Pokud je gurmán zároveň milovníkem situačních komedií, není pro něj volba mezi grilovaným vepřovým a Blbcem k večeři tak jednoduchá jako pro kulturní barbary.
Vy žádnou takovou Sofiinou volbou procházet nemusíte – v poklidu sjednoťte své plány s programem Východočeského divadla a vyberte si, kdy se na svou vepřovou baštu na grilu vydáte. Restaurace Pod Divadlem vás přivítá stejně vřele po představení i před ním.
Co se bude podávat:
2×300g Big steak z vepřové krkovičky grilovaný společně s hlavičkou česneku nebo
2×150g filírovaná vepřová panenka na grilu přelitá teplou brusinkovou omáčkou
+2× příloha z jídelního lístku dle vaší chuti
Gurmánský zážitek umocní příjemný suterénní prostor, který je tak blízko divadlu, že se stal oblíbeným místem setkávání herců a umělců, jejich příznivců a ostatních od uměleckého fochu.
Díky vynikajícímu kulinářskému nadání pana šéfkuchaře sem ale rádi zavítají i milovníci dobrého jídla a pití. Denně tu také připravují několik variant poctivých poledních menu.
Na jídelním lístku najdete vedle klasických dobrot k pivu a vínu moderní kuchyni v podobě minutek nápaditých chutí, mezi předkrmy najdete dokonce žabí stehýnka.
Přijďte si sem popovídat se svými přáteli i rodinou. K šálku voňavé kávy či sklenici dobrého vína si tu vyberete i z nabídky sladkých dezertů.
Rozšiřte repertoár míst, kam rádi chodíte, o příjemný prostor s uměleckou atmosférou.