Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

80stránková fotokniha A4 z vlastních fotek

3,9 / 5 AKREM Pardubice  (mapa) 916 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Katka

Dobrý den,

knihu mám vytvořenou (v předchozím programu pro tvorbu knih, než který nabízíte nyní). Kniha nelze odeslat, problematické je i uložení na doporučené servery. Prosím o informaci, zda Vám mohu poštou zaslat vytvořenou fotoknihu na usb. Voucher platný do 30.11. Děkuji.

fotoprodukty.cz

Dobrý den, ano můžete poslat usb poštou.

Děkujeme

Lenka

Dobrý den, mám v knize asi 60 fotek, z toho u 4 mám upozornění: obrazová kvality, nízká kvalita atd. Musím obrázky smazat a nebo i přesto je mohu nechat v knize k vytištění, děkuji

fotoprodukty.cz

Dobrý den, můžete je nechat.

Děkujeme

Daniela

Dobrý den, je možné fotoknihu poslat přes českou poštu?

fotoprodukty.cz

Dobrý den, bohužel pouze přes kurýra.

Lenka Richterová

Dobrý den, reaguji na tento dotaz, odpověď nebyla celá – viz úplně dole. 


Dobrý den, prosím o sdělení, zda mohu vkládat text do fotoknihy? A mohu ho vložit tak jak chci, tj. velikost písma, barva písma, mohu pohybovat větami, tj. mohou být ty věty ne na rovno, ale nakřivo??? Nikde to tam není napsané, dík za odpověd, LR
Pochválit Pohanět 


Dobrý den, ano do fotoknihy můžete vkládat texty (různé fotny, barvy, velikost,…) 


Neodpověděli jste na to, zda se ten text ve fotoknize může zadat vodorovně, a hlavně, zda to jde i našikmo pod různými úhly?
fotoprodukty.cz

Dobrý den, na vše co se ptáte je v programu možné.
Děkujeme

Andrea Žížalová

Dobrý den, zakoupila jsem si u Vás 2× voucher -Nové vlasy bez transplantace pomocí aplikace kmenových buněk mezoterapií-, který jsem měla připravený jako vánoční dárek, ovšem dotyčná osoba si to rozmyslela a vouchery nechce. Jde nějakým způsobem vrátit, abych dostala peníze zpátky? Děkuju

Slevomat.cz

Dobrý den, paní Žížalová,


prosím, s tímto problémem nás kontaktujte na emailu podpora@slevomat.cz či telefonu 840 140 240 a zašlete nám kód vašeho voucheru. Objednávky lze stornovat do 14-ti dnů od jejich zakoupení. Podíváme se tedy na váš problém a pokusíme se vám co nejvíce pomoci :) 


Děkuji za pochopení.


fotoprodukty.cz

Asi překlik.

PS

Dobrý den, chci se zeptat, kolik můžu dát fotografií na jednu stránku, je možné na každou stránku dát dvě fota? A ještě jak je to s vkládáním textu? Jsou tam nějaké buňky, kam se dá text napsat nebo se to píše jenom na pozadí fotky? Děkuji za odpověď.

fotoprodukty.cz

Dobrý den, fotek si můžete vložit na stránku od 1 do 100.
Text je samozřejmostí můžete vložit textové pole.

N M

Dobrý den,
nebylo by možné udělat dvě knihy po 40 stránkách místo jedné 80 stránkové?
Děkuji za odpověď

fotoprodukty.cz

Dobrý den, bohužel není.

Děkujeme

Lenka Richterová

Dobrý den, prosím o sdělení, zda mohu vkládat text do fotoknihy? A mohu ho vložit tak jak chci, tj. velikost písma, barva písma, mohu pohybovat větami, tj. mohou být ty věty ne na rovno, ale nakřivo??? Nikde to tam není napsané, dík za odpověd, LR

fotoprodukty.cz

Dobrý den, ano do fotoknihy můžete vkládat texty (různé fotny, barvy, velikost,…)

Lucka

Dobrý večer, chci se zeptat, když si koupím voucher, musím knihu vytvořit hned nebo stačí, když ji vytvořím třeba za týden. Bude voucher platit nadále?

Slevomat.cz

Dobrý den, Lucko,


voucher je platný do 28.2.2013. Do tohoto data jej tedy musíte využít, nemusíte zatím tedy nikam pospíchat :o) Ale doporučujeme vám nenechávat využití voucheru na poslední chvíli. 


Hezký den!
Martina

Dobrý den, když chci koupit voucher, ale banka funguje až od půlnoci a sleva vyprší do půlnoci jak to funguje? Hlavně za jakou cenu by byla tahle fotokniha? Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Martino,


nabídku můžete bez problémů zakoupit, je stále platná :) Do 2 dnů od koupení nabídky je nutné provést platbu, aby stihla dorazit včas a mohli bychom vám tak zaslat voucher :) 


Přejeme vám krásný den!
Hanka Smékalová

Dobrý den, do kdy je platnost voucheru díky

fotoprodukty.cz

Dobrý den, platnost je do 28.2.2012
Děkujeme za dotaz

FK

Absolutně nemohu doporučit žádnou firmu Petra Hemerky a Martiny Hemerkové. Mají několik e-shopů, pouze přijímají objednávky a peníze, ale nepracují a fotoknihu z nich dostanete jenom horko těžko. Výsledek jejich práce je slušně řečeno hnus. Ikdyby to bylo zadarmo, tak je kniha předražená. Do tvorby knihy vložíte hromadu času a výsledek uvidíte jen při obrovském štěstí. Konkurence, firma B****A, má sice zpoždění s dodávkami knich, ale nabízí luxusní kvalitu a odpovídá na dotazy zákazníků.
Program na vytváření knihy je neskutečně pomalý i na silném HW (Core i5 3.3 GHz, 16GB RAM).
Info o jednatelích:
https://or.justice.cz/ias/ui/vypis-vypis?subjektId=isor%3a600023783&typ=full&klic=g78a2f

Hodnocení jejich shopu:
 http://obchody.heureka.cz/dekoracenazed-cz/recenze/

fotoprodukty.cz

Dobrý den, děkujeme za doplnění užitečných informací.
Shrneme to asi takto: slevomat.cz si dobře vybírá partnery kterým připravují akce. Bohužel nevíte jak je to přísné a pokud by to bylo špatné tak jak tvrdíte tak pochybujeme o vzájemné spolupráci více jak rok.
A příště když budete psát takto tvrdácký komentář podepište se prosím abychom věděli s kým máme tu čest a mohli se vyjádřit.

Děkujeme a ještě ten odkaz na heureku máte špatný jelikož to bylo dřívějšího majitele eshopu a za toho vinu neneseme.

Gossia

Dobry den, chcem sa spytat, ci je realna sanca, ze fotokniha pride do Vianoc, ak ju objednam zajtra. Dakujem

fotoprodukty.cz

Dobrý den, fotoknihy doručené do 3.12.2012 doručíme do Vánoc.
Děkujeme

Lenka

Dobrý den, jak to bude, pokud nevyužiji těch 80str.? Do kdy musím objednat, aby bylo album určitě doručeno do Vánoc? Díky za info

fotoprodukty.cz

Dobrý den, album musíte objednat do 3.12. aby bylo doručeno do Vánoc. Pokud nevyužijete 80 stran záleží na vás zda je budete chtít odendat či nechat prázdné pro případné dolepení fotek.

Kateřina Hrbková

abych to upřesnila, nedostanu se přes krok, kdy zadám adresu a zatrhnu, že chci nahrát objednávku přes net.

Kateřina Hrbková

Dobrý den, mám u Vás zakoupený kalendář a nejde mi odeslat. během procesu odeslání nastala chyba a nejde odeslání dokončit.
„V součásti aplikace došlo k neošetřené výjimce. … Nelze načíst soubor nebo sestavení System Core…“
Jakým jiným způsobem mám objednávku dokončit? Děkuji

fotoprodukty.cz

Dobrý den, lepší bude pokud nám zavoláte na telefon kde Vám rádi poradíme.

Hana

Přidávám do diskuse osobní zkušenost.V dří­vější akci jsem zakoupila dvě kotoknihy A4 od tohoto výrobce,v pátek jsem je obdržela a jsem zcela nespokojená.Barva fotografií je tmavá a u několika fotek nelze ani rozeznat obličej.Přitom fotky jsou normálně krásně světlé,pořízené za slunného dne.Už mám doma i jiné fotoknihy od jiných dodavatelů a ty se s touto nedají vůbec srovnat.Za mě,nedoporučuji,ale je možné,že to byla náhoda a jen moje dvě knihy se jim nezadařily,nikoho neodrazuji,pouze píšu i své zkušenosti.Držím palečky ať se vaše knihy vyvedou.

fotoprodukty.cz

Dobrý den, toto je první akce na výrobu této šité fotoknihy a za tuto akci nám ještě žádný zákazník neposlal fotoknihu takže není dle čeho hodnotit.
děkujeme

Tereza

Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda jsou k dispozici i jiné barvy obálky nebo jen ty, které jsou k vidění na jedné z fotografií. Děkuji.

fotoprodukty.cz

Dobrý den, obálku si můžete navolit jakou požadujete. Může to být foto nebo jednolitá barva.

Gabriela

Dobrý den,
nechápu proč, ale stále mi nejde program nainstalovat. Čekala jsem až do této doby, kdy podle výše uvedených odpovědí by program měl jít, ale nic. Můžete mi prosím poradit?

Děkuji!

fotoprodukty.cz

Dobrý den, program je již plně funkční. Takže chyba musí být někde v počítači. Zkuste prosím provést instalaci na jiném pc v případě Vám poradíme na telefonu

Veronika Kusáková

Lze přikoupit další stánky? Jaká je cena?

fotoprodukty.cz

Dobrý den, 80 stránek je maximum.

Lucie Pytlíková

Dobrý den,
jaké je, prosím, poštovné za jednu fotoknihu?
 Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den Lucie,

poštovné je přidáno do ceny voucheru – buď můžete zvolit voucher bez poštovného a nebo s poštovným – poštovné je rozdíl těchto cen 100,–- Kč.

N

Program stále nefunguje. Link na stažení se sice objeví, ale program se stahuje hodinu (456 MB) a poté nejde spustit.

fotoprodukty.cz

Dobrý den, odkaz máme odzkoušený a 100% funguje-
zde je odkaz:
 http://fotoknihaprodukty.cz/akrem_studio.exe

Honza

Dobrý den,
chtěl bych se zeptat, jak je řešena cena za poštovné, pokud koupím 3 knihy. Musím ho zaplatit 3×? A záleží nějak na tom, jestli budou všechny 3 knihy stejné nebo každá jiná? Navíc mám od Vás ještě zakoupen Voucher na kalendář a nejspíš bych to rád vše objednal najednou.
Děkuji za odpověď

fotoprodukty.cz

Dobrý den, kalendáře mají poštovné zdarma jelikož se odesílají poštou doporučeně fotoknihy se zase posílají kurýrem. Proto bychom to udělali jako dvě objednávky. U fotoknih si zakoupíte 2× bez poštovného (osobní odběr) a 1× s poštovným. Poté si v programu vytvoříte 3 knihy (nebo jednu knihu 3×) a napíšete nám do poznámky kody voucheru.
Děkujeme

Renata

Také mám problém s nefunkčností odkazu na stažení programu na stránkách firmy.

fotoprodukty.cz

Dobrý den, omlouváme se za chybu program bude ke stažení dnes po 17. hodině. Přidali jsme tam spoustu nových pozadí, klipártů a dalších prvků pro kreativnější tvorbu fotoknihy.

Markét

Dobrý den, chtěla jsem se jen zeptat, zda je možné potisknout fotkami i desky knihy, diky moc

fotoprodukty.cz

Dobrý den, ano je to možné. I na hřbet fotoknihy si můžete zvolit obrázek, či text.

Radek

Program nelze stáhnout, stránka nenalezena…

fotoprodukty.cz

Dobrý den, omlouváme se za chybu program bude ke stažení dnes po 17. hodině. Přidali jsme tam spoustu nových pozadí, klipártů a dalších prvků pro kreativnější tvorbu fotoknihy.

Petr Š.

Chtěl jsem si napřed vyzkoušet program pro tvorbu knihy, ale link na stažení http://fotoknihaprodukty.cz/akrem_studio.exe napíše chybu 404

fotoprodukty.cz

Dobrý den, omlouváme se za chybu program bude ke stažení dnes po 17. hodině. Přidali jsme tam spoustu nových pozadí, klipártů a dalších prvků pro kreativnější tvorbu fotoknihy

KH

Dobrý den, nejde mi stáhnout program na tvorbu fotoknihy – pořád mi to hlásí chybu..
Kde jinde ho mohu získat? Příp. existuje jiný způsob jak ji vytvořit?
 Děkuji

fotoprodukty.cz

Dobrý den, omlouváme se za chybu program bude ke stažení dnes po 17. hodině. Přidali jsme tam spoustu nových pozadí, klipártů a dalších prvků pro kreativnější tvorbu. Fotoknihy.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru