Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

999 Kč za 70 minut účinných zeštíhlujících procedur v hodnotě 2900 Kč. Neinvazivní liposukce, lymfodrenáž i redukční skořicový zábal se slevou 65 %!

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Barbora Sindler

Dobrý den, je možné jít na tyto procedury v 16/17 letech? A je také možné, jak už jste zde psali Kavikaci za Radiofrekvence celé břišní oblasti? Děkuji za odpověď

Hani-R

Dobrý den,
je i kojení kontraindikací nebo si mohu v klidu zakoupit voucher? Případně za jak dlouho po odstavení bych mohla podstoupit proceduru?
Děkuji za odpověď

INDUBIA

Dobrý den Hani, ideální je proceduru absolvovat až po odstavení, po odstavení není nutné mít delší pauzu.

Tým INDUBIA

Jarda Jancicka

Dobrý den, protože mám už osobní zkušenost s centrem INDUBIA kupoval jsem pritelkyni poukaz na Trvalá laserová epilace 5 sezeni a zadny vysledek roste to porad stejne tak doporucuju nekupovat

Pepa

Jen doplním: šlo o jiného Poskytovatele nicméně o stejný princip tzn. kavitaci + násl. lymfodrenáž

INDUBIA

Dobrý den Pepo, v kavitacích je poměrně veliký rozdíl v kvalitě, výkonu a účincích. Obecně je kavitace vhodná hlavně pro „měkkou“ tukovou tkáň. Pokud jste byl aktivní sportovec, předpokládám, že sice máte asi „větší bříško“, ale na omak velmi tvrdé. V takovém případě je použití kavitace méně účinné a osobně bychom Vám doporučili využití radiofrekvence, která je stavěná právě pro tyto případy. Každý, kdo přijde do našich center bude pečlivě posouzen a v případě, že by pro něj byla vhodnější radiofrekvence, bude ošetřen radiofrekvencí. Takovéto sdělení se v akcích bohužel těžko propaguje, ale je to v našich centrech běžná praxe, každý klient je rozdílný. Cílem je maximální spokojenost klienta.

Tým INDUBIA

Pepa

Dobrý den, protože mám už osobní zkušenost s kavitací, která se i přes veškerá ujišťování poskytovatele ukázala v mém případě jako zcela neúčinná doporučuji všem mužům pečlivě zvážit tuto investici. Na doporučení poskytovatele jsem zakoupil 3 vouchery, postupoval přesně podle jeho dipozic a výsledný úbytek = 0 cm. Podotýkám, že nejsem akt. sportovec ani zarytý pivař, břicho není tvrdé a i podle prvotního sdělení poskytovatele mělo vše klapnout…

vilda

je to vhodne i pro muze?

INDUBIA

Dobrý den Vildo, procedura je vhodná i pro muže.

Tým INDUBIA

partner5@slevomat.cz

Dobrý den Šárko, námi využívaný přístroj má speciální program, který je určen právě pro lýtka. Mnoho klientů tento zákrok nežádá, ale ti kteří ano jsou spokojeni.

Tým INDUBIA

Šárka Cidlinská

Jak moc by mi pomohl zakrok pokud chci shodit lytka? Mam to tak 40/60 s tukem a svaly bych rekla.

Petra

Dobrý den,


jsem 2 měsíce po prvním porodu a samozřejmě mám na bocích „zbytkové“ centimetry plus „vytahané“ bříško. Pomůže tento přístroj urychlit i navrácení do původního stavu právě po porodu? Kolik voucherů zakoupit, aby byl efekt viditelný? Na stránkách doporučujete 4 návštěvy. 


děkuji
INDUBIA

Dobrý den Petro, doporučili bychom Vám absolvovat 4–5 sezení, ve Vašem případě spíše pomocí radiofrekvence, která vypíná a pomáhá zatahovat pokožku po porodu. Pokud si zakoupíte tyto poukázky, domluvíte se v našich centrech na ošetření radiofrekvencí místo kavitace.

Tým INDUBIA

Jana

Dobrý den, jak jsem pochopila, pro „zaručený“ efekt je dobré absolvovat 5 sezení. Zajímalo by mě, jaký je ideální interval mezi jednotlivými sezeními.

INDUBIA

Dobrý den Jani, ideální interval je cca 7 dní.

Tým INDUBIA

partner5@slevomat.cz

Dobrý den paní Marie, v Rakovníku je běžná pracovní doba od 8–17 hodin. Ale pokud Vám tento termín nevyhovuje, stačí zavolat a domluvit se individuálně.

Tým INDUBIA

Petráková Marie

Dobrý den,
jaká je pracovní doba v Rakovníku?

partner5@slevomat.cz

Dobrý den Adélo,


celkový výsledek se dá těžko slíbit v konkrétních cm – záleží na složení tuků, množství Vašich tuků, dodržování pitného režimu… 


Průměrný výsledek je okolo 5–8 cm za 5 sezení (nejlepších výsledků dosahují klientky i klienti s povislými měkkými bříšky, u klientů s pevným bříškem a hlouběji uloženými tuky jsou výsledky o něco málo horší – těm po individuální konzultaci doporučíme absolvovat zákrok pomocí radiofrekvenční technologie). 


Máme i nespočet klientů, kteří mají výsledky v řádu 3–4cm po prvním ošetření. Běžný výsledek po prvním ošetření je 1–2 cm. Toto jsou reálná čísla, která si naměřili sami klienti. Každý pozná úbytek nejlépe sám na vlastním oblečení. 


Tým INDUBIA
partner5@slevomat.cz

Dobrý den Pavčo, problematiku nitroděložního tělíska jsme diskutovali s několika gynekology, kteří využívají naše přístroje a jejich reakce byla vždy stejná – nitroděložní tělísko při ošetření nevadí. 


K Vašemu druhému dotazu – děkujeme za podnětný nápad, určitě na tom zapracujeme a vytvoříme všem zaměstnancům vlastní stránku. Problém je v tom, že na každém pracovišti se střídají minimálně dva lidé. Děkujeme za pochopení. 


Tým INDUBIA
Pavča

Také by mě zajímalo, kdo provozuje tyto služby v Rakovníku. Myslím, že i na stránkách by mohli být představeni zaměstnanci této služby.

Pavča

V kontraindikacích se nepíše o nitreoděložním tělísku, není to kontraindikace?

Adéla

Dobrý den poznám výsledek hned po první návštěvě nebo jich musím absolvovat několik?
A o kolik cm se dá zhubnout po první návštěvě?

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru