se tu ptal na ceny nápojů a odkazujete na stránku: www.ladronka.com, kde jsem našla nápojový lístek a ceny tam jsou jiné než jste uvedly před 6 dny? 2 dcl Coca-coly tam máte za 50,–, platí tedy tento ceník? A v případě návštěvy je nutné si objednat i pití? Cenu za Coca-colu – 35,– bych ještě pochopila, ale 50,– už mi přijde za 2 dcl dost. Předem děkuji za odpověď.

Ladronka

Dobrý den, v usedlosti Ladronka najdete dvě restaurace. Bowling je součástí Grill restaurace, hledejte tedy na main page www.ladronka.com Grill > Nápojový lístek . Zde najdete nízké ceny, které Vás zajímají.

Veronika Krupičková

Máte u drah také výsuvné bočnice, kdybychom chtěli hrát i s dětmi?
 Děkuji

Ladronka

Dobrý den,

boční mantinely bohužel nemáme, ale děti u nás přesto běžně hrají.

Popelka

Dobrý den,

ráda bych se zeptala jestli je možné přijít i s dětmi ve věku 8 a 12 let, zda máte bowlingové koule nižší hmotnosti a bot ymenších velikostí.

Děkuji

Ladronka

Dobrý den,

samozřejmě jsou u nás děti vítány. Boty máme všech velikostí, včetně nejmenších čísel, koule pro děti máme také.

Petr

Ja si nestezuji :-), pisu jen dejte si bacha, nebojte, pred 17 hodinou jsme byli, ale proste jsme si o nej museli pri placeni rici, jinak by nam je neodecetli, to je cele, v hodnoceni jsem Vam presto dal 2krat 5* ;-)

Ladronka

Dobrý den,
za takové hodnocení děkuji. Vás i všechny zájemce o koupi voucherů mohu s čistým svědomím ujistit, že k akci Slevomat přistupujeme poctivě a hosté dostanou stejnou službu jako hosté bez voucherů. Chyby se přesto stát mohou a garantovat jejich vyloučení by nebylo korektní. Za personál se omlouvám, chyba jistě nebyla úmyslem.

Robin

Ani já postmix při mé návštěvě nedostal. Rád bych koupil, ale čekám na ujištění, že bude postmix.

Ladronka

Dobrý den,
všechny položky menu a nápojového lístku máme k dispozici. Pokud se stane, že některá položka dojde, máme vždy plnohodnotnou variantu náhrady. Tedy například, dojde-li postmix Coca Cola, nabídneme buď Coca Colu v lahvi nebo točenou sudovou limonádu.

Petr

Zuzano souhlasím s Vámi..... Hlavně si dejte bacha na to pivo zdarma, byli jsme 2krát, pokaždé 2 hodiny a pokaždé nám ty dvě piva zdarma počítali :-)

Ladronka

Dobrý den,
pivo zdarma Vám jistě nikdo neoprávněně neučtoval. Přece byste si stížnost neschovával až na teď. Pivo zdarma platí pro hru do 17. hodiny.

Zuzana

Tak nějak si po předchozí odpovědi Ladronky nejsem jistá příjemným personálem…

Ladronka

Dobrý den, Váš
příspěvek je otázka, nebo diskuzní příspěvek? Buďte si jista, že příjemného hosta na Ladronce obslouží příjemný personál. K ostatním hostům, se vždy chováme zdvořile.

Ela

Děkuji za dosti jasnou a zároveň drsnou odpověď, jinými slovy postmix nebyl a nebude a máte zájem o zákazníky, kteří nemají problém zaplatit 35 Kč za 2 deci koly. Z mého pohledu vám o ten bowling až tak nejde…

Ladronka

Dobrý den,
postmix je téměř vždy, může se stát, že dojde. Pak nabízíme i točenou limonádu malinovou a citronovou. Ano, máme zájem o zákazníky, kteří nemají problém zaplatit 35 Kč za lahev Coca Coly.

Ela

Dobrý den, k cenám za pití, uvádíte cenu za posmix. A budete ho mít?? Protože při naší návštěvě jste ho opakovaně neměli, při podmínkách 2 dcl pití za 35 Kč tuto slevu nechci :-(

Ladronka

Dobrý den,
děkuji za dotaz. Tato sleva pro vás není vhodná.

František S.

Dobrý den,
chci se zeptat, kolik stojí u Bowlingu 0,5l Krušovic 10° a 2dcl Coca Coly.
 Díky

Ladronka

Dobrý den,
ceny všech nápojů a jídel najdete na www.ladronka.com . Pivo Krušovice 10 stojí 33 Kč, 2 dcl Coca-Cola postmix 24Kč, 2 dcl Coca-Cola lahvička 35 Kč.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru