Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Velké balení kondomů Durex a Pasante

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Tomáš R

Dobrý den, za jak dlouho bude podobná akce?

kondomshop team

Dobrý den, záleží na mnoha okolnostech jako je vývoj sazby DPH, síla Kč vůči EUR a USD, zdražení u výrobce, obchodních podmínkách atd. Musíte sledovat akce na slevomat.cz nebo na kondomshop.cz.

kamila

Dobrý den, moc se v těchhle věcěch neorientuji:-), chci se zeptat co znamenají Pasante Sensitive, Pasante Ribs&Dots a Pasante Regular/Naturelle? Děkuji.

kondomshop team

Dobrý den, jde o vlastnosti kondomů. Vše najdete na stránkách www.kondomshop.cz, kde stačí zadat do okýnka vyhledávání název nebo jeho část a systém Vám výrobek najde a zobrazí včetně technických parametrů kondomu.

Harri

Super, díky za akci – už mi to balení od minula nějak došlo :D

kondomshop team

Dobrý den, je třeba nakupovat po dvou a více baleních.

Veronika Netušilová

Dobrý večer, prosím Vás, nejde mi vybrat balíček, naskakuje mi tam v košíku pořád ten „něžný“, ale chtěla bych jiný. A když chci uplatnit kredit tak to tam naběhne až poté, co vyberu platbu a dokončím?
Děkuji :-)

Slevomat.cz

Dobrý den, Veroniko,


dle Vašeho profilu máte již objednávku hotovou, je tedy vše v pořádku? Pokud chcete uplatnit kredity, musíte být přihlášená, vybrat jak píšete způsob platby a objeví se Vám i možnost uplatnit kredity. 


Pokud by jste chtěla objednávku změnit, napište nám, my Vám ji stornujeme a můžete udělat objednávku novou. 


Přejeme příjemný den.
kondomshop team

Dobrý den, více lidí zaregistrovalo , že na objednávací stránce slevomatu , když jste chvíli váhala s vybráním druhu balíčku, systém po pár vteřinách vybral za Vás první variantu. Stačilo dát nula kusů a naopak přidat 1 kus Vámi vybraného druhu a objednávku potvrdit. Pokud by jste nebyla s volbou spokojená, dokážeme Vám poslat jiný, pokud se nám se svým problémem svěříte na pomoc@kondomshop.cz .

Marti N.

Zdravím, bude někdy akce na xxl kondomy? Je to trochu trapné, ale tyhle škrtiče nemůžeme využít i když bychom rádi podobné nabídky využili. Díky ;)

Slevomat.cz

Těžko říci, ale budeme se snažit myslet na všechny velikosti.

kondomshop team

Dobrý den, tyto okrajové velikosti (nejmenší na průměr od 2,7cm a největší do průměru téměř 7 cm) řešíme individuálně. Budˇ si zákazník koupí kupón (po domluvě) a v našem eshopu www.kondomshop.cz si vybere správnou velikost a počet kusů doladíme nebo pokud zákazník, protože má opravdu problém s velikostí a nakoupí zásobu na 3 až 5 let dopředu (záruka kondomů až 60měsíců), potom dostává množstevní slevu, takže se cenou za kus dostává na úroveň cen slevomatu.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru