Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

299 Kč za menu PRO DVA v italské restauraci BIBITA NUOVA. Čerstvé těstoviny, lahev vína a domácí malinové tiramisu se slevou 57 %.

4,4 / 5 BibitaNuova Praha  (mapa) 459 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Katka

Dobrý den,
jen jsem se chtěla zeptat – rádi bychom využili této nabídky, ale jsme abstinenti :-) je možné si láhev vína vzít s sebou neotevřenou?
Díky a hezký večer

David Pavlů Bibita Nuova

Dobrý večer Katko,
samozřejmě, láhev si můžete odnést domů zavřenou.

David Pavlů Bibita Nuova

Tato akce se blíží do finále, chtěl bych všem poděkovat za diskusi a za zakoupení naší nabídky, a brzy se uvidíme v Bibitě.

Petra

Dobrý den,
do Bibity chodím velice často a ráda,proto mě překvapily některé negativní komentáře.
Pan číšník je milý,velice profesionální a kuchyně moc chutná.
Já si voucher určitě zakoupím a obrázek ať si udělá každý sám…

Martina Přivřelová

Dobrý den, miluji italské jídlo a tak testuji pomocí kupónů pražské restaurace, ale od té doby co jsem byla v Bibita Nuova mám svého favorita, takže určitě kupuji a všem vřele doporučuji!!!Ob­sluha byla velice milá, jídlo fantastické a to domácí tiramisu!!! Prostě paráda :-)

Gabriela

Restauraci mohu jen doporučit. Několikrát jsem zde byla se svým přítelem a oba jsme odcházeli vždy spokojeni. Jídlo nám velmi chutnalo, čekací doba pro nás nebyla problém cca 30 – 40 min. Co se týká kouření je pravda, že v tak malé restauraci lze těžko stavebně oddělit prostor na výhradně kuřácký a nekuřácký. Jsem nekuřák a tak bych uvítala zákaz kouření alespoň v době obědů. Interiér restaurace je velmi pěkný. Co se týká obsluhy tak s tou nemám vůbec žádný problém – velice profesionální chování číšníka. Musím se pousmát nad některými reakcemi. Mám pocit, že někteří lidé nedělají a neumí dělat nic jiného než kritizovat. Samozřejmě mají právo na svůj názor. Jen se divím, když se jim pořád něco nelíbí, proč si na slevových portálech kupují vouchery ? Všem kritikův bych ráda vzkázala, že NEGATIVNÍ KRITIKA JE TAKÉ REKLAMA!!! Já si rozhodně chuť zkazit nenechám :-)

Market

Docela sranda co se tu děje, kde jsou ty doby kdy se tu mohl vyjádřit každý i bez nicku a přihlášení a všichni jsi pochavalovali, jak je skvělá diskuze bez cenzury ???!!!

Slevomat

Máte pravdu. I my na tu dobu rádi vzpomínáme. Od té doby jsme ale trošku vyrostli a nezustali ušetřeni pozornosti různých „vtipálků“. Tento problém řeší každý větší web, ale narozdíl od např. idnes.cz, kde jsou i hanlivé komentáře přímo vítány (více příjmu z reklamy), tak u nás vykonstruovaný negativní komentář přímo ovlivňuje prodeje. A sama posuďte nakolik objektivní jsou komentáře člověka (lidí), kteří na této diskuzi tráví 12 hodin denně a haní 8 nabídek z 10.

Slevomat

A ještě jednou – konstruktivní kritice se nebráníme – viz několik negativních příspevků výše :-)

bunka

Dobrý den,
v nabídce se píše, že stačí rezervace den předem, ale na vytisklém voucheru je psáno 30 dní?????????

David Pavlů Bibita Nuova.

Dobrý den,
rezervace je nutná minimálně jeden den předem a to z důvodu výroby a zatuhnutí domácího malinového tiramisů a kapacity restaurace.Takže 30 dní je překlep na voucheru.Akce trvá bez 6 dnů 6 měsíců, takže na čerpání je a bude dostatek prostoru pro každého zájemce.

Martin

Chybí docela podstatná informace – zda jsou těstoviny vaječné nebo bezvaječné.

Jinak chválím přístup restaurace (viz koment od David Pavlů).

David Pavlů Bibita Nuova.

Dobrý den Martine,
dříve jsme pracovali s těstovinami sušenými, kupovanými.Od této středy, shodou okolností spuštění této nabídky budeme pracovat vyjma polední nabídky výhradně s čerstvou domácí pastou, také vaječnou.

David Černý

To je velmi dobrá a příjemná zpráva. Tzn. pokud si koupím voucher a dorazím k vám, tak mohu počítat s domácí pastou? To by bylo výborné.

Kristýna

Dobrý den,
když jsem si přečetla Vaši diskuzi, dost mě zarazilo, co jsem se dočetla a opravdu nevím, jestli jsme byli v té samé restauraci.
Já jsem si zakoupila také voucher na jiném serveru. A když jsem tam byla, musím je jedině pochválit a dát 3 hvězdičky… Restaurace je velmi hezká – nová, malá, útulná. Číšník se k nám choval velmi příjemně a profesionálně. Doporučil nám pití, víno. Staral se o nás a s úsměvem se ptal, zda něco nepotřebujeme. Na jídlo jsme čekali 40 minut, na které nás číšník upozornil, protože byla plná restaurace… Nicméně čekání stálo za to… Já jsem měla těstoviny Fusiilli Bibita Nuova a přítel Spaghetti Ačli, Olio e Peperoncino a už dlouho jsme si takhle nepochutnali. Opravdu kvalita, s kterou se člověk tak často nesetká. A co se týče toho malinového tiramisu – možná nevypadá zase tak honosně, ale chutná luxusně!
Byli jsme tak na začátku června a od té doby jsme tam byli již 5×. Chodíme tam opravdu velmi ráda! Takže já MOHU JEN DOPORUČIT!!!

FANDa

Byli jsme tam dvakrát a pokaždé na voucher a nemůžeme si stěžovat, jídlo bylo chutné, personál neutrální ale ne nepříjemný.Jdeme se tam přece najíst a napít a ne sledovat jestli se na mě usmívá servírka
:-)

já král jelimán

mě by zajímalo, jak vypadá u nich to tiramisu – to z úvodního obrázku vypadá moc dobře a to v detailu slevy hrozně.

David Pavlů

Dobrý den,
domácí malinové tiramisů v naší nabídce je to níže.

Filip

Musím se přidat k nespokojeným zákazníkům, občas sem zajdem s přítelkyní na jídlo a čekací doba je cca 40–50 minut což je dost mrzuté. Na druhou stranu jídlo je vždy dobré a opravdu za lidové ceny i bez voucheru.

Alex

Opravdu nedoporučuji, navštívil jsem tuto restauraci a na jídlo čekal 50 minut. Po dotazu jsem byl ještě – ač slušně – odkázán do jistých mezí.

David Pavlů

Dobrý den všem,
děkuji za vaše názory!Pokusím odpovědět na vaši kritiku.Restaurace opravdu není rozdělena stavebně na kuřáckou a nekuřáckou část, ale na strany , kde se kouří a nekouří.V letním období jsou velké výlohy dokořán, tak to tento problém řeší a samozřejmě je k dispozici letní zahrádka.Po skončení léta bude minimálně v době obědů kouření zakázáno úplně a uvidíme co po obědech.Mohu upřímně za naši restauraci říci, že uděláme maximum, aby každý zákazník, nejenom této akce dostal za své peníze kvalitní stravu a víno a bylo o něj dobře postaráno.Každou psanou kritiku projdu s personálem osobně.S dobou čekání na jídlo budeme dělat také maximum, aby bylo čekání na jídlo co nejkratší.V této nabídce je láhev vína tak snad si každý zákazník najde čas na klidný oběd či večeři.

David Černý

Dobrý den,

2× těstoviny a 2× dezert + láhev vína (prodej v ČR cca 100 Kč, nákup v Itálii tedy cca 1,50–2,00 Euro) = 710 Kč. To je nějaký překlep, ne? Jak je to s oddělením kuřácké a nekuřácké části restaurace? Objevilo se zde několik negativních komentářů na chování personálu. Jak to tedy je? Děkuji.

Michael

Dobrý den,nemohu tedy souhlasit s ostatními názory že byla špatná obsluha nebo tak něco.Je asi dost logické když je plná restaurace že doba podaní jídla se o trochu zpozdí ale tak je tak ve většině restaurací.Tuto slevu vám mohu jenom doporučit v restauraci BIBITANUOVA je super přístup -obsluhy doporučí a nabídne vám dobré vino a další věci,také zde je příjemný interiér WIFI a nyní je i otevřená letní zahrádka .Byl jsme tam už hodně krát a za tu dobu bylo všechno v naprostém pořádku hned jsme si zakoupil 2 poukázky .

Petra Kohoutová

Také bych tuto restauraci nedoporučila. Využili jsme nabídku jiného slevového serveru a číšník se po zjištění, že máme voucher, nechoval zrovna dvakrát přátelsky, čekání bylo opravdu dlouhé, ale jídlo mi chutnalo.

Vanda

Mily potencionalni zakaznici, musim souhlasit s Adamem a Martinem.
Rada bych jeste podotkla fakt ze maji velke dvere ktere jsou otevrene do cele restaurace a kdyz fouka a vy si lehce postezujete ze je vam zima s prosbou zavreni dveri, cisnik odveti ze sem mela jit jinam.
Priprava jidla je opravdu neskutecne dlouha, nevim co je na tom pripravit spaghetti aglio olio behem 20ti minut?? upozornuji ze jsou to hole spagety, s olivovym olejem a cesnekem – mam je velmi rada ale cekani 45minut me odrazuje.. A bohuzel mnohdy ani kvalita jidla neodpovida, pizzu uz bych si zde treba vuubec nedala.

Martin

Tuto restauraci jsem nedávno navštívil bez voucheru. A musím všechny jedině varovat. Číšník se choval naprosto neprofesionálně, na jídlo se čekalo 45 min i když byla prázdná restaurace a jídlo bylo naprosto katastrofální. Spálený česnek v těstovinách, apod… Byl jsem také svědkem toho když na voucher (kupon byl z jiného slevoveho serveru, ale nabídka byla podobná – myslím pizza + tiramisu) dorazila rodina s rezervací a bylo jí velmi neomaleně řečeno, že tiramisu došlo a že mají smůlu ať příjdou jindy. Po vlastní zkušenosti tuto restauraci už nikdy nenavštívím.

Adam Dušek

Dekuji za nazor. Potvrzujete mou zkusenost.

Adam Dušek

A mimochodem, Slevomate, to oddeleni „kuracka a nekuracka“ cast je klamave napsano – jedine rozdeleni je, ze na jedne strane mistnosti jsou stolky kuracke, na druhe nekuracke. Stavebni ani zadne jine fyzicke oddeleni neni.

Adam Dušek

Tuhle restauraci jsem v ramci obeda navstivil cca petkrat, ma dva hlavni problemy:
 

  1. neuveritelne dlouha cekaci doba i pri velmi male obsazenosti
  2. neoddeleni kuracke a nekuracke casti, na tak malem prostoru je tam pocitove stale „zakoureno“. 

Jidlo je prumer, prezentovane testoviny muzete mit v ramci obeda za nejakych 99,– (nepocitam to tiramisu a vino). Na romantickou veceri po prochazce po Praze to dle meho nazoru neni, stolky jsou docela dost u sebe a jak rikam, problem muze byt to koureni.

Z meho pohledu nestoji za koupi.
Slevomat

Adame, děkujeme za názor. Určitě to bylo moc hrozné, když jste tam byl pětkrát ;-)

David Černý

Slevomate, máte pravdu…čověk by měl dát šanci pouze jednou :-)

Adam Dušek

Nevim, co si tim Slevomate dokazujete. Do restaurace chodili nekteri mi kolegove, ke kterym jsem se nekolikrat pridal. Odpustte si ty arogantni poznamky, amateri.

Martin

Tahle rakce mi příjde od Slevomatu také nemístná… Kdyby šlo o jeden negativní názor tak ještě OK, ale je jich tady 80%…

David Černý

Dobrý den,

Slevomate, místo infantilních poznámek odpovězte na dotazy.

Jak je to s oddělením kuřácké a nekuřácké části restaurace?

Objevilo se zde několik negativních komentářů na chování personálu. Jak to tedy je?

Děkuji.

terez.ec

Slevomate, měl by jste odpovídat v rámci slušnosti. Vaše ironické poznámky se mi opravdu nezamlouvají. Objevilo se zde několik negativních komentářů, chci se tedy zeptat, jak je to s vaším prověřováním podniků? Tenhle jste prověřit nestihli?

Jakub

Slevomat: tak tahle reakce byla hodně ubohá…

Slevomat

Jakube, Terezo, Martine, Adame a Davide. Pokud napíšeme, že je to tam super. Napíšete nám, že lžeme a jsme ubozí. Přijde nám, že někteří lidé nám to napíši tak jako tak :-( a je jedno, co napíšeme, bohužel. Lepší je, když na tyto věci odpoví přímo obchodní partner a odpověděl níže. My jsme v restauraci samozřejmě byli a líbilo se nám..

David Černý

Vážený týme Slevomat,

pokud zareagujete na mé připomínky a pak mi zablokujete přístup, je trochu nefér. Trochu infantilní. Nemyslíte? Původní příspěvek jsem chtěl volit seriózně, ale teď se vyjádřím tvrději. Chytřejší část týmu zřejmě již odcestovala na jachtě s p. Šustrem a to, co tady předvádí zbytek je katastrofa. Nikdy jsem vás ve svých příspěvcích nenazval ubohými (ubohé jsou pouze některé vaše přípěvky) nebo se vyjádřil ve smyslu, že lžete. Stavět celou situaci do černobílého vidění, je od vás neseriózní viz. „Přijde nám, že někteří lidé nám to napíši tak jako tak :-(“. Například, nabídka Planet Sushi byla velmi zajímavá – tak jsem se i v diskuzi vyjádřil a následně zakoupil voucher (domnívám se, že podobně konal i p. Dušek). Bohužel jste schopni pěknou nabídku vystřídat totálním propadákem v kabátě SUPER AKCE (nevztahujte na tuto nabídku, ta je ještě relativně v poho – až na to kouření, atd.). V takovém případě slovy M. Luthera „Hier stehe ich und kann nicht anders“.

Slevomat

Dobrý den, všem se omlouváme za naši reakci ale pánové Dušek a Černý komentují a očerňují témeř každou nabídku Slevomatu a témeř vždy ve stejný čas. Vystupují také i pod jinými účty. Konstruktivní kritice se Slevomat nikdy nebránil, ale to co předvádějí tito dva pánové je cílená kampaň.

David Černý

Vy mě bavíte :-) S kampaní a časy to jste tomu nasadili korunu (jednoduše řečeno je to blbost). Jak jsem řekl, s touto nabídkou nemám zásadní problém (vznesl jsem dotazy, jinak jsem nikoho neurážel ani neočerňoval – za to mi byl několikrát zablokován účet) a nedávná nabídka Planet Sushi byla skvělá. Přestaňte tedy očerňovat vy mne, Černý jsem dost. Jinak omluvu za vaši reakci přijímám. Hezký den a calm down :-)

Hynek Dvořák

Ráno jsem tu napsal, že čekám, za jak dlouho přijde Slevomat s vysvětlením, že za tím je závistivá konkurence a že začnou mazat. Vysvětlení o cíleném spiknutí, resp. kampani je už tady a můj příspěvek také zmizel v propadlišti dějin. Gratuluji Slevomatu, že dosáhl „úrovně“ packalských webů typu NebeSlev.cz, kde jsem kvůli cenzuře a paranoii (stejně jako vy za vším vidí spiknutí a konkurenci) přestal nakupovat.

Slevomat

Pane Černý, vzhledem k tomu, že Vám zareagovat trvalo méně než 30 minut, tak musíte mít o naší diskuzi velký zájem. Váš komentář " domnívám se, že podobně konal i p. Dušek" naše slova ostatně jen potvrzuje :-) Pane Dvořák, my o konkurenci neřekli ani slovo – spíše se jedná o dva studenty s přebytkem času. Ale to Vy budete vědět lépe než my ;-)

Mirek

Adame,
nemyslím si že by reakce Slevomatu byla nemístná. Připadá mi vtipná a pohotově reaguje na vaše věčně nespokojene plky, kterými tady tapetujete každou diskusi. Na rozdíl od Slevomatu vám můžu rovnou napsat, že bych ocenil, pokud byste svoji kritickou aktivitu směroval na nějaký osobní blog a neprudil tady klienty, kteří se chtějí přečíst diskusi k tématu aniž by téměř pokaždé narazili na vaše ukřivděné stížnosti.
Přeji vám pěkný den. Mirek

marie

Tak už jsem to našla- platí do konce roku. Tak o.k.

David Pavlů Bibita Nuova

Dobrý den Marie,
platnost voucheru je od 6.7.2011 do 31.12.2011

marie

Dobrý dne, nějak jsem nenašla (či přehlédla) do kdy voucher platí?

Pavel Čermák

Dobrý den, máte tam chybičku v překladu u: Penne con Pollo e Spinaci – listový špenát, uzený losos, smetana, 330 g.
Pollo je italsky kuře a v překladu je napsáno losos – ten je italsky Salmone.

David Pavlů Bi bita Nuova

Dobrý den,
děkuji za info, chybu odstraníme.Da­vid Pavlů

Ondřej

Chybu jste odstranili a udělali místo ní jinou. Tak tedy polopatě: má to být Penne con Salmone e Spinaci. To vyplývá z logiky věci i recenzí testovačů.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru