Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

95 Kč za DVA zmrzlinové poháry s jahodami a DVA nápoje dle vlastního výběru v hodnotě 190 Kč. Zpříjemněte den nejen sobě ve výjimečné kavárně Garden café Taussig.

4,7 / 5 Garden Café Taussig Praha - Malá Strana  (mapa) 845 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Karolína

Dobrý den, je v kavárně k dispozici dětská židlička? Děkuji

Kavárna Taussig

Dobrý den, dětskou židličku bohužel nemáme. Dobrou noc.

Bařka

dobrý den chtěla jsem se optat jak je to s rezervací? když se např. rozhodnu že si chci v neděli odpoledne dojít na pohár stačí dopoledne zavolat? nebo mám volat pár dní předem? děkuji

Kavárna Taussig

Dobrý den, s prodejem voucherů ještě nemáme zkušenosti, tak teď nemůžeme říct přesně, ale hádáme, že daný den dopoledne bude stačit. Samozřejmě když budete chtít 100% jistotu, zavolejte dřív. Těšíme se.

Siki

Kavárna není vůbec mimořádná a spíš mě fascinuje klasická česká povaha, které by bylo absolutně jedno, jestli by měla šlehačku ze spreje nebo tu pravou, uspokojí se kompotovanýma jahodama… Nechápu, jen proto, že to stojí málo, tak přece neslevím ze standardů a neřeknu si: je to levný, tak co bych chtěl?

S tímhle přístupem opravdu ne!

Slevomat

Siki, děkujeme za názor. Jinak šlehačka ve spreji není, jak psala kavárna. O celoroční kvalitě jahod vs. kompotu zde bylo napsáno již dost..

Jarda

Siki, každý komentující má jistě doma nábytek z masivního dřeva a ve svém šatníku pouze samé kvalitní oděvy a boty :-) Tyto pózy miluju! Nejvíc vždycky prská člověk v šusťákovce… Chci, nechci, jdu dál… :-) Vy děláte jako kdyby vám někdo něco nutil… Česká povaha je spíš do všecho pindat. Kdybyste všichni měli takové standardy, tak nejsme země nemakačenků co píší na Sleovmat v pracovní době… Ježiši.

Aleš Polišenský

Je přece zbytečné se takhle hádat. Proč jsou tady ale ty znegované příspěvky? Skoro se nedá v diskuzi číst…

Aleš Polišenský

Proč se potom příspěvek neobjevil hned? Napsal jsem jej, odhlásil se, a příspěvek vidět nebyl. To všechny příspěvky schvalujete, než se objeví na diskuzi? To mi pak moc na svobodu slova nepřipadá :)

Slevomat

Aleši, samozřejmě neschvalujeme všechny příspěvky. Ale pokud někdo komentuje z účtu starého 5 minut (jako jste učinil např. Vy), tak se raději podíváme. Diskuze má sloužit k informacím o slevě a ne ke vzájemnému napadání. Pokud bychom nechali diskuze bez povšimnutí, tak dopadneme jako idnes a raději ji zrušíme. Čož jistě nechcete ani Vy ani my.

Adam Polišenský

Takže to chápu správně, že se příspěvky neobjevují hned, ale že je potřeba, abyste je schválili, takže je potenciální možnost, že (pro vás) závadné příspěvky přes vaše síto neprojdou?

No to potom můžete ale dost silně ovlivňovat diskuze ;)

Slevomat

Adame, ale proměnných, které mohou ovlivňovat diskuse je přeci tolik. Mimo jiné, pokud se podíváte na naše minulé diskuse, pokud bychom je měli ovlivňovat, tak vypadají o dost jinak. Váš názor nás zajímá, jestliže není vyloženě k tématu, fungujeme na e-mailu i telefonu :-) Každopádně, neschvalujeme všechny příspěvky, jak je uvedeno výše :-) A teď již k tématu nápojů a pohárů. :-)

Adam Polišenský

Nezlobte se, ale pokud někdo má tu možnost schvalovat příspěvky (což teda Slevomat mám), tak je to ta nejvyšší meta, jak ovládnou a směřovat diskuze tím „správným“ směrem ;)

Adam Polišenský

Jen abych to uzavřel, jednoduchá otázka:


Je to tedy tak, že do diskuze nevkládáme příspěvky přímo, ale je na vůli Slevomatu, zda je ostatním diskutujícím poté zobrazí? 


ANO/NE.
Slevomat

Možná to je nejvyšší meta, Adame, ale jak jsme se Vám snažili říci minulým příspěvkem, nepoužíváme ji. A jak jsem psali ještě o něco výše, odpověď tedy zní ne. A u chvíli starého účtu se raději podíváme. A teď již skutečně k tématu dnešní nabídky, pokud byste měl potřebu ještě něco dořešit či se doptat, jsme tu pro Vás na telefonu a na e-mailu. Děkujeme za pochopení.

Terezka

Zdravím, jsem pravidelným návštěvníkem diskuse a co se tu děje za posledních pár týdnů, to se nestačím divit. Ono kdybyste četl ty hrůzy, co se tu neustále řeší, jistě byste to chápal. Já si chci prostě něco koupit, kouknu do diskuse a než se dostanu k dotazům na nabídku, musím se prokousat někdy „kecama o nesmrtelnosti chrousta“ nezlobte se na mě. A mě to nebaví, takže naprosto chápu Slevomat a jediné, co mu můžu vytknout je to, že to neudělal dřív. Copak to nechápete, můžete si za to sami, tak se nedivte. A buďte rádi, že se s vámi baví a snaží se vám to vysvětlit, chtěla bych vidět jiné slevové servery, ty mažou někdy i dotazy k nabídkám na které jsou asi líní shánět odpověd…Toď vše, omlouvám se za OT ale nedalo mi to nenapsat, už jsem se na to fakt nemohla dívat.

Marek M.

Adame, vy si asi sedíte na očích nebo neumíte pochopit psaný text. Slevomat vám jasně napsal, že pozdržel váš příspěvek jen proto, že jste byl nově registrovaný… A jedna (zřejmě překvapivá) informace pro vás: KAŽDÝ vlastník internetových stránek může upravovat nebo mazat všechny příspěvky v diskuzi.

Veru

Nestačím se divit, co lidi všechno neřeší… Kompoty a šlehačka? Miluji to ..a pokud to někomu z vás vadí, tak si to nekupujte, nikdo vám to nenutí… ale přesně jak už tady bylo zmíněno, jde o podporu dobré věci, tak by měli tyhle krávoviny jít snad stranou, lidi jsou dnes fakt neuvěřitelní sobci… Ale tohle dokážou napsat snad jen pošahaný ženský, který se bojí, že po jednom poháru přiberou, ale přitom by si tu šlehačku nejvíc daly :D:D

Alena...

Ano, také miluji šlehačku a když není domácí, tak nemám problém si dát pohár bez šlehačky, je to jen moje rozmazlenost…jenže, existují i alergie, jestli vám to slovo něco říká, takže než něco napíšete, tak se zamyslete, že nemusí jít jen o pošahané ženské…
Diskuze je převážně o ujasnění nabídky, o kterou má člověk zájem… A tato nabídka nemá charitativní účel, od toho byly jiné nabídky a že by u poslední nabídky bylo nějak moc extra zájemců, to bych neřekla.

Gabča

Tato nabídka nemá charitativní účel v tom smyslu, že z vašich utracených peněz jde něco na charitu. To určitě ne, ale účel této akce je v tom, že obsluha je z řad postižených a tím, že voucher zakoupíte a zajdete tak poznáte jak tito lidé umějí být příjemní a ochotní a taky možná pochopíte, že tito lidé si daleko více váží lidského úsměvu.

Veru

Bohužel mi slovo alergie něco říká, nýbrž to paradoxně studuji a pracuji v tomto oboru :D Ale přijde mi to přehnané takto to řešit, zda je to kompot či sprej… Jen to jsem chtěla říct :D

Alena...

Paní/slečno Gabčo, představte si, že vím, o čem mluvíte, pravidelně chodím do kavárny, která není v centru města, kde obsluhují handycapovaní lidé, ale to přesto nevylučuje přeci možnost se zeptat a upřesnit si nabídku…ale myslím, že již to nemá cenu rozebírat a „plevelit“ tu diskuzi, jen nemám ráda, když někdo hned nazývá někoho pošahaným, když nezná důvodu, proč se jaká otázka pokládá…

Gabča

Milá Alčo myslím, že Veru reaguje spíše než na šlehačku na ty kompotované jahody. Osobně chápu šlehačku ve spreji, taky ji nemusím a to nemám ani alergii. Ale určitě bych jí klidně pozřela.

Ale skutečně tohle nemá smysl řešit, kdo chce ať koupí, kdo necche nechá bejt. :-)

Ari

Kdyby za stokorunu, věřím, že kavárně jde jen polovina z té částky a zbytek jde Slevomatu. My máme zakoupeno a moc se těšíme ;)

Gabča

Slevomat si bere cca 10–15% provizi, takže rozhodně ne polovinu. :-) Ale máte pravdu nabídka je to příjemná. :-)

Marie

nejsmutnější na tom je, že si tyto „dámy“ ani neuvědomují vlastní malost

Renata

Zato vy jste zřejmě tak oslněna vlastní ušlechtilostí, že vás ani nenapadne, že kompoty někomu nemusí dělat zrovna dobře. Ono tepelně upravené ovoce není to nejšetrnější pro žaludek.

Gabča

Mankote šmankote a to vám řekl kdo??? Rozhodně je to šetrnější než třeba šlehačka ve spreji, kterou Vám velice často v některých kavárnách a cukrárnách dávají. Naše babičky kompotovali běžně a nikomu to nevadilo.

Navíc pakliže nákupem pomůžete dobré věci, tak i kdyby Vám dali na talíř za tu cenu palačinky z prášku s kompotovaným ovocem a šlehajdou clever z BILLY měl by Vás hřát dobrý pocit.

Renata

To mi nemusí nikdo říkat, osobní zkušenost stačí. Po kompotech od dětství trpím silným překyselením žaludku a pálením žáhy. Ostatně tepelně upravené ovoce je tak kyselé, že se kompoty dají jíst jen s dalším přídavkem cukru, a i vitamínů se zachovává jen minimum. Každý výživový poradce vám potvrdí, že kompoty nejsou zrovna trávení prospěšné, a našimi babičkami bych se v tomto případě moc nezaštiťovala, tenkrát jiné možnosti uchovávání ovoce neměly.
Mimochodem, kvůli dobrému pocitu si skutečně nemusím kazit zdraví vámi uvedeným „potravinami“, příspěvek na dobrou věc se přeci dá řešit i jinak. To, že mi nevyhovuje zrovna tato nabídka, neznamená, že nepůjdu a nedám si v kavárně něco jiného. Ale proč se mám kvůli tomu nechat osočovat někým z malosti a rozmazlenosti?

Gabča

Tak naše babičky rozhodně neměly jiné možnosti v tom s Vámi souhlasím. Už méně o kyselosti kompotovaného ovoce. Třeba moje babička byla asi tedy zázračná, protože do kompotů dávala minimum cukru a byly výtečné, takže skutečně nevím jak to dělala. Co se vitamínů týče tak máte pravdu.

Ale jak už jsem říkala níže kdo chce ať koupí, kdo nechce ať nechá bejt. :-)

Margareta Doskara

Nevím dámy o co Vám jde vaší debatou…
Vaší návštěvou pomůžete postiženým a jasná již jedna odpověď byla. Šlehačka normální a jahody kompotované, sedíte pod Hradem a za tu malou cenu se osvěží dva lidé.

Martin Kratina

souhlasim!!! damy vyse jsou zrejme pekne rozmazlene slecinky…tyhle debaty jsou obdivuhodne…dva pohary a dva napoje za stovku s vyhledem na hrad a oni resi slehacku a jahody…:-))))opravdu usmevne…

Marta

Dobrý den,
mě zajímá i zmrzlina. Kolik kopečků a všechny jahodové nebo si můžu vybrat? A nápoj si taky můžu vybrat jakýkoli? V nápojovém lístku jsou různě drahé nápoje. Díky.

Kavárna Taussig

Dobrý den, v poháru jsou tři kopečky, jahodový, oříškový a vanilkový, ale můžete si vybrat třeba i tři kopečky se stejnou příchutí. Nápoje si můžete vybrat z několika druhů kvalitních káv Hausbrandt (piccolo, cappuccino, latte, bez kofeinu), tmavé a bílé horké čokolády, ovocného či černého čaje, ledových i horkých ovocných nápojů (hruška, jablko, višeň) a vod Bonaqua a Mattoni. Přejeme hezký den.

Renata

Ty jahody mne také zajímají, doufám, že vzhledem k platnosti voucheru budou čerstvé. Prosím o odpověď.

Petra

Dobrý den.
Pokud si dnes zakoupím voucher, jste schopni mi říct, zda ho do pátku budu mít v mailu?
Moc děkuji, Petra

Kate

Pokud ho i dnes zaplatíte (já to hradím kartou), tak hned vzápětí Vám na mail přijde voucher.

Slevomat

Bankovním převodem spíše ne, Petro. Ale karta je dobrá volba :-)

Petra

Aha, to mi bohužel nefunguje, tak zkusím štěstí přes bankovní převod :-)
Děkuji.

Aneta

Já si podle obrázku myslím, že to právě origoš není :-( Ale vzhledem k tomu, že tahle restaurace podporuje dobrou věc, jde šlehačka stranou a rozhodně jdu do toho :o)

Aneta Maťhová

Já si podle obrázku myslím, že to právě origoš není :-( Ale vzhledem k tomu, že tahle restaurace podporuje dobrou věc, jde šlehačka stranou a jdu do toho :o)

Králová Jitka

Dobrý den, paní Evo, i za levný peníz můžete kvalitně msat, což se o chemické šlehačce a v letních měsících jahod. kompotu řici nedá. Tudíž nemám zájem ani zadarmo. Děkuji přesto za nabídku, Jitka K.

Alena....

Paní Králová, ale paní Eva Vám nic nenabízí, takže jí nemusíte děkovat a také si ráda počkám na odpověď zodpovědné osoby, jelikož šlehačku ze spreje také nemusím.

Markéta

Tak já tipuju,dle vyobrazeného poháru,že je ta šlehačka origoš,tak schválně jestli jsem se trefila:-))

David Černý

Aleno, určitě si s Evou krásně popovídáte…u poháru s kompotem.

Gabriela Novotná

Milá JItko no ono už je skoro po jahodách, takže kvalitní čerstvé jahody, aby člověk pohledal. To už si je vážně raději dám z kompotu. Než abych žvejkala červenou hmotu podobnou jahodám, která je bez vůně a chuti a je tvlastně jen voda. Protože takto chutnají jahody, které běžně koupíte v hyper super. Myslím si, že kompotované jahody nejsou takový prohřešek, to už by mi více vadila šlehačka ve spreji. :-)

Králová Jitka

Dobrý den, šlehačka je ze spreje? Ajahody jsou čerstvé, mražené nebo kompot? Děkuji za info, J. Králová.

Eva

a za devadesát vočí prosíme atest o sběru pravou rukou a košíčku z eko materiálu :-D

Jenda

Eva +1 :D

Kavárna Taussig

Dobrý den, šlehačka není ze spreje, šleháme smetanu ke šlehání, a jahody jsou z kompotu. Těšíme se na návštěvu.

Markéta

však jsem to říkala,že je šlehaná,takovou ze spreje neuděláte:-**

Stepanka

Dobry den, chapu to spravne ze ta cenu 95 kc mam 2× zmrzlinovy pohar a 2× libovolny napoj ale jenom ty napoje jsi muzu vybrat v cene 190? Nebo v cene 190 Kc je uz i zmrzlinovy pohar?Dekuji

Klára

Chápete to špatně. Koupíte si poukaz, za ten zaplatíte 95 Kč, ten předložíte na místě a dostanete za něj dva poháry a dva nápoje. Na místě už nic nedoplácíte. Těch 190 je jen pro představu původní ceny.

Slevomat

Děkujeme Kláro :-)
Je to opravdu tak a doporučujeme samozřejmě případnou rezervaci..

Eva Fexová

slevomate jsi dobrej.. já tu otázku nepochopila :-D ani za mák..

Eva Fexová

Kláro díky :-D

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru