Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

999 Kč za bezbolestnou ultrazvukovou liposukci, 2 lymfodrenáže a olivový zábal. Krásně štíhlé bříško a boky do plavek se slevou 64 %.

salon La belle femme Brno  (mapa) 121 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Soňa

Dobrý den,
ano,na jednorázové ošetření na boky stačí jeden voucher.

Z.

Dobrý den,

chtěla bych se zeptat, jestli na jednorázové ošetření partie tzv. „bochánků“ na bocích nad hýžděmi stačí 1 voucher.

Soňa

Dobrý den,
v případě,že by jsme kavitovali stehna,mohl by se implantát narušit nebo uvolnit vlivem ultrazvukových vln.

Dana

Dobry den, mam kovovy implantat ve stehne. Muzu vedet, zda a proc je to prekazka?
Dekuji

Soňa

Dobrý den,bohužel s onem.šťítné žlázy a kreč.žily Vás ošetřit nemohu.Musela by jste mít vyjádření a souhlas lékaře.

Nikol

Dobrý den, patří mezi kontraindikace i štítná žláza a křečové žíly v podbřišku (vím, zní to divně, ale opravdu je tam prý mám :)). A kolik bych potřebovala voucherů na stehna? Moc děkuji za odpovědi

Soňa

Dobrý den,
v případě,že budete mít vyjádření kardiologa,že kavitaci podstoupit můžete,Vás ošetřím.

Hanka

Dobrý den,
Chtěla bych se zeptat kolik voucheru je potřeba na ošetření stehen.Děkuji

Soňa

Dobrý den,doporučuji 3–5 voucheru.

Helena

Dobrý den
mám sledovaný a pro život neohrožující prolaps mitrální chlopně. Bylo by možné kavitaci podstoupit pokud budu mít vyjádření kardiologa? Děkuji Helena

Mirek

Dobrý den,
chtěl jsem se zeptat, kolik voucherů by bylo potřeba na jednu liposukci břicha a boků?
V popisu máte toto členění:

-břicho a boky
-stehna (vnitřní, vnější, přední i zadní strana)
-hýždě
-nohy (kolena, kotníky, lýtka)
 Děkuji

Soňa

Dobrý den,
břicho a boky jsou dvě různé partie,které se kavitují zvlášť. Potřebujete tedy minimálně dva vouchery.

Iveta

Dobrý den, chtěla bych se prosím zeptat, kdybych chtěla kavitaci na tzv." bočánky" nebo břicho i poté se dělá lymfodrenáž? Myslím si že ne, ale raději se ptám. U doktora jsem sice nebyla, ale myslím že tak trošku křečové žíly mám a to jak jsem se zde dočetla by byl asi problém.
 Děkuji

Soňa

Dobrý den,
lymfomasáž je nutná před i po kavitaci a to proto,aby se z těla odplavily rozbité tukové buňky močí.Pokud máte jak píšete trochu krečové žíly,určitě Vám dám pouze slabý program,který Vám aktivuje činnost lymfatického systému a následně odplaví rozbité tukové buňky.Musela bych Vás vidět osobně.

Soňa

Dobrý den,
momentálně se stačí objednat tak týden dopředu.Pokud budeme kavitovat břicho,objednejte se prosím tak,aby jste neměla menstruaci.

renča

Dobrý den, chci se zeptat jak dlouho dopředu je potřeba se u Vás objednat? Určitě si zde asi tři vouchery zakoupím a využila bych je na břicho.

Sonča

Dobrý den, je problémem i epilepsie (ale léčená, dlouhou dobu bez problémů). Do kdy je možné vouchery uplatnit? Je to možné i v týdnu 18.-22.7.? Po jak dlouhé době po jednom sezení je možné se objednat na druhé? Uvažuji totiž o koupi dvou voucherů na břicho. Děkuji za odpověď.

Dana

Dobrý den,
bohužel, epilepsie je u kavitace kontraindikací, tudíž Vás s touto diagnozou ošetřit nemůžeme. Vouchery se můžou uplatnit do konce roku 2011. Mezi jednotlivými kavitacemi se doporučuje týdenní pauza.

Mája

Dobrý den,
kolik voucherů bych potřebovala na ošetření břicha, vážím asi 52kg, ale kolem pupíku a v podbřišku bych potřebovala něco ubrat. děkuji

Dana

Dobrý den,
počet voucherů je individuální, na břicho se doporučuje 4–5 ošetření.

cage

Ošetřujete i pány?

Dana

Dobrý den,
ano, ošetřujeme i muže. Kavitace je jak pro muže, tak pro ženy

Eva

Dobrý den,
kolik voucherů je třeba na hýždě? Odvíjí se to i od množství podkožního tuku?
Jsou problémem křečové žíly či žilní nedostatečnost (dělají se mi na nohou metličky)? Může se po zákroku koupat a slunit bez omezení? Máte ještě volno na příští týden? Děkuji za zodpovězení dotazů.

Soňa

Dobrý den,
počet voucherů je individuální podle množství podkožního tuku a podle kavitované partie. Můžete si zakoupit voucherů více a využít je do konce roku.Křečové žíly jsou kontraindikací, v případě že se provádí kavitace nohou. Musela bych Vás vidět osobně. Nemohla bych Vám provést lymfodrenáž, která je nezbytně nutná u kavitace. Pokud křečové žíly nejsou rozsáhlé mohu Vám provést lymfatickou masáž s programem na křečové žíly. Kavitace je proces, při kterém ultrazvujová vlna vytváří v tukové buňce mikrobubliny, které se postupně zvětšují a jsou velmi nestabilní, dochází k jejich rozbití a k narušení struktury tukové buňky. Narušená tuková buňka se nakonec rozpadá a uvolňuje se tuk. Veškeré pohybové aktiovity doporučujeme, ale slunění bych v ten den vynechala. Objednávky přijímáme telefonicky, v tomto okamžiku jsou termíny pro příští týden volné.

Soňa

Dobrý den,
na celé břicho bych Vám doporučila si zakoupit tak 3 vouchery.Již po prvním sezení uvidíte úbytek.Nemohu vám říct kolik cm,každý zakazník reaguje jinak.Důležité je,aby jste byla zdravá.Trvalý efekt je individuální,liší se podlestruktury tkání,ošetřované oblasti,věku klienta,metabolismu a životního stylu,především pitného režimu,zdravé vyživy a přiměřenépohybové aktivity.

Marta

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, kolik voucherů by bylo potřeba na celé břicho? A také, kolik doporučujete opakování pro trvalejší úbytky. Jelikož aktuální úbytek centimetrů může být způsoben i po lynfodrenáži regulací vody (při zadržování).
Děkuji

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru