Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Pánská trička Fila s krátkým či dlouhým rukávem

SG Logistics, s.r.o. 79 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Monika

To je hrozně fajn, že tři dny to ukazovalo i včera! Je možné změnit způsob dopravy u již existující objednávky?

Slevomat.cz

Pokud jste objednávala již včera, je možné, že ve středu zboží mít budete. Podívejte se na stav Vaší objednávky do sekce Mé vouchery, kde se zobrazuje předpokládané datum dodání. Změnit způsob dopravy u odeslané objednávky nelze, objednávku můžete pouze zrušit a vytvořit novou.
Hezký den

Monika

Dobrý den, bude zboží na prodejně dostupné do středy dopoledne? Potřebuji to vědět, abych se rozhodla pro způsob doručení. Děkuji!

Slevomat.cz

Dobrý den Moniko,
doba dodání zboží na prodejnu jsou tři pracovní dny od přijetí platby. Je tedy pravděpodobné, že pokud objednáte dnes, do středečního dopoledne zboží na prodejně ještě nebude.
Hezký den

nika

dobrý den, jaktože nemáte tricko princess blue(tmavě modré) v nabídce ve velikosti L???

Slevomat.cz

Dobrý den Niko,
tričko princess blue ve velikosti L už bohužel nemáme na skladě.
Hezký den

Honza

Dobrý den, proč nezřídíte také nějakou pobočku např. v Plzni, Brně atd. Nebo nevyřešíte doručování nějakým jiným způsobem. Takhle je sice cena za tričko nebo podobné jiné věci hezká, ale když člověk připočítá cenu za doručení, tak už jsou to běžné ceny jako jinde v obchodech…

Slevomat.cz

Dobrý den, Honzo. Třeba Vám v budoucnu uděláme radost. Zatím máme pouze v Praze, ale zboží Vám může někdo vyzvednout, nebo se Vás může domluvit více a můžete nakoupit za jedno poštovné anebo v rámci jednoho košíku nakoupit i jiné zboží, taktéž bude objednávka za jedno poštovné.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru