Podle amerických šéfkuchařů jsou hamburgery ideální jídlo pro workoholiky. Otevřít pusu co nejvíc a pořádně se zakousnout, aniž by vám na tričku nebo na bradě zůstala omáčka – to dá opravdu práci. Ani největší dříč nemůže mít pocit, že ztrácí drahocenný čas.
Bohatá nabídka piv, 12 plazma televizí a především maxiburger s hranolkami za 49 Kč jsou důvody, proč doma říct: „Večer budu v práci.“ Nebo vzít celou rodinu na výtečnou večeři, kterou připraví kuchař restaurace V Práci ve Zlíně.
Na talíři se před vámi bude majestátně rozvalovat 150gramový maxiburger z hovězího masa v sezamové bulce a na cestě do vašich úst jej jako věrní druhové doprovodí dokřupava pečené hranolky.
Aby žádný host nestrádal žízní, je už výzva pro samovýčepní pulty. Ovšem vybrat toho pravého společníka pro dnešní večer bude pěkná dřina. Mají zde za Starobrno černé, řezané, Svijanský Máz, Krušovice Mušketýr, Krušovice Imperial, Březňák, Heineken ICE COOL, Heineken Klasik, Schöfferhoffer a Elixír, což je speciální pivo přímo z varny. Nefiltrované a nepasterizované s životností 24 hodin.
Kožené boxy a dvanáct plazma televizí přímo zvou k návštěvě v době sportovních přenosů. [file id=„134“ text=„Restaurace V Práci“ rel=""] se nachází v suterénu hotelu Ondráš v centru Zlína, už po první návštěvě bude slovo práce patřit mezi vaše nejoblíbenější.