Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

799 Kč za úžasné pětichodové menu v hodnotě 1997 Kč PRO DVA ve Volcano Café Restaurant. Středomořská kuchyně a sezónní speciality ve stylové restauraci.

4,7 / 5 VOLCANO Cafe Restaurant Praha  (mapa) 127 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
sunlenka

Dobrý den, slevu jsem si koupila, ale na rozdíl od jiných slev mi tentokrát nepřišel voucher. Pouze email, že ho dostanu, až bude sleva aktivní. Co s tím?Děkuji.

mpik

ad Volcano: zajímavé postřehy z této restaurace jsem kdysi četl na fóru Cuketka.cz – osobně mám průměrnou zkušenost. Na první pohled restaurace působí jako designová záležitost, ale kuchyně cenám neodpovídá. Za stejné peníze jsou v Praze 5 lepší kuchyně, např. Na kopci a i nedaleký Svatý Prokop

Adam Dušek

Souhlasim, zejmena Na Kopci je opravdu pecka, tam ma smysl zajit.

Honza

Rozhodně následuji ty, kterým ve Volcanu chutnalo a tuto baštu si nenechám ujít. Máme to kousek a občas zajdeme na oběd… sestava poledních menu se příjemně obměňuje. Už se těším.

Jiří

Mohu použít jeden voucher pro hodinu vodního lyžování a hodiny wakeboardu s tím, že si připlatím za půjčovné wakeboardu 50 Kč?

 Díky!

Volcano complex

Dobrý den, asi jste vstoupil do špatné diskuze, tyto služby u náš opravdu nenabízíme.

Jiří

To slevomat ;-) Po přihlášení mě asi vzal na jinou slevou. Hlasím BUG! ;-)

David Černý

Jiří, já myslím, že můžete.

Johana

Musím podpořit ty, kteří jsou s jídlem v restauraci nespokojeni. Byla jsem účastníkem svatební hostiny zde připravované a tak špatné jídlo jsem dlouho nejedla.

Pavel

Reklamovali jste na místě něco, nebo jste to spapali. Ono takovéhle plkání na diskuzích je pak k ničemu, a vypadá neobjektivně.

Volcano complex

Dobrý den, všichni svatebčané, které jsme tu hostili, byli moc spokojeni a nedostali jsme jedinou reklamaci či odezvu na špatné jídlo, spíš naopak. Pokud je tomu tak jak píšete, mrzí nás to a rádi si o tom s klientem promluvime, samozrejme ne touto formou.

Adam Dušek

Pavle, velmi uprimne – ono i velmi neobjektivne vypada to prehnane vychvalovani, taky je to jen o plkani v diskuzi :) Pak si vyberte.

Dvořák Hynek

Pavel: víte, ona „reklamace na místě“ není vždy řešení. Z poslední doby mám dva takové zážitky (z jiných restaurací): v jedné jsme byli na steaku a obsluha ani netušila (!!!), co to je medium nebo rare. Samozřejmě místa masa přinesli podrážku. Co tam chcete reklamovat, když kuchař ani obsluha steak neumí udělat? Příště tam samozřejmě nepůjdu, ale rozčilovat se na místě je o ničem. V jiné restauraci jsme si objednali steaky rare a medium a přinesli 2× well done. Byl jsem tam s partnerkou, nabízel reklamaci, ale ona si připadala blbě a nechtěla tam dělat vzrůšo, čili sníst to byla cesta nejmenšího odporu. A opět – příště tam nepůjdu a když se budou sdělovat zkušenosti, taky přidám tu svojí negativní. Protože to, že v restauraci musím něco reklamovat na místě už samo o sobě znamená pokaženou atmosféru ze zážitku. Chápete?

Kočka

Koupeno :) Bydlím kousek a zbožňuju tuhle záležitost :) Je fakt, že pro mekáčožrouty to moc není, tohle je místo, kde je pohoda a dobré jídlo, ne kejda z kastrolu..profi obsluha :)

Volcano complex

děkujeme, věříme že budete opět spokojena a těšíme se na Vaší návštěvu.

David Černý

No, právě se obávám, aby to nebylo pro „Kočku“ :-)))

David

V této restauraci pořádala naše firma pár porad a taky párty a jídlo katastrofa! Pokaždé problém. Jídla byly připálený a studený. Pokud vyměnili kuchaře tak potom jedině dobře pro ně, snad se polepšili. Ale jinak příšerná zkušenost, takže ani kdyby to dávali zdarma bych tam už znovu nešel

Volcano complex

Děkujeme za Váš komentář, bohužel jsme žádnou podobnou zpětnou reakci od našich klientů při pořádaní firemních akcí neobdrželi. Od otevření naší restaurace jsme se s takto špatným hodnocením nesetkali. Doufáme že se jedná jen o ojedinělou situaci.

Zuzu

VOLCANO je super, mám ho kousek od domu a chodím docela často. Komentáře , které tu čtu , jsou zřejmě od lidí co gastronomii moc nerozumí . No nic, čechům to bude trvat ještě dlouho, jak říká i Zdenek Pohlreich . Mějte se.

Adam Dušek

Zuzu, jake jsou Vase zkusenosti z gastronomie?

Blanka

Adame a jaké jsou Vaše zkušenosti z gastronomie ? děkuji za reakci, velmi mě to zajímá …

Adam Dušek

Dobry den Blanko, spise milovnik dobreho jidla, ucastnil jsem se nekolika kurzu v Prakulu, obcasne pisi recenze do projektu hodnoticiho restaurace (nebudu delat reklamu), v ramci sveho zamestnani se pomerne casto stravuji v restauracich pri obchodnich jednanich. Typicky Cechacek :)

Blanka

Adame, moc díky za vyčerpávající odpověď .. už déle Vás v diskuzích pozoruji a musím se přiznat, že si Vašich znalostí velmi cením a neskrývám svůj obdiv … myslíte, že bychom mohli někdy zajít na společnou večeři ? Už samotný výběr Vaší oblíbené restaurace by mě velmi zajímal …

Adam Dušek

Blanko, zjihnul jsem a podlomila se mi kolena, jeste nikdy jsem nemel sveho fanouska. Zalozite mi stranku na facebooku?:)

Blanka

Adame, to je milé, že jste zjihnul … nikde jsem ovšem ve Vašem komentáři nenašla odpověď na mou otázku … .. nebo mi aspoň prozraďte, kam by jsme si vyšli .. kdyby …

Adam Dušek

„Bychom“, Blanko, „bychom“…

Blanka

Adame, jsem z Vás tak rozrušená, že dělám chyby .. omlouvám se

Adam Dušek

Zrudlo mi leve licko. Nemluvte tak.

David Černý

Dobrý den, zdravím Vás pane Dušku. Já dnešní nabídku považuji za celkem férovou…možná jsem ještě pod vlivem „bohatých italských menu“, které se na Slevomatu objevily. Co myslíte Vy?

Blanka

Vážně ? To je zajímavé .. co dělá pravé ?

David Černý

Blanko, Vy jste skutečně moc rozumu nepobrala. Viz. „by jsme“.

Adam Dušek

Dobry den pane Cerny,

nedokazu rict, ta puvodni cena je prepalena, 1000 Kc za jednoho mi prijde na lokalitu a obsah menu prilis.

Spis me zarazi, ze pochvalne komentare jsou opet brany jako pravdive a o negativnich se pochybuje. Neumim si vybrat.

David Černý

Zuzu, myslím, že to bude jistě kratší doba, než Vy zvládnete gramatiku Čj.

David Černý

Dobrý den, těm původním cenám se jen směju…je to takový nešvar Slevomatu. Nabídka s deklarovanou cenou mi přijde celkem OK. Člověk ovšem musí počítat ještě s nějakým vínem, vodou a spropitným. Finální cena by tedy mohla být cca 1500 Kč. Navíc, je tady mnoho negativních komentářů.

Adam Dušek

Dobry den, pane Cerny, ja mam problem zejmena s tim, ze nikdo ze Slevomatu si nepripousti, ze by nekdo mohl mit negativni nazor (ktere dnes jsou). Mozna by bylo dobre, kdyby Slevomat zavedl nasledne diskuze, kde by si zakaznici sdelovali sve zkusenosti po pouziti kuponu.

David Černý

Ano, jistě by se osvědčil archiv slev, kde by lidé mohli připojovat své komentáře k jednotlivým položkám.

Blanka

máte pravdu, nepobrala … a o zbytek mě připravil pan Dušek

Adam Dušek

Budu zvedavy. Na Slevomatu je prave asi poobedove kaficko, tak uvidime, treba se casem vyjadri (nebo mi zase bloknou ucet :-))

Kde budete travit vikend, pane Cerny?

Adam Dušek

Blanko, nemluvte tak. Kazdy sveho stesti strujcem.

David Černý

Chystam se navstivit Planet Sushi, pak asi nejaky vylet. Zalezi na pocasi. Nerikejte mi, ze se Vas Slevomat stale snazi blokovat :-) To je dost nizky postup. Mne Vase komentare prijdou prijemne osvezujici.

David Černý

Blanko, Vy skutečně obohacujete svět…

Adam Dušek

Dobry den, to ja odjizdim zitra do Asie. Vidite. Mozna bychom nekdy mohli, vsichni tri s Blankou, zajit do Planet Sushi, co rikate?

David Černý

Paní/Slečnu Blanku rád přenechám jinému hrdinovi. S Vámi bych šel určitě.

terez.ec

No a rande je na světě! Ale že vám to trvalo, kluci jedni ušatí…:D

David Černý

Terez.ec, neaplikujte na nás Vaše zkušenosti. Ano?

Adam Dušek

Terez, ze my Vas s panem Cernym fascinujeme, priznejte se. Jako pani Blanku.

Blanka

Já jsem hluboce fascinovaná …

David Černý

Blanko, co takhle zhubnout?Jděte se proběhnout.

terez.ec

Tak to každopádně! Vaše konverzace s Blankou mě velmi pobavila. Akorát mě naštval pan Černý, který se do toho vložil a měl škaredou poznámku na paní Blanku ohledně rozumu, přestože jste jí chybu vytkl už Vy.

terez.ec

Pane Černý, proč musíte pořád Blanku urážet? To Vás tak naštvalo její laškování s panem Duškem?

Blanka

Milá Terez, osobně si myslím, že se mnou pan Černý právě taky laškuje, ale má holt jiný styl …

Adam Dušek

Vezmu podpisove karticky a jsem pro dvojite rande. Uplne me to rozhodilo!

Honza

Ještě jedna věc – líbí se vám ten obrázek jídla? :-)

Zuzu

Nelíbí, ale nebudu se řídit podle obrázku :)

Honza

Mimochodem jméno šéfkuchaře nesouhlasí s tím uvedeným na jejich stránkách :-) Za tu cenu to nemůže být opravdu plnohodnotné 5 chodové menu pro 2 – někde bude nějaký háček, nestalo by se mi to ve Volcano poprvé…

jana

Je to degustační menu, půlkilové porce bych nečekala. Ostatně gramáž tam napsali, tak v nabídce háček nevidím. Do Volcana jsem zabloudila jednou, bylo to tam fajn, ale je to dost dlouho, zvažuji, že bych to zopakovala, máte zkušenost z poslední doby?

Volcano complex

Dobrý den, ano máte pravdu,omlouváme se za neaktualizované jméno našeho šéfkuchaře na internetových stránkách- náš aktuální šéfkuchař se jmenuje Josef Pošta. Do 30ti dnů bude spuštěna nová verze našich internetových stránek kde bude chyba opravena. Děkujeme za pochopeni.

Lubomir

Kde je ten paty chod? Nepočítáte snad Amuse-bouche jako jeden samostatny chod. Pokud ano, restaurace nehraje fer hru:)

Adam Dušek

Lubomire pozor! :) Ja jsem byl za podobne nazory pravidelne blokovan a mazan. Snad se Vam nestane neco podobneho…

sikua

amous bouche je podle mě plnohodnotný předkrm, sice trochu malý, ale počítá se jako chod…

Zuzu

presne tak !

JanaK

Osobně jsem z dnešní nabídky nadšená. Volcano znám moc dobře, vždycky jsem si tam pochutnala. Obsluha velice příjemná, restaurace co do designu moc krásná a výborně vaří. Už se tam těším na tu ňamku :). Jen to mám do Volcana trochu z ruky, ale to neva, aspoň mi nezevšední.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru