Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

7v1 přístroj na komplexní ošetření pleti a těla

4,6 / 5 COMPEX SLOVAKIA Brno  (mapa) 21 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Martina Slabihoudová

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat za kolik se dá zakoupit podstavec a kolik bude pošta?
Děkuji za odpověď

Vierka Gregušová

Dobry den, rada by som sa opytala preco okrem vasich stranok nie je mozne tento pristroj nikde najst? Chcela by som si o mno precitat aj cosi viac.. A este by som sa rada opytala kto je vyrobca? Dakujem za odpoved!

Jan

Dobrý den, slouží tento přístroj i k odstranění akné? Pokud ano, objevuje se poté už méně často? Po jako době se případně projeví účinky? Děkuji.

Compex- dodavatel

Dobrý den, Jane. Při pravidelném použití přístroje ultrabeauty se stav akné může výrazně zlepšit. Doporučujeme ošetření provádět v kombinaci s vhodnými kosmetickými přípravky.

Veronika

Dobrý večer, takze pomuze tento přístroj na jizvičky po akne? a druhá otázka zda není nutné zaškolení, zda použití není složité. Děkuji mockrát

Compex- dodavatel

Dobrý den, děkuji za dotaz.
Přístroj na jizvičky určitě pomůže a to tak, že zregeneruje pokožku, pomůže ji prokrvit a navrátí jí pružnost, takže jizvičky budou méně viditelné. Použití je jednoduché, doporučuji se řídit návodem k použití. Školení je u tohoto přístroje pouze dobrovolné a slouží spíše k tomu, aby klienti dokázali maximalizovat účinky přístroje.

Compex- dodavatel

Dobrý den, žádný speciální krém není potřeba. Můžete určitě použít krém, na který jste zvyklá i když o něco lepší jsou gelové přípravky.

Monika.Kleinova@unicreditgroup.cz

dobrý den, a ty krémy jsou nějaké speciální, nebo lze použít klasický pleťový krém?

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru