Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

180 Kč za vstupenku na Letní scénu Divadla Ungelt na představení „Šest tanečních hodin v šesti týdnech“ v hodnotě 360 Kč. Hrají i tančí Chantal Poullain a Pavel Kříž!

4,8 / 5 Letní scéna Divadla Ungelt Praha - Hradčany  (mapa) 846 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Ilona

Já také čekám na „náhradní“ možnost vybrat si termín, moje časové možnosti jsou omezené. Předem děkuji za rychlou odpověď.

Slevomat

Emaily by měly být již poslané, pokud nedošel, tak nás kontaktujte na slevy@slevomat.cz a rovnou prosím napište termín, který byste preferovali, případně i nějaký náhradní. Děkujeme.

Eva Lacinová

Tak mě nejen že nedorazil žádný email, ale kontaktovat na uvedenou adresu také nepomohlo a lístky jsou již skoro vyprodané, zbývá pár kusů na září, které se mě nehodí. Tohle vědět, tak si tedy nákup sakra rozmyslím. Měla jsem se Slevomatem jen dobré zkušnosti, ale tohle mě tedy opravdu zklamalo :-(

Slevomat

Evo, to nás opravdu mrzí. Bohužel se jednalo o technickou chybku a na e-mail určitě odpovíme. Případně, pokud opravdu preferujete jen jeden termín, je lepší zavolat. Pokud je něco opravdu skutečně urgentní, vždy je lepší volat, telefonní 840 140 240. Taktéž bychom chtěli upozornit, že do 14 – ti dnů máte i tak nárok na navrácení peněz a to bez udání důvodu.

dasap

Dobrý den, koupila jsem vouchery ještě předtím než bylo možné vybírat místa. Žádný email s možností výběru představení mi zatím nedošel. Kdy budete maily rozesílat? Předem děkuji.

Karol

Dobrý den,je možné si vyzvednout lístky na pokladně dříve,než v den představení,pokud bych měla cestu kolem?

Martin Šandera, Divadlo Ungelt

Dobrý den. Ne, není to možné, voucher lze uplatnit až v den konání představení přímo na Letní scéně mezi 18. a 20. hodinou.

Mira

Dobrý den, mám již voucher na konkrétní termín, ale zajímalo by mne jak je to s místy v řadě 9 – 14. Vstupenky na konkrétní místa dostanu až před představením nebo si vyberu volná místa v rozsahu výše uvedených řad až po vstupu do divadla?

Martin Šandera, Divadlo Ungelt

Dobrý den. S voucherem přijdete přímo na Letní scénu ve vámi zvoleném termínu mezi 18. a 20. hodinou. Na základě voucheru Vám budou nabídnuta konkrétní volná místa v 9. – 14. řadě – ve vlastním zájmu nechoďte tedy až těsně před 20. hodinou, výběr volných sedadel bude v 19:30 hodin jistě větší než v 19:55… Na Letní scéně Vás každopádně čeká velmi příjemné prostředí a stánek s občerstvením, tudíž čas, který tam strávíte, jistě nebude nepříjemný…

Slevomat

Dobrý den,

kvůli technické chybce nebylo možné objednávat lístky na konkrétní představení. Všem zákazníkům, kteří neměli možnost vybrat si termín představení v procesu objednávání, zašleme email s možností výběru Vašeho představení. Prosím, nekontaktujte tedy pokladnu divadla.
Omlouváme se Vám za tuto chybu. Nyní je již však napravena a termíny si můžete rezervovat bez problémů při objednávce.
Děkujeme za pochopení :)

dagmar

Mám stejný dotaz jako Sofie??? Mám si zavolat do pokladny divadla???

Ilona

Dobrý den, mám také dotaz na rezervaci termínu.Jakým způsobem je to možné udělat?

Silvie

pěkné dopoledne, lístky mám koupené, jen prosím, jak je to s výběrem toho termínu, díky

Sofia Zacharopoyloy

Hezké ráno přeji,
při zakoupení voucheru nebyla možnost zadat požadovaný termín, v kterém okamžiku lze dojednat datum a čísla sedadel, popř. řadu? Děkuji

Eva Lacinová

Dobrý den, zakoupila jsem voucher a chtěla bych se zeptat, jak probíhá rezervace? Zda je možné vyplnit rezervační formulář na webu letní scény na představení v daném termínu a řadě a stačí doplnit poznámku, že jde o nákup přes slevomat s případným uvedením kódu nebo, zda probíhá rezervace telefonicky?

Martin Šandera, Divadlo Ungelt

Dobrý den. Voucher kupujete na konkrétní termín, tudíž žádnou rezervaci s Divadlem Ungelt již není třeba řešit, žádný rezervační formulář není třeba vyplňovat, nikam není třeba volat. S voucherem přjďte přímo na Letní scénu v den konání představení mezi 18. a 20. hodinou. Konkrétní řadu a sedadlo si vyberete až v den konání představení přímo na Letní scéně – když přijdete např. v 19 hodin, výběr volných sedadel bude jistě větší, než když přijdete těsně před 20. hodinou…

Eva Lacinová

Bohužel jsem si zakoupila voucher, když nebylo možné při nákupu vybrat termín a teď čekám na vyřešení od slevomatu, ale žádný mail zatím nedorazil a doufám, že na mě zbyde nějaký mě se hodící termín :-(

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru