Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Ordinační bělení zubů na prestižní klinice Santé

4,5 / 5 Santé s.r.o. Praha - Nové Město  (mapa) 17 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Oli

Dobry den,
loni jsem byla taky na ordinacnim beleni peroxidem a s vysledkem jsem byla moc spokojena, az na pigmentovy skvrny na jednickach. Pisete, ze pomoci beleni na Vasi klinice odstranite pigment, znamena to, ze bych nemela ty pigmentovy skvrny?
A lze nejak predejit bolesti? Bolelo to totiz opravdu hodne. 



predem dekuji
Santé

Dobrý den,
co se týče pigmentových skvrn, záleží na tom, zda jsou hloubkové, nebo povrchové. Hloubkové by se měly bělením odstranit, ty povrchové se odstraňují AIR FLOW – pískováním, které na klinice také provádíme. Ve vašem případě, pokud se jedná pouze o jedničky bychom vám pigmenty odstranili pískováním přímo před výkonem bělení. Ohledně bolestivosti a citlivosti zubů během výkonu a po něm, standardně se řeší analgetiky (např. Brufen apod.). Doporučujeme si dát analgetika preventivně již před samotným výkonem. Bolestivost není potom tak vysoká. Hezký den
Ohledně

Pavlína

Dobrý den. Bohužel nenám s bělením zubů žádné zkušenosti, tak se předem omlouvám za své dotazy. Je nutné před bělením zubů navštívit dentální hygienistku ( např. skrz odstranění zubního kamene,..)? Je to bolestivé?
Předem děkuji

Andrlova

Dobry den,
navstivit pred belenim dentalni hygienistku, je ten nejlepsi mozny postup.
Co se tyce citlivosti (bolesti) zubu behem a par dni po beleni – to je bohuzel pravda. Ucinna latka v belicim gelu je peroxid vodiku, ktery sklovinu docasne vysusuje – proto ta citlivost.
Cim drive sklovinu zavodnite (nejlepe pitim vody), tim drive citlivost ustoupi
Hezky den

Jitka Hanzalova

dobry den ,


Jak se prosim postupujem pokud ke zbeleni o 8–12 nedojde? Zuby se vybělí, ale treba jen o 2 odstíny. Vratite mi penize? 


dekuji


jitka
Andrlova

Dobry den,
penize vam nevratime, jelikoz davka beliciho gelu bude vypotrebovana. Sklovina na beleni reaguje odlisne u kazdeho cloveka, proto se neda dopredu odhadnout, o kolik odstinu bude konecny vysledek svetlejsi. Sklovina vetsiny lidi je po beleni svetlejsi o 3 – 5 odstinu, a to z toho duvodu, ze jiz nani kam dal belit. Zpravidla, cim je clovek starsi, tim dele trva proces beleni (vice usazenych pigmentu). Nejlepe je kombinovat ordinacni beleni s domacim.
Hezky den

Santé

Dobrý den paní Hanzalová,
děkuji za váš dotaz. Naše zkušenosti s bělením značky ZOOM! jsou velmi pozitivní, co se týče výsledku bělení. Zároveň musím připustit, že medicína není matematika a proto opravdu může mezi jednotlivými pacienty dojít k rozdílnému stupni vybělení zubů. Výrobce bělení – od kterého produkty kupujeme – sám žádnou garanci na stupeň vybělení nedává. Součástí naší akce a její ceny je však i následné bělení domácí včetně nosičů. Ordinační bělení proto proces bělení správně nastartuje a tento proces ještě dobíhá několik dní. Následně – když nebudete stále spokojená s odstínem vašich zubů – můžete pokračovat dále s bělením domácím, nebo si ho nechat třeba za půl roku až pocítíte, že zuby se zuby opět zabarvují např. od kávy, čaje, cigaret nebo barevných potravin. Vzhledem k tomu, že také výsledek bělení závisí na samotném pacientovi a jeho dodržování „bílé diety“, proto stupeň vybělení zubů negarantujeme.

Hezký den Santé

petr

dobry den,
pokud si zakoupim voucher a u vas zjistite, ze proceduru nelze provest (objevite kaz apod.) je sance kupon vratit?

Santé

Dobrý den Petře,
proceduru určitě nemůžete absolvovat pokud máte zubní kaz nebo jiné kontraindikace popsané v nabídce. Proto doporučujeme návštěvu vašeho stomatologa, případně se můžete objednat na vstupní konzultaci u dentální hygientistky Santé, kteří zhodnotí vhodnost bělení. Vzhledem k platnosti voucheru po dobu 6ti měsíců, se můžete objednat na bělení až bude váš chrup v pořádku. Hezký den

lenka

Dobrý den u nabízeného bělení, kolikrát se prosím nanáší gel. díky

Santé

Dobrý den,

gel se nanáší celkem 3× po 15 minutách působení pod speciální lampou. Hezký den Krumpolcová

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru