Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Pololetní předplatné časopisu Enigma + bonusy

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Simona Krištofová

Dobrý den, je v ceně voucheru také poštovné za časopis nebo muset poštovné ještě doplácet. Děkuji Krištofová

Enigma

Dobrý den,
jedná se o konečnou cenu, kdy v rámci hodnoty voucheru je započítáno i doprava předplatného v rámci ČR – zdarma.

Martin

Dobrý den, dá se objednat předplatné na Slovensko?

Lena

Dobrý den,
které číslo je možné obdržet jako první? Leden?
Děkuji.

Enigma

Dobrý den,
nejbližší možné číslo je lednové – 10. 1. 2014

Lada

Zdravim,

Vami uvedena cena 199Kc je za vsechny cisla po cely rok, nebo to je cena pouze Vaseho voucheru a zbyteck si musi clovek zaplatit sam?

Diky za odpoved.

Enigma

Dobrý den, za konečnou cenu 199 Kč získáte pololetní tištěné předplatné časopisu Enigma (6 čísel), pololetní e-verzi časopisů Epocha (13 čísel) a Svět na dlani (6 čísel). Nic více doplácet nebudete.

Katka

Dobrý den, jakým způsobem jsou přístupné elektronické verze bonusových časopisů? Je jasné, že časopis mi přijde poštou, ale pro ty elektronické se musím někde přihlásit na internetu?Pak si ho můžu stáhnout?A čím se budu prokazovat, že ho mám přeplacený? děkuji

Enigma

Dobrý den, po uplatnění voucheru Vám bude vygenerován unikátní kód, pod kterým se budete moci přihlásit na www.publero.cz a budete mít k dispozici k nihovnu s předplacenými časopisy.

Natálie

Dobrý den, pokud chci zakoupit předplatné jako dárek, zasíláte i vouchery bez ceny?

Slevomat.cz

Dobrý večer,

návrhy dárkových voucherů-tzn. bez uvedené ceny-naleznete ve Vašem profilu u slevomat.cz.

Hezký večer!

Lucie

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, je možné předplatné objednat až od čísla 4/2014? Už jsem si u Vás jedno půlroční předplatné zakoupila dnes mi přišel čtvrtý časopis s číslem 1/2014, takže dorazí ještě dva s čísly 2 a 3/2014. Chtěla bych tedy předplatné od 4 čísla. Děkuji za odpověď.

Enigma

Dobrý den,
problém to samozřejmě není. Napište do emailu, při uplatnění voucheru, od kdy by jste chtěla nastavit předplatné.
děkujeme

Katka Dubnová

Hezký den, ta e-verze Epochy a Světa na dlani je v jakém formátu? Pořád ještě nepřemýšlíte nad vydáváním těchto titulů v PDF, aby si je mohli zakoupit a přečíst i ti, kdo nemají iPad nebo zařízení s Androidem ani PC s Windows (pokud teda nechtějí používat uživatelsky nepřívětivé prostředí webové aplikace Publero)? Půlka slevové akce je takovému člověku k ničemu… nemluvě o tom, že strategie, kdy ten vydavatel, který to PDF má k dispozici, raději investuje do převodu toho PDF do nějakého šíleného flashe, na který musí nechat vyvíjet neméně šílenou aplikaci na čtení na PC (aktuálně už asi rok pořád jen v beta verzi), je dost nepochopitelná. Díky za vysvětlení čtenářstvu, které vaše tiskoviny kupuje a tím tohle sponzoruje. Je zajímavé, že u nevidomých tahle digitalizace vašich titulů jde bez problémů.

Enigma

Dobrý den,
bohužel není možné sloučit vouchery na roční předplatné. Během roku se zde ještě Enigma objeví, tak bude možné jí opět zakoupit.

Kristýna Plewová

Mohu při koupi dvou voucherů prodloužit platnost předplatného na rok? Děkuji za odpověď!

Enigma

Dobrý den,
vouchery bohužel nelze sčítat na roční předplatné. Sleva na časopis Enigma se zde bude ještě během roku několikrát opakovat, tak bude možnost předplatné později opět prodloužit. Děkujeme za pochopení.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru