Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Zhotovení 100 fotek, formáty 10×15 i 11,5×15 cm

4,6 / 5 Foto Morava Kopřivnice  (mapa) 1 708 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Petra V.

Dobrý večer, psala jsem včera dotaz ohledně fotek 13×18, měla bych o 50 ks zájem. Jak mám tedy postupovat? Děkuji.

Foto Morava,s.r.o.

Dobrý večer, jednoduše objednejte 50ks 13×18, uplatněte voucher a do poznámky napište, že chcete zhotovit 50ks 13×18 místo 100ks 10×15. Pokusím se na to dohlídnout.

Alča

Dobrý den, moc nerozumím, jak si mám případně upravit fotky pro Vámi nabízenou velikost. Mám velikost 1377×5616 nebo 4320×3240-mám to nějak upravovat na velikost 10×15? Dále v těchto 100 ks můžou být jak barevné foto, tak černobílé i v jiném odstínu (mám hnědé)? A když budu chtít víckrát stejnou fotku, tak prostě zadat víckrát? Díky za odpověď.

Foto Morava,s.r.o.

Dobrý večer, pokud se jedná o ten druhý formát 4320×3240 zvolil bych formát 11,5×15 (přesný rozměr je 115×153mm) a v tom případě je poměr stran téměř shodný. Případné oříznutí bude zanedbatelné. Poměr stran 1377×5616 je velmi širokoúhlý formát v poměru přibližně 1:4. Formát 10×15 je v poměru 2:3 a fotografie na tento formát budou značně ořízlé, v případě bílých okrajů zaberou tyto okraje více než 50% plochy fotografie. Bez úpravy poměru stran, je tento formát pro tuto akci nevhodný. Pro digitální zpracování v naší laboratoři je jedno, jestli jsou fotky barevné, černobílé nebo v jiném odstínu. Jenom Vás musím upozornit, že pro nastavení požadovaného tónu musíte mít kalibrovaný monitor, jinak nemusí odstín přesně korespondovat s odstínem fotek, z naší laboratoře. Pokud se jedná o počet jednotlivých snímků, můžete si je po nahrání do systému, dle potřeby upravit.

Misa

Dobry den, chci se zeptat, zda pocet 100ks = 100ks ruznych fotek nebo je mozne treba zadat pouze 50 fotek s tim, ze je chci kazdou vytisknout dvakrat? Dekuji

Foto Morava,s.r.o.

Dobrý den, akce se vztahuje na 100ks fotografií 10×15 a je jedno jaké počty u jednotlivých snímků zvolíte.

Jana

Dobrý den,kde všude si můžu zásilku vyzvednout,když jsem z Ostravy?Děkuji

Foto Morava,s.r.o.

Dobrý večer, seznam sběren naleznete na adrese: http://www.fotomorava.cz/kontakt/prodejny/ .

Petra V.

Dobrý den, neplánujete nějakou akci na formát fotek 13×18? Popř. nemohl by být využit tento voucher samozřejmě na menší počet fotek? Děkuji za odpověď.

Foto Morava,s.r.o.

Dobrý večer, s ohledem na blížící se Vánoce a tím pádem značný nárůst dárkových fotografických služeb. Bude do konce roku, tato slevová akce asi poslední. Pokud se jedná o zpracování formátů 13×18, místo 10×15 jak je uvedeno v této akci. Přicházelo by to v úvahu po dohodě z laboratoří v poměru 1/2. To znamená 50ks 13×18, místo 100ks 10×15.

Jana

dobrý večer stihnu udělat objednávku,platbou přes účet,když je konec za 3 hodiny.Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, akce byla prodloužena a vy můžete v klidu provést objednávku.

Alena Urbášková

Dobrý den, bohužel jsem nedočetla pokyny ke způsobu objednání až do konce, takže jsem fotky již odeslala v ZIP souboru (místo využití flashe) a zadala platbu v hotovosti na prodejně. Můžete prosím opravit mou objednávku, abych mohla využít voucher?

Slevomat.cz

Dobrý den,


bohužel přesně nerozumím dotazu. Co potřebujete přesně opravit? 


Děkuji
Foto Morava,s.r.o.

Dobrý den, pošlete posím kod Vašeho voucheru na adresu digital@fotomorava.cz . Ověříne voucher ručně a přiřadíme k objednávce.

Bohumila

Dobrý den,
prosím Vás, když dnes koupím vouchery, jaká je lhůta pro zaplacení? Moc Vám děkuju

Slevomat.cz

Dobrý den, lhůta pro zaplacení voucheru jsou dva pracovní dny.

Markéta

Dobrý den chci se zeptat zda je možné fotogrfie vyzvednout někde v okolí Prahy? Nebo je to jen pouze Morava?

Foto Morava,s.r.o.

Dobrý večer, v okolí Prahy nemáme žádnou sběrnu, doručení je možné pouze na dobírku.

Štěpán

Dobrý den,

chci se zeptat, uvádíte, že se platí manipulační poplatek za jednu objednávku 39Kč. Při koupi třeba 3 voucherů platím 3× poplatek nebo pouze jednou? Děkuji za odpověď.

Foto Morava,s.r.o.

Dobrý večer, platíte pouze jeden poplatek, bez ohledu na to kolik voucheru jste v objednávce uplatnil. Znovu by jste poplatek zaplatil pouze v případě, pokud by jste objednával víckrát s větším časovým odstupem a my tak nemohli zakázky sloučit.

Iveta

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, jestli mé fotky mi může vyzvednout jiná osoba a pokud ano, mám to uvést v objednávce nebo rovnou celou objednávku udělat na ni?

Foto Morava,s.r.o.

S vyzvednutí zakázky jinou osobou, by neměl být problém. Musí pouze vědět č.objednávky, případně na které jméno byla objednávka založena.

Alena

Dobrý den,


pokud jsem dala platbu na bankovní účet, mám připočítat i poštovné ČP 129,– tj. 328,– 


Děkuji


Foto Morava,s.r.o.

Dobrý večer, v popisu této akce jsou uvedeny pouze dvě možnosti platby. Dobírkou 129Kč Česká pošta, 149Kč DPD. Doručení na vybranou sběrnu 39Kč.
Při vyzvednutí v laboratoři se neplatí nic. V případě že uplatníte více než 5 voucheru pošleme Vám taky fotky zdarma. Pokud se ptáte na platbu za voucher Slevomatu tak platíte pouze 199Kč.

Kamča

Dobrý den. Na formát 9×13 se akce asi nevztahuje?

Kamča

Dobrý den. Na formát 9×13 se akce asi nevztahuje?

Foto Morava,s.r.o.

Dobrý den, přejete li si zhotovit fotografie ve formátu 9×13, není problém uděláme Vám v této akci formát 9×13.

Michaela

Dobrý den, digitální fotografie pořízené foťákem mám v PC ve velikosti cca 2000 pixelů. Je nutno tyto fotky upravit do velikosti 10×15cm nebo ne?

Foto Morava, s.r.o.

Dobrý den, pokud se jedná o rozlišení není nutno dělat žádné úpravy. Pouze v případě že poměr stran se výrazně liší od námi nabízených formátů, můžete Vaše snímky upravit (oříznout) tak aby přeně udpovídaly vybranému formátu.

Vít

Bude na zadní straně fotky něco vytištěno (text)? Např. název souboru? Pokud ano, je zde nějaké omezení délky názvu souboru? Děkuji.

Foto Morava,s.r.o.

V současné době na zadní stranu fotografií nic netiskneme.

Blanka

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jaká je cena za dobírku prostřednictvím České pošty při zakoupení např. 3 voucherů. Děkuji za odpověď

Foto Morava,s.r.o.

Dobrý večer, cena za dobírku je stále stejná, bez ohledu, kolik je v objednávce voucheru a to je 129Kč u České pošty. pouze v případě, že uplatníte v objednávce více než pět voucheru je to posuzováno, jako zakázka nad 1000Kč. V tom případě se dobírka neúčtuje. Bylo už to jednou v této diskuzi vysvětleno.

Lenka

Dobrý den!Máte nějakou pobočku na osobní odběr fotek v Praze???

Foto Morava,s.r.o.

Dobrý večer, v Praze bohužel žádnou pobočku pro osobní odběr nemáme. Jediná možnost je zaslání poštou, nebo DPD na dobírku.

Martina

Dobrý den, již jsme jednou objednávali fotografie přes Slevomat a nebyli jsme vůbec spokojeni.Kvalita papíru i tisku byla příšerná.Papír byl slaboučký.U skoro všech fotek jsme měli bílé okraje.....fotky se tím zmenšily a nevypadaly dobře… Ráda bych u vás fotky objednala, ale chtěla jsem se zeptat na kvalitu papíru a tisku a jestli je formát opravdu 10×15…bez bílých okrajů na fotografii? Děkuji za odpověd.....

Foto Morava,s.r.o.

Dobrý večer, pokud se jedná o fotografický papír, používáme FUJIFILM Crystal archiv. Jedná se o značková a velmi kvalitní materiál. Bílé okraje jsou způsobeny rozdílným poměrem stran, právě proto nabízíme dva typy formátů 10×15 a 11,5×15 a je na Vás aby jste si vybrali vhodnější poměr stran. Pokud i tak poměr stran přesně nevyhovuje, vyberte si při úpravě fotek před odesláním umístění oříznutá a systém při zpracování ořízne snímek tak, aby byla vyplněná celá plocha vybraného formátu.

Sí Ma

Dobrý den,
Mám ve svém počítači hodně uložených fotek,které bych ráda chtěla vytisknout jako normální fotky.Proto se chci zeptat jestli chápu správně,když zakoupím voucher na 100 fotek,mohu vám pak na nějaký email poslat ty fotky a vy mi je zhotovýte a pošlete poštou?

Foto Morava,s.r.o.

Dobrý den, chápete to správně, fotografie se ale neposílají e-mailem. K objednání fotek slouží naše internetové rozhraní na adrese www.mojefoto-online.cz , kde se nejprve zaregistrujete. K odeslání fotografií, v sekci" Objednávka" klikněte na „Objednávka s využitím flashe“ a zde nahrajete do systému požadované fotografie.

Aneta

Dobrý den, do konce akce je momentálně asi 12 hodin, chtěla bych se zeptat, jestli i ty fotky na Fotomoravu musí být odeslány taky do 12-ti hodin nebo stačí například až o víkendu. Děkuji za odpověď.

Foto Morava,s.r.o.

dobrý den, platnost voucheru je až do 31.1.2013, končí pouze akce na portálu Slevomat. Po zakoupení voucheru máte tři měsíce čas na objednávku fotografii.

Monika

Dobrý den, krom fotek 10×15 (700ks) bych si ráda nechala vyvolat i jednu ve formátu 13×18. Je to možné v rámci jedné objednávky? Ptám se kvůli platby – na formát 10×15 jsou vouchery, ten větší formát lze doplatit dobírkou nebo to při této slevové akci nelze? Děkuji za odpověď

Foto Morava.cz

Dobrý den, neměl by být problém. Pokud přidáte k objednávce s vouchery nějaké další fotografie navíc, doúčtujeme je za ceny dle platného deníku a pošleme Vám je společně na jednu dobítku.

Petra

Doufám, že je možné objednat i přes offline klienta, toto objednání se mi zdá pohodlnější a přehlednější, než neustále za sebou zadávat fotky, které už ani nevidím v žádném náhledu.

Foto Morava,s.r.o.

Dobrý večer, tato akce počítá s objednávkou online, zde je taky kolonka pro ověření voucheru. V online systému při zvolení „Objednávka s využitím flashe"si nejprve nahrajete vybrané fotografie do systému. Lze to vybrat i hromadně, v dialogu "vybrat soubury“ stačí vybrané fotky označit a potom najednou odeslat. Po nahrání se objeví náhledy všech vybraných fotografií, které můžete dále editovat. Ofline klient nemá kolonku pro ověření voucherů. V krajním případě ho lze použít a voucher napsat do poznámky, působí to ale problémy, pracovníci laboratoře musí voucher ověřit ručně a můžou poznámku přehlédnout.

Jiří

Dobrý den. Píšete: k vyzvednutí fotografií si můžete vybrat i naše sběrny. Zde jsem našel i sběrnu(prodejní místo) Bohumín ORCUS Wagnerová, Čáslavská 407. Tzn. že si mohu na cd donést fotky, zde mi je převezmou a za týden si mohu zde přijít pro hotové foto?Nebo je musím nahrát na net a do kolonky mám uvést vyzvednutí na prodejně Orcus Bohumín? Děkuji za odpověď.

Foto Morava,s.r.o.

Dobrý večer, druhá varianta je správně. Tato akce platí pro zakázky zadané na internetu, následně si vyberete sběrnu, kde si fotky vyzvednete.

Karel

Dobrý den,
vztahuje se sleva na vyhotovení fotografií z klasického negativu?

Foto Morava,s.r.o.

Dobrý večer, sleva se vstahuje pouze na digitální fotografie.

Pavla

Hezký den,
když nemají zaslané fotky potřebný poměr stran pro formát 10×15, provádíte jejich úpravu, nebo výsledný rozměr odpovídá zaslanému poměru stran.
Děkuji.

Foto Morava,s.r.o.

Dobrý večer, pokud nemají Vaše fotografie poměr stran 10×15, doporučuji zvolit unístění bílá v okrajích. Fotografie bude na snímku celá, doplněná bílými okraji. V případě ořezu, budou přebývající části oříznuty.

Marcela

Dobrý den,
Chtěla bych se zeptat, zda-li se dají fotografie vyzvednout i ve sběrnách? Děkuji za odpověď

Foto Morava,s.r.o.

Dobrý večer, k vyzvednutí fotografií si můžete vybrat i naše sběrny. Aktuální seznam na adrese: http://www.fotomorava.cz/kontakt/prodejny/

Miluška

Dobrý den,
když si objedám přes 500 fotografií je nějaká sleva na poštovné ?
Děkuji za odpověď.

Foto Morava,s.r.o.

Dobrý den, koupíte li více voucherů než pět (šest a více) a uplatníte je v jedné objednávce. Bude to posuzováno jako zakázka nad 1000Kč a nebude Vám účtováno žádné poštovné. Zakázku Vám zašleme zdarma.

Radek

Dobrý den, jak je to s „vyzvednutím zdarma“? V jednom odstavci píšete, že „nelze vyzvednout v Kopřivnici, Máchova 1147“ a hned v dalším „Zdarma lze fotky vyzvednout přímo v laboratoři (Kopřivnice, Máchova 1147).“

Slevomat.cz

Dobrý den,


děkujeme za upozornění, platná informace je, že lze fotky vyzvednout přímo v laboratoři (Kopřivnice, Máchova 1147). 


Nyní by měla být chyba napravena, omlouváme se. 


Přeji krásný den :-)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru