Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

2 exkluzivní pizzy v originální pizzerii v centru Plzně

4,6 / 5 Pizza Paganini Plzeň  (mapa) 1 688 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Jirka

Dobrý den, chtěl bych se informovat, zda je nutná rezervace, nebo mohu s voucherem přijít kdykoliv a pouze to před objednáním jídla předat obsluze, jak jsem to udělal již v nimulosti. Většinou se rozhodnu, že si zajdu na pizzu a jdu, většinou to neplánuji dopředu. Děkuji za odpověď. Hezký den.

Pizzeria Paganini

Dobrý den Jirko,
rezervace není nutná, ale silně ji doporučujeme. K dnešnímu poledni se prodalo již více než než 1 700 voucherů a vzhledem k tomu, že nás navštěvují také naši stálí hosté, může se stát, že zrovna v okamžiku, kdy k nám zavítáte nebude volné místo, což je nepříjemné jak pro Vás tak pro nás. Pokud Vám nevadí, počkat na baru než se místo uvolní – obvykle se tak děje do 30 minut, pak samozřejmě rezervaci nepotřebujete. Budeme se těšit na Vaši návštěvu. Hezký den.

Zuzka

Dobrý den, tuto pizzerii mám velmi ráda. Je tam milá obsluha a výborná pizza. Přikláněla bych se, kdyby byla celá pro nekuřáky. Jelikož nejsme přímo z Plzně, tak se tam dostaneme až ve večerních hodinách a není mi moc příjemné, když mi někdo kouří do jídla. Ale je fakt, že mi to nezabrání na tuto pizzu chodit ;o)

Ještě bych měla dotaz. V minulém týdnu jsem zakoupila dva poukazy z této akce, peníze mi byly strženy z mého bankovního účtu, ale poukaz se v mých voucherech neobjevil. Ze slevomatu na můj dotaz, který jsem poslala na email slevomatu, nikdo nereaguje. Bylo by možné to nějak řešit, než tato akce skončí? Děkuji.

Pizzeria Paganini

Dobrý den.
S tímto problémem Vám bohužel nejsme schopni pomoci, doporučujeme telefonicky kontaktovat Slevomat. Domníváme se, že v předvánočním období odpověď bude trvat trochu déle.
Hezký den.

Miroslav Kukan

Jsem také nekuřák, ale raději trocha smradu z cigárvjak řvoucí děti… omlouvám se za OT u této slevy, ale nedalo mi to… pizzu zde jinak doporučuji…

Karel

Dobry den, rad bych vedel proc jsou urcite prispevky smazany? jste skutecne nezaujati? dekuji Novak

Karel

Pro PETRU děti mám, ale také umím číst a respektovat pravidla uvedená v popisu slevy, což lidem kteří zde nakupují dělá často problém a zbytečně a trapně otravujou. Děkuji za pochopení.

Jani

Silvie:jestli myslíte vytočené v kole štěstí,tak ty lze uplatnit při koupi nad 150kč.

Slevomat.cz

Dobý den, Jani. Děkujeme za pomoc. Je tomu skutečně tak, pokud nejste ovšem ve vyšším statutu věrnostního programu: www.slevomat.cz/vernostni-program

silvie

dobrý den, jak mám uplatnit slevu s kredity?

Pizzeria Paganini

Dobrý den, nevíme o jeké kredity se Vám jedná.

Slevomat.cz

Dobrý den, Petro , Heleno a Karle.

Děkujeme za Vaše komentáře. Jsme rádi, že jsme Vám mohli nabídnout tuto slevu. Jak psal pan majitel, restaurace je v nějakou dobu nekuřácká a tedy je možné tam přijít i s dětmi. Zboží si s sebou odnést nelze, jak je uvedeno v nabídce. Tím bychom debatu ukončili, neradi bychom, aby zde došlo k nějakým sporům. Přejeme fajn den.

Petra

Pan Karel asi nemá děti a ani se nedivím. Už dle příspěvku mu chybí trochu víc slušnosti.

Lucka Čadková

dobry den horni část restaurace je nekuracka tak to je fajn ale dostanu se tam se synem na vozicku?pokud ne je v tomto pripade mozne dostat pizzu domu?dekuji

Pizzeria paganini

Dobrý den.
Horní část restaurace se rozumí části u vstupu, který dělí s ulicí jediný schod ve dveřích. Není žádný problém s přístupem.
Hezký den.

Karel

PRAVIDLA ZNĚJÍ SNAD JASNĚ NEBO NÉ?
Heleno proč nedokážete pochopit podmínky slevy ? ? ? Jestli jí chce s sebou tak ať si zaplatí plnou cenu, nebo sedí doma na zadku, co je na tom. Děkuji za pochopení

Jana Polaskova

VZhledem k tomu, ze je restaurace kuracka, take bych ocenila odnos pizzy sebou. Je to skoda, pizza je tam opravdu dobra.

Pizzeria Paganini

Dobrý den, v době obědů tj. od 11.00–15.00 hod. od pondělí do neděle je horní část restaurace nekuřácká

Helena Roubalova

Dobrý den,ráda bych dceři poukaz koupila,ale má malé dět´átko,které kojí,tudíž ho musí mít s sebou.Restaurace je ale kuřácká!!!!!!!! Nelze v tomto případě udělat vyjímku a pizzy si odnést domů? Věřím,že majitel je lidumil a dovolil by to.
Děkuji za odpověd´,Roubalová

Pizzeria Paganini

Dobrý den, v době obědů tj. od 11.00–15.00 hod. od pondělí do neděle je horní část restaurace nekuřácká právě z důvodu, abychom vyšli vztříc našim malým zákazníkům.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru