Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Masová hostina v restauraci Řemeslnická beseda

4,2 / 5 Staročeský catering Plzeň  (mapa) 471 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Martina

Dobrý den, v této restauraci jsme byli už několikrát a vždy jsme byli velmi spokojeni. Jídlo bylo výborné

provoz

Moc dekujeme a doufame ,že budete i nadale spokojen vy i ostatní návštěvnici naší provozovny.

Hana

Dobrý den,
to vždycky spočívá v individuální chuti. Místo žebírek bývá spíše bůček, já bych to nejedla, ale manžel s tím je zrovna spokojený. Má radši více masa. A například kolena mně chutnají, vyniká přirozená chuť masa, je to zase něco jiného než třeba pivní marináda, na kterou chodím do jiné restaurace. V tom je ta pestrost, každá hospoda má svůj vlastní ráz kuchyně a vouchery jsou výborná příležitost, jak vyzkoušet, která chuť zákazníkovi vyhovuje.
S personálem jsem nikdy problém neměla, nejsou to učni? Milí, usměvaví, nápoje hned na stole – ovšem většinou sedáváme hned proti výčepu. Nabídka piv je opravdu bohata – nicméně ne vždy mají třeba speciály dostatečnou výtoč a na chuti je to pak znát. Plzeňská piva (Gambrinus 10, nefiltr…) jako křen.
Jinak restauraci navštěvuji tak při dvou akcích ze tří (podle nabídky), atmosféra je pro mě velmi příjemná a pravidelně dávám čtyři hvězdy.

Jana

Dobrý den
Už jsme u Vás byli 2× a pokaždé super, jídlo bylo moc dobré a i obsluha v pořádku. Máte moc dobré pivo. Mimochodem pokaždé bylo narváno. Určitě přijdeme znovu.

provoz

moc děkujeme ,že se ozve i kladný zákazník ,kterých je vícero cca 95% všem se nejde zavděčit jsem rád a hodně to zahřeje.Doufáme ,že se ozvou i tito

Miroslav

Využil jsem voucher na pečená kolena… (nebo měla být grilovaná, to je jedno…), každopádně kolena byla spíše vařená, obsluha laxní, jediné pozitivum byl výběr piva…

provoz

Děkujeme i tak za nějaký klad ,který jste u nás našel.Nevím ,ale kolena nyní nejsou.Omlouváme se Vám ,ale jde o názor.Vidím ,že vznikl koutek reakcí na veškeré naše akce.Je to ,ale i tak dobře že se lidé vyjadřují .

Jan Šobra

Také jsem měl voucher na minulé kolo Masového prkna. Jídlo bylo velmi dobré a porce byla opravdu veliká. Stejně tak pivo. Ale obsluha byla opravdu nevšímavá. Rychle reagovala jen při placení. Po dopití nebylo vyjímkou 15 minut čekání na další objednávku. A to byla restaurace poloprázdná a seděli jsme hned u výčepu a obsluha kolem nás neustále chodila. Do Řemeslnické besedy mě dlouho nikdo nedostane.

provoz

Za obsluhu se omlouváme je nám to líto ,že to vnáší negativum.děkuji

Olga Bláhová

Napsala jsem hodnocení stejné akce asi z minulého kola, už byla uplatněná dříve.

provoz

ok jde o to,že akce je nyní tato děkuji

Alena

Mám stejný názor jako Olga Bláhová. Místo nekuřáckého místa mě posadili do kuřáckého a navíc doprostřed místnosti přímo proti dveřím do kuchyně, s tím, že jiné místo nemají. Obsluha kolem mě kroužila s pivy a talíři, až jsem měla obavy, že na mě něco vylijí. Přitom po celou dobu mého setrvání v restauraci tam bylo plno volných míst, ale tam mě nepustili, protože na vouchery byl určen stůl proti kuchyni. To je hodnocení minulé akce.

provoz

M yslím ,že nebyl určen pouze jeden stůl to by se asi hosté nevystřídaly,jde o to že se hold omlouváme za to jaký stůl vyšel je mne líto.

Olga Bláhová

Tato nabídka mě zklamala: maso bylo připálené, ale vlažné, takže zřejmě recyklované. Místo žebírek jsme dostali příliš špekatý bůček. Obsluha byla laxní.

provoz

je divné to že akci možno nejdříve konzumovat až od 11 hodin nevím jak je možné psát již hodnocení ,které jste nemohli konzumovat.kon­kurence je konkurence.akce běží nyní …koukejte peosím kam co píšete

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru