Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

225 Kč za trvalu epilaci diodovým laserem. Zbavte se nežádoucích chloupků se slevou 55 %.

4,6 / 5 HOMEA Pardubice  (mapa) 194 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Luuca

Dobrý den, jaký nejbližší termín je možníé objednat pokud bych mohla až od tří hodin?

Homea

Dobrý den,termín objenání bývá do týdne a objednat lze jaký koliv den.

Erika

Dobrý den, jaký je prosím doporučený časový interval mezi jednotlivými zákroky? Dochází ke změně zabarvení kůže a za jak dlouho se vrací k normálu? Děkuji za info.

Homea

Dobrý den,délka intervalů se odvíjí od lokality, barvy a síly chloupků, obvyklý interval je 1 měsíc. Ke změně barvy kůže nedochází-výkonné chlazení, zastiženy jsou především vlasové cibulky.

Eva

Dobrý den,
když cena voucheru je 500 a v ceníku máte cenu za ošetření horního rtu 700–800 Kč kolik voucherů bych potřebovala na jedno ošetření.Nezlobte se,ale je to takové zmatené.Děkuji za odpověď.

Homea

Dobrý den, na 1 sezení byste použila 1 voucher v hodnotě 500,–Kč a 300,–Kč byste musela doplatit v hotovosti (na vouchery nelze vracet hotovost). Počítejte tedy že budete potřebovat cca 5 sezení tj. 5 voucherů. Vše záleží na typu a síle chloupků, u každého je to individuální.

Monika

Dobrý den. Znamená to tedy, že na odstranění chloupků z třísel, tj. za 5 sezení (tzn. 5× 4 vouchery po 225,–) zaplatím 4500 Kč? Děkuji

Homea

Dobrý den, přesně tak. U každého je počet sezení individuální, ale počítejte s těmi pěti sezeními.

Naďa Šidláková

Dobrý den, nějak se v tom neorientuji, kolik voucherů potřebuji na odstranění chloupků v tříslech?

Homea

Dobry den, cena 1 voucheru je 500,–Kc. Cena za osetreni dle ceniku (cca 3–4 vouchery za 1 sezeni). Potreba je cca 5 sezeni.

Aneta

Dobrý den, raději se chci zeptat – na celkové odstanění chloupů v podpaží tedy mám mít celkem 9 voucherů? (tzn. 2025,–kč) – 3 na jedno ošetření po 3 opakováních?

Homea

Dobry den, cena 1 voucheru je 500,–Kc. Cena za osetreni dle ceniku (cca 3–4 vouchery za 1 sezeni). Potreba je cca 5 sezeni.

Aneta

Aha… v tom ceníku máte ale uvedeno, že na tmavé chloupky je potřeba 3 sezení… ? Ale budiž, takže podle toho co máte teď 225kč45=4500Kč? (počítám s nejhorší variantou -tedy 20 voucherů).

Homea

Počet sezení je u každého individuální. Uvidíme jak budou chloupky vypadávat po 1. sezení. Maximální počet zakoupených voucherů na osobu je 10ks, pokud budete potřebovat více sezení, budete si moci další sezení dokoupit u nás.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru