99 Kč za vynikající vepřové pečené koleno s ošatkou chleba. Dopřejte si poctivou českou kuchyni se slevou 55 %. Navíc V Práci.
Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce
Nevím, proč sem dáváte akce na jídlo, když na vašich stránkách máte napsáno, že je kuchyň z provozních důvodů zavřena do 31.8.!!!
DALA BY SE TATO POCHOUTKA ROZVÉST VE ZLÍNĚ NEBO MUSÍM PŘIJET
Původní cena 220Kč? Přijde mi to jako akce vytvořená pro slevový server
jestli má cca 1kg tak je to přední koleno. to u nás máme zadní cca 1,5kg za 150,– a bez slevy, takže ??? opravdu sleva ???
Ta restaurace V Práci krachuje, že sem dává slevy pořád dokola?
Jde mi o to, že jsem slyšela nějaké informace o zavírání skrz hygienu,
jestli se to zakládá na pravdě. Abych nevyhodila peníze za kupón.
Děkuji Kristýna
Dobrý den, to že restaurace V Práci krachuje je jen fáma. Vybavení kuchyně patří k nejlepším ve Zlíně, proto zde sídlí učňovské centrum již několik let.Hygienické kontroly zde probíhají pravidelně a bez problémů. Akce restauraci nabídl SLEVOMAT sám jako jedné z mála restaurací ve Zlíně. Počet navýšení akcí je z důvodu spokojenosti zákazníků s těmito akcemi.
Tak na tohle musím jako častý host reagovat:
- vzhledem k tomu, že restaurace V Práci nemá zahrádku, tak se mi z marketingového hlediska zdá velmi logické a rozumné, že mají akce právě v letní sezonu. To by udělal každý ekonomicky uvažující restauratér. Prostě v létě, kdo nemá zahrádku, tak je znevýhodněný a tak se snaží akčně přilákat zákazníky. Co je na tom nepochopitelného!?
- vždy, když přijdem, jsme rychle obslouženi a kvalita jídla je 100%
- myslím, že tam pracuje kuchař, co vařil v podniku s mechelinskou hvězdou
- podnik je na úrovni – polední menu – polévky kolik chci a nemusím si kupovat pití, voda zdarma na stole – tohle by si asi krachující podnik nemohl dovolit.
- vždy, když mají akci, tak na něco, co bychom si normálně nedali, takže takto toho poznáme víc a ochutnáme různé specialitky.
Rád bych ale věděl, kde jste to slyšela? Že by to oznámila agentura JPP? (jedna paní povidala:) )
Opravdu podložená kritika od odborníka…
Nazdar!
Petře, ja mam bohužel trochu jinou zkušenost a ať se na mě nikdo
nezlobi, od té doby se dívám na tento podnik trochu přes prsty.
přišli jsme, v podniku byly obsazeny 3 stoly, objednali jsme si pití a
jídlo, čekali jsme hodinu, když už se zdálo, že je vše hotovo, číšník
nám přinesl jídlo, co patřilo k jinému stolu.(při takové obsazenosti
restaurace zarážející) Slečna servírka místo toho, aby nám ihned po
objednávce donesla pití, tak si smskovala za barem…jídlo nebylo špatné,
to nepopírám, ale ta doba…byli jsme z toho rozladěni a obsluha
samozřejmě nedostala ani korunu navic…
Tak jako mi přijde příspěvek Kristýny absurdně záporný, tak mi přijde
ten Petrův absurdně kladný.
Přesto míníme dát této restauraci ještě šanci a voucher si koupíme.
Buď nás přesvědčí, že to, co jsme zažili nedávno, je běžná praxe
nebo to bylo pouze několik náhodných pochybení.
A Petře, ještě jedna věc…to, co dělá restauraci prosperující nebo
krachující není podložená kritika, ale subjektivní spokojenost každého
zákazníka, když budu spokojen, rád pochválím a pustím nějaký ten chlup,
pokud ne, příště už nezavítám. Daleko těžší je zákazníka získat
než ztratit.
Já se jen stručně zeptala na to, co jsem zaslechla. Přijde mi zvláštní
okamžitá reakce formou obhajoby restaurace na 20 řádků. Ale budiž.
Jinak Petře: „kuchař, co vařil v podniku s mechelinskou hvězdou“
Jídlo jsem tam měla sice jen jednou, ale babička ze Lhoty dá v tom
případě za vyučenou kuchaři v Práci ;-)
Kristýna
Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.
Dobrý den,
je to cena za koleno s kostí nebo bez kosti?
Děkuji
Dobrý den,
cena je za koleno s kostí.