Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Volná vstupenka do černého divadla Image

Image Theatre Praha - Staré Město  (mapa) 1 268 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Monika

Dobrý den,
lze slevu uplatnit i na vstupenku pro dospělého na dětský pořad?
 děkuji

Image Theatre

Dobrý den,
nepočítali jsme s touto variantou, jelikož dětská představení mají jinou cenu – nevyplatilo by se vám to. Ale pokud byste o to měli zájem, nebude to jistě problém, pokud nebude zrovna vyprodané představení. Vyprodanost lze zjistit na telefonu nebo emailu, kde můžete rovnou vstupenky rezervovat.

Lenka

Pěkný den, byla jsem se synem v divadle na dětském představení a bylo úžasné. Jsou večerní představení vhodná i pro 10-leté dítě? Děkuji

Image Theatre

Dobrý den,
večerní představení končí v 21.30. Pokud by Vám toto nevadilo, myslím, že můžete zkusit buď představení Cabinet, Afrikania nebo Best of Image. Dětské představení Živý Kaleidoskop je poměrně z velké části zkombinován z dvou posledně jmenovaných představení, takže byste viděli něco stejného a něco jiného.

Divadlo Image

Dobrý den paní Hrbková,
program na leden by měl být na webu zveřejněn do měsíce, nicméně pokud si zavoláte na náš telefon či email, je možné rezervovat na březen již nyní.

Image Theatre

Dobrý den Dušano,
představení doprovázeno hudbou – zejména taneční části. Pantomimické části jsou beze slov nebo za použití zvuků, kterým rozumí všechny národy. Těšíme se na vaši návštěvu.

Eva Hrbková

Dobrý den, platnost voucheru je uvedena do 16.3.2014.Chtěla bych koupit voucher, ale až na březen. Kdy bude uveden program na měsíc březen na stránkách divadla? (zatím je tam leden a únor). Předem děkuji za info

Image Theatre

Dobrý den paní Hrbková, program na leden by měl být na webu zveřejněn do měsíce, nicméně pokud si zavoláte na náš telefon či email, je možné rezervovat na březen již nyní.

Dušana

Dobrý deň,
je súčasťou predstavení hovorené slovo prípadne piesne v češtine? Alebo sa jedná o čisto vizuálne predstavenia za doprovodu inštrumentálnej hudby?
Vopred ďakujem za odpoveď.

Image Theatre

Dobrý den Dušano, představení doprovázeno hudbou – zejména taneční části. Pantomimické části jsou beze slov nebo za použití zvuků, kterým rozumí všechny národy. Těšíme se na vaši návštěvu.

Dagmar Hassanová

Je možnost pro invalidu na vozíku?

Slevomat.cz

Hezký den, děkujeme za dotaz, divadlo přímo bezbariérové není. Nicméně obsluha Vám ráda pomůže – v případě manuální vozíčku pomůže z transportem do sálu, v případě elektrického je možné jej uskladnit v prostoru divadla. Pro maximální komfort Vás poprosíme o zavolání v den návštěvy do divadla, aby vše připravili. Děkujeme a přejeme vydařený kulturní zážitek. Slevomat

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru