Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

199 Kč za kytici z řezaných květů v Kouzelné zahradě Brno. Výběr z pěti druhů navázaných kytic nebo pugét podle vlastního přání se slevou 50 %.

4,5 / 5 Květinářství Kouzelná zahrada Brno  (mapa) 181 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
xy

Zdravím, nezlobte se, ale pokud je voucher mimo jiné i na nákup 5 kytic, které avizujete k nahlédnutí – tak by měly být vyfoceny všechny – nerada bych potom obdržela něco, co jsem si nepředstavovala se slovy, že to v té ceně tak vychází.

Slevomat

Dobrý den xy, my se nezlobíme :) Sleva je na nákup jedné kytice z možných 5. Nám se podařilo vyfotit pouze 3, takže jen tak pro představu. Zkuste se podívat i na webové stránky. Pokud by se Vám nabízená kytice nelíbila, nebrání Vám přece nic k tomu, abyste si sestavila svoji vlastní :)

Markéta Kovářová

Dobrý den,
ano, vouchery lze sčítat a lze je použít na svatební kytici a svatební dekorace.

Klára

Dobrý den,
lze 50% slevu uplatnit i na svatební kytice, případně jiné svatební zboží (jako je korsáž atd? ).
Děkuji za odpověď

Michal

Dobrý den,

vidím pouze 3 fotky již navázaných květin. Vidím špatně nebo opravdu chybí? Ty tři jsou hezký, ale rád bych viděl i ty zbývající. Díky

Markéta

Dobrý den, fotografie jsou jen tři, pokud chcete vidět ještě jiné kytice, přijdte se podívat k nám na prodejnu. Fotografie slouží pro Vaši představu, lze je jakkoli upravit.

Karel

Dobry den, asi jsem trochu natvrdly-chapu to dobre tak, ze zaplatim 199 kc a dostanu bud na vyber z peti „predpripravenych“ kytic a nebo ziskam jak kdyby kredti v hodnote 400kc, ktere si muzu vyuzit na nejakou mnou zadanou kvetinu?Diky za odpoved.

Richard

Ano chapete to spravne :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru