Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Vytvořte si EXTRA VELKÝ fotokalendář na rok 2014

4,8 / 5 Bontia 246 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Romana

Dobrý den, Roberte,

zakázkové objednávky expedujeme zpravidla do 14 pracovních dní a proto je výchozí měsíc kalendáře vždy následující.
Z tohoto důvodu je v aplikaci nastaven první měsíc únor 2014 a poslední leden 2015, tedy 12 měsíců.

Děkujeme za dotaz a přejeme pěkný týden.

Robert Mazurek

Dobrý den, mohu si nyní prosím objednat kalendář i s měsícem lednem 2014? Chtěl bych totiž z důvodu archivace mít kalendář na celý rok kompletní – tedy leden až prosinec. Váš program mi nabízí kalendář až od února. Děkuji za brzkou zprávu

štěpánka vladeková

Dobrý den,
zajímalo by mne, zda při nákupu dvou různých objednávek – jeden kalendář bych chtěla od února, druhý od března a i fotky nebudou totožné budu platit i tak jedno poštovné?
Děkuji.

Michal

Dobrý den, Štěpánko,
pokud tyto kalendáře objednáte v rámci jedné objednávky u nás na www.bontia.cz, pak budete platit jedno poštovné. Děkujeme za dotaz.

Jitka Mičková

Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda-li by za stejnou cenu nebylo možné udělat kalendář ve velikosti pouze A4 (je to kvůli kvalitě fotek, u A3 už mám většinou foto nekvalitní). Děkuji.

Romana


Dobrý den, Jitko,

sleva platí skutečně pouze na kalendáře, které uvádíme v popisu slevy.
Pokud se vám u snímků zobrazuje žluté upozornění na nedostatečnou kvalitu, nemusíte mít obavy, takto označené snímky jsou pro tisk stále dostačující. V případě červeného vykřičníku bude tisk již se sníženou kvalitou, zkušenosti ale víme, že pokud není zákazník zcela zaměřený na kvalitu a vnímá hlavně obsah snímků, snížené kvality díky nedostatečnému rozlišení si nevšimne. 

Přejeme pěkný den.

Aneta Krátká

Dobrý den, chtěla bych zakoupit 3 vykupony=3ka­lendáře, chtěla bych se informovat zda poštovné (všechny doručit poštou) bude hrazené jednou na všechny tři kalendáře? Př. 99 Kč za 3 kalendáře v 1 zásilce, zda je to možné. Děkuji moc.

Michal

Dobrý den, Aneto,
ano je to možné – poslat kalendáře v jedné objednávce a obdržet je za cenu jednoho poštovného. V případě tří kalendářů může zásilka přesáhnout hmotnost a poštovné může být o něco dražší. Děkujeme za dotaz.

Marcela Š.

Dobrý den,
jestliže bych si objednala 2 kalendáře, je poštovné stejné jako za 1 kalendář?
Děkuji za odpověď

Michal

Dobrý den, Marcelo,
ano v tomto případě je poštovné stejné. Kalendáře je po vytvoření třeba objednat v jedné objednávce. Děkujeme

Martina

Dobrý den, dovolila bych si Vás požádat o informaci, jaké rozměry má samotná fotografie ve výsledném kalendáři u varianty za 199 Kč. Děkuji Vám.

Michal

Dobrý den, Martino,
přesné rozměry fotografie jsou u varianty 199 Kč 27×35,8cm. Přeji hezký den.

Hana K.

Dobrý den. Mám dotaz ohledně kvality fotografii. Zkoušela jsem si vložit nějaké fotografie a u všech se mi ukázalo, že fotografie má neoptimální rozlišení. Jde i s takovými fotografiemi vytvořit kalendář? Děkuji za odpověď.

Michal

Dobrý den, Hano,
ano kalendář si stále můžete vytvořit. Více informací máte přímo u každé fotografie s upozorněním. Ve většině případů je kvalita vytisknutí fotografií stále uspokojivá. Děkujeme za dotaz.

Romana

Dobrý den,

pokud začnu kalendář až od března 2014 bude tedy končit únorem 2015? Děkuji, Romana

Michal

Dobrý den, Romano,
přesně tak, k dispozici budete mít 12 měsíců. Vyjdete z informací, které jsou uvedené během tvorby kalendářů na www.bontia.cz/kalendar. Děkujeme

Burešová

Dobrý den,

je možné vložit jen jeden obrázek nebo i několik?

 Děkuji

Michal

Dobrý den, paní Burešová,
na každý měsíc je možné vložit jeden obrázek. Pokud si bezmezně přejete vložit více obrázků, musíte udělat v externích programech koláž a tu poté vložit jako jeden obrázek do kalendáře. Děkujeme za dotaz

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru