Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Kurzy angličtiny – konverzace i Callanova metoda

4,3 / 5 AMIGAS jazyková škola Brno - Střed  (mapa) 57 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Hana

Dobrý den, možná jsme si nerozuměli. Chtěla jsem se zeptat, jestli vyučující Callanovy metody bude cizinec

JŠ AMIGAS

Dobrý den, odpověď je vložena v předchozí zprávě. Na kurzy Callanovou metodou jsou speciálně školeni čeští vyučující, naopak pouze rodilé mluvčí máme v kurzech „nadstandard FCE“ a „2 měsíční konverzační kurzy“ (viz 2. varianta v této nabídce). Kombinaci českých lektorů a rodilých mluvčích naleznete v jednoletém denním pomaturitní studiu (jazyky: angličtina, španělština).

Klára Kolářová

Dobrý den, můžu zakoupením 4 měsíčního voucheru chodit na přípravu k FCE místo klasického kurzu?

JŠ AMIGAS

Dobrý den, tato akce se vztahuje pouze na kurzy Callanovou metodou, kurzy FCE jsou vedeny rodilým mluvčím a jsou koncipovány jinak.

Hana

Dobrý den,
je v některém 4 měsíčním kurzu callanovi metody pravděpodobnost, že lektor nebude mluvit česky? Měla bych zájem spíše o tuhle možnost. díky

JŠ AMIGAS

Dobrý den, tato pravděpodobnost je ve všech kurzech. Kurzy Callanovy metody jsou zcela jiné, než běžné kurzy angličtiny, jedná se o 100 minutový intenzivní konverzační dril a i když vyučují speciálně proškolení čeští vyučující, čeština je v hodinách ojedinělá (samozřejmě vždy s ohledem na pokročilost).

Monika Křivánková

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda se dá v případě 4 měsíčního kurzu nějak nakombinovat dny kdy se chodí?
Pracuji totiž ve stylu krátký a dlouhý týden – jednou mám ut,st volno a zbytek dní jsem v práci a podruhé obráceně. Předem děkuji.

JŠ AMIGAS

Dobrý den, je nám líto, ale jazykové kurzy mají pevně dané termíny a náhrady zmeškaných výuk nejsou organizačně a většinou ani kapacitně možné.

JŠ AMIGAS

Dobrý den,
„věčného začátečníka"umí "posunout“ především 4 měsíční kurz Callanovou metodou. Navštěvování pouze kratších kurzů mívá minimální výsledky a v konečné fázi studium stojí možná i více peněz.

2 měsíční konverzační kurzy hlavně obohacují, zpestřují a doplňují jakékoliv předchozí studium a znalosti. V těchto kurzech se především konverzuje s lektorem, který většinou neumí česky, procvičují se fráze a fixuje stará i nová slovní zásoba. Naše škola se obecně snaží dělat maximum pro to, aby studenti co nejdříve a správně mluvili.

Markéta

Dobrý den, chtěla bych chodit do 2 měsíčního kurzu konverzace, ale mám před koupí ještě pár otázek. Umí rodilý mluvčí česky?Když se nerozumí, vysvětlí to česky?V materiálech jsou uvedeny fráze a gramatika? Popřípadně co všechno tam je uvedeno? Co všechno si z těchto kurzů odnesu? Jsem věčný začátečník a chtěla bych se někam posunout, abych se dokázala domluvit, při cestách do zahraničí, při nákupu, atd. Je tento kurz určen i pro takovéto případy? Předem děkuj za odpověď.

Nara

Dobry den,

kolik celkem hodin je zahrnuto v 4mesecnem kurzu?

JŠ AMIGAS

Dobrý den,
všechny kurzy Callanovou metodou obsahují vždy 14×100 minut velmi intenzivní výuky.

Lída

dobrý den,
můžete prosím uvést časy pro 2měsíční i pro 4měsíční kurzy?
předem děkuji

JŠ AMIGAS

Dobrý den,
termíny včetně on-line přihlášky pro 4 měsíční kurzy naleznete zde http://www.amigas.cz/intenzivni-kurzy-anglictiny-callanova-metoda.html, termíny pro 2 měsíční konverzační kurzy pak zde http://www.amigas.cz/jazykove-kurzy-konverzace.html

Luděk

Dobrý den. Jsem student jiné fakulty denního studia. Chtěl bych se k Vám přihlásit na 4 měsíční kurz, ale potřeboval bych vědět jak je to s vyučovacími hodinami. Jestli je na výběr z dopoledního, odpoledního či večerního vyučování ?? Děkuji za odpověď

JŠ AMIGAS

Dobrý den,
termíny všech nabízených 4-měsíčních kurzů naleznete zde http://www.amigas.cz/intenzivni-kurzy-anglictiny-callanova-metoda.html . Před výběrem doporučujeme absolvovat rozřazovací test zde http://www.amigas.cz/test_anglictina_callan.html, abyste zvolil správnou vstupní úroveň dosavadních znalostí.

Karla

Dobrý den. Před rokem jsem absolvovala váš kurz. Jsem nyní považována za nového studenta? Díky za odpověď.

JŠ AMIGAS

Dobrý den,
ano, jste považována za „naší studentku“. Napište nám, prosím, Váš e-mail na kancelar@amigas.cz zašleme Vám bližší informace o cenách a slevách. Děkujeme.

Eva

Co znamená nový student?Chtěla bych zkusit konverzaci,před časem jsem chodila na Callanovu metodu.Jsem nový student?

JŠ AMIGAS

Dobrý den,
pokud jste někdy v JŠ AMIGAS studovala (jakýkoliv jazyk v jakémkoliv typu kurzu), pak jste považována za „naši studentku“ a platí pro Vás jiný systém speciálních cen a slev. Napište nám, prosím, Váš e-mail na kancelar@amigas.cz a my Vám rádi pošleme bližší informace.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru