Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

299 Kč za půjčení skútru s helmou a pojištěním na 24 hodin v hodnotě 710 Kč. Vyjeďte si na výlet za Prahu se stylovým žihadlem!

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Pavel

Z jakého důvodu není povolen průjezd tunelem? Možná jsem něco přehlédl ve vyhlášce, ale rád se nechám poučit, člověk se učí celý život.

Pavel

Maximální rychlost je cca 100km dle zatížení a terénu. Výlet je bezproblému. Cena druhé helmy je za 50,–.

Marie Maresova

Dobry den, lze si zapujcit i druhou helmu (+cena?). Jaka je maximalni rychlost scooteru 125ccm? Ptam se proto, jestli se s nim da vyrazit treba na Karlstejn na vylet :)

Petr Maca

Dobry den,
je mozne na skutru (50 ccm) jet prazskymi tunely (Mrazovka+Stra­hovsky tunel). Rad bych si vyzkousel cestu do prace.
Mel jsem za to, ze je k tomu nutna konstrukcni rychlost min. 80 km/h, ale kolega ktery ma take 50tku me tvrdil, ze tamtudy jezdi kazdy den. Jedna se o nejakou vyjimku?

Karel M.

možné to opravdu není, kolega riskuje i když možna nevědomě

Jiří Svoboda

Dobrý den, jaká je průměrná spotřeba u nabízených strojů?

Pavel

Spotřeba zhruba 2,5L/100km

Pavel

To: Jakub
Ano, máte pravdu. Také bych chtěl aby byl skútr 100% kryt projištěním. Vše má ale své důvody. Pokud skútr pojistíte lépe, věřte že cena půjčovného by se vyšplhala tak závratně, že by se již neřešila spoluúčast, ale částka za půjčovné, která by byla nereálná. Vezměte prosím v úvahu, že skútr je nový, pořizovací hodnota těchto modelů je v rámci desítek tisíců a tato zápůjčka by nebyla nijak chráněna spoluúčastí vypůjčitele. Myslím že nikdo nechceme aby se se skútrem cokoliv stalo, ale na druhou stranu je dle mého názoru zcela v pořádku že si vypůjčitel dává tímto větší pozor na to, jak se skútrem nakládá.

Robert

Dobrý den jen se chci zeptat jestli je cena stejná u všech zde Vámi nabízených kubatur.Předem díky za odpověď.

Pavel

Ano, pro tuto akci je cena za všechny nabízené kubatury stejná.

Jakub

Kauce ve výši 1000 Kč je určitě fajn, ale ta spoluúčast ve výši 5000 je o ničem, škoda, že nemáte lepší pojistku. Určitě není těžké udělat škodu za třeba 4900 a pak je nějaká pojistka na nic. Takže informace o tom, že je v ceně pojištění je docela na nic :-)))

Pavel

I takto po domluvě lze skútry zapůjčit. Voucher je platný na 24h. Příklad: v sobotu ráno v 10:00 půjčíte a v neděli do 10:00 vrátíte.

David

Mohu si skutr zapujcit v patek a vratit ho v sobotu? Nebo pujcit v sobotu rano a vratit sobotu vecer/nedelu rano?
Nikde jsem se nedocetl jaka je provozni doba. Kolik voucheru v jednotlivych pripadech pouziju?

Olga

Dobrý den, mám ŘP sk. B, ale bohužel nemám v řidičáku udáno, že mohu řídit motocykly do 45km/h. Udělala jsem si řidičák zrovna, když se tohle zrušilo. Musela bych si tedy udělat i řidičák na tyhle motocykly (45km/h) nebo ho mohu řídit i když to nemám v řidičáku? Děkuji.

Jakub

vzhledem k tomu, že zákon se změnil tak máte řidičák i na ty motocykly do 45 km .-)

Pavel

Ano, je tomu opravdu tak. Nemusí být ani vyznačen v ŘP a automaticky toto oprávnění máte. To platí na území ČR.

Jakub

Tak tedy maximální spoluúčast je tedy kolik? :-)

Pavel

Spoluúčast je dle pojištění nastavena na 5% / 5000,–. V rámci akce pro Slevomat skládáte kauci v částce 1000,–, aby si mohl tuto akci vychutnat i zájemce, který nemůže ihned položit kauci 5000,–. Nemyslíme si ale že by se vypůjčitel choval k zapůjčenému skútru tak, že ho poškodí záměrně.

Radis

Dobrý den,
v případě že budeme mít rezervovány 4 skůtry a ten daný den bude pršet bez vyhlídky na zlepšení, je tohle nějak ošetřeno možností přerezervovat na jiný termín?
Předem děkuji

Pavel

Ano, není problém přerezervovat. Jediný problém může nastat s vybráním termínu, kdy dáme dohromady 4 skútry.

Pavel

To: Pavel
Skútr si převezmete s plnou nádrží a s plnou nádrží se vrací.

Pavel

Dobrý den,
chtěl jsem se zeptat, jestli benzin je v ceně půjčovného?

Pavel

To:Katka
Každý skútr je určen pro 2 osoby, tudíž není problém jet ve dvou. Pokud ale vlastníte ŘP skupiny B, máte automaticky oprávnění řídit moto o obsahu 50 ccm a konstrukční rychlosti 45km/hod.

To:Iva
Zapůjčení je vždy na 24hod/voucher, pokud tedy vypůjčíte v pátek v 18:00 a vrátíte v pondělí do 18:00, využijete 3 vouchery.

Iva

Dobrý den,
kolik voucherů bychom potřebovali na zapůjčení na víkend? Vyzvednutí skútru v pátek a návrat v pondělí v dopoledních hodinách. Děkuji

Katka

Prosím, je tento skútr 50ccm vhodný pro dvě osoby nebo pouze pro jednu? Jeden z nas nema ridicak. Dekuji,Katka

Pavel

To: Hlavsa
Dobrý den,
omlouvám se, ale tato akce je určena pouze pro určená vozidla. Možná že někdy v budoucnu učiníme akci i na větší kubatůry.

Pavel

To: Mikee
Ano, je možné si půjčit skútr i na tři dny a více, záleží pouze na každém jak bude kombinovat. V tomto případě je ale nutné si učinit rezervaci s předstihem.

Pavel

to:Kuba
Půjčujeme pouze nové produkty za tuto cenu a nemyslím si že jsou tyto podmínky zapůjčení špatně nastavené. V každé půjčovně se skládá kauce (jistina). Berte na vědomí že půjčujeme vozidlo v hodnotě do 50.000,– se spoluůčastí 5% a tak si myslím že 1000,– není opravdu hodně. Řešit takové situace ale není nikterak příjemné a tak prosím snažte si vždy půjčit skútr na který stačíte a hlavně jezděte opatrně.

Hlavsa

Dobry den, nebylo by mozne, treba za dva vouchery si pujcit na 24 hodin silnejsi skutr (500 ccm)?

Mikee

Dobry den, je mozne zkombinovat tyto vouchery a pujcit si skutr treba na 3 dny v kuse?

Kuba

Chtělo by se říct super akce, ale jednak ani tak to není extra cena. Sranda je psát, že tam je pojistka, neb jedna je povinná a ta druhá skoro taky :-) mimochodem maximální spoluúčast při plném zrušení stroje je tedy 1000 Kč?

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru