Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

2 kg kvalitní zrnkové kávy RIOBA Platinum

4,8 / 5 ExtraCoffee.cz Zlín  (mapa) 27 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
LB

Myslím že je od Slevomatu docela trapné nepohodlné dotazy zobrazovat pouze tomu kdo je zadal, aby měl neměl blbý pocit, že je někdo smazal .. místo toho aby raději Slevomat reagoval na dotaz, který zněl.

Proč ve spolupráci se svým partnerem uměle navyšujete cenu zboží, které partner na svém eshopu www.mojekafe.cz prodává za 340 Kc a vy jste kvůli umělému navýšení ceny vytvořili eshop www.extracoffee.cz, kde je cena 540 Kc a stejný provozovatel jako v prvním případě?

Slevomat.cz

Dobrý den, velice se Vám omlouváme. Opravdu došlo k pochybení a sleva skutečně nebyla natolik výhodná. Moc se vám omlouváme :-( Rozhodli jsme se nakonec tuto slevu ukončit a budeme se snažit, aby se v budoucnu objevila podobná, již výhodná z které byste se mohli radovat, třeba při šálku dobré kávy :-)

LB

Navic pri beznem nakupu primo na odbernem miste se neplati poplatek za osobni odber, takze sleva kterou prezentujete jako 44% je ve skutecnosti ani ne 10%

LB

Slevomate, delas si znas srandu? Jaka pak sleva 44%, kdyz tuhle kavu pan prodava bezne za 340kc viz http://www.mojekafe.cz/kava-rioba/eshop/1-1-Kava-RIOBA/1-2-Zrnkova-kava-RIOBA/5/1-RIOBA-Platinum-100-Arabica-1kg . Jenom jste kvuli umelemu navyseni ceny vytvorili specialni web s vyssi cenou http://www.extracoffee.cz/extracoffee-cz/eshop/0/0/5/1-RIOBA-Platinum-100-Arabica-1kg

Proc to delate?

Světla

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat na datum spotřeby.
 Děkuji

ExtraCoffee

Dobrý den, datum expirace je 05/2014.
U nás zakoupíte vždy kvalitní a čerstvou kávu. S pozdravem Roman Mazáč

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru