Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Vstupné do Muzea voskových figurín a Muzea tortury

4,4 / 5 Wax Museum Praha - Staré Město  (mapa) 177 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Vendy Hrubá

Jak jsem pochopila, vše bylo špatně zadáno a bez vědomí objednatelů změněno…jak psal již pan Pavel viz. výše. Nyní vypadáme, jako že neumíme číst. Omluva z Vaší strany by byla vhodnější.

Slevomat.cz

Dobrý den, Vendy. To se omlouvám, o změně jsem nevěděla. Věřím, že Vám nepohodlný nákup, který mě mrzí, vynahradí radost z návštěvy muzea. Mirka- Slevomat

Vendy Hrubá

Podle mě dvě osoby jsou dvě osoby!

Slevomat.cz

Dobrý den, Vendy. Vstup je pro jednu osobu, tak jak jste si objednala. Prošla jsem si celou objednávku, zda-li nikde nemáme chybku, ale všude je uvedené, že se jedná o vstup pro jednu osobu. Pokud máte zájem o rodinnou vstupenku, můžeme (nebo i Vy v uživatelském účtě) stávající objednávku vystornovat a můžete si učinit novou.

Vendy Hrubá

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat. Koupila jsem si voucher kde v údajích pro platbu je napsáno: ,,Vstupné do Muzea tortury a Muzea voskových figurín (Vstup pro 2 osoby do Muzea voskových figurín a Muzea tortury) ,, Tak by mě zajímalo pro kolik lidí tedy ten voucher je? Myslím, že dost klamete zákazníky svým zadáním. V horní části diskuze se dočítám, že je voucher jen pro jednoho. Pokud tomu tak skutečně je, myslím že byla z Vaší strany sleva chybě uvedena. Jak případně voucher vyměnit za rodinné vstupné? Díky za radu. Jsme dva dospělí a jedno dítě 14let. Při mém propočtu se mi právě vyplatil voucher pro dva a děcku zaplatit vstupné na místě. Jestli to je jak píšete, potřebovala bych tedy voucher pro rodinu. Díky za odpověď.

Eva

Omyl Pavle !
Po rozkliknutí kalkulace ceny je stále uvedena cena pro dvě osoby (před slevou 270 po slevě 159 Kč), Tak jak to vlastně je ?

Provozovatel

Dobrý den, sleva platí buď pro jednu osobu, anebo rodinu, do dvou muzeí, jak je uvedeno v popisu a taky po rozkliknutí kalkulace.
Přejeme hezký večer

Provozovatel

Dobrý den, sleva platí buď pro jednu osobu, anebo rodinu, do dvou muzeí, jak je uvedeno v popisu a taky po rozkliknutí kalkulace.
Přejeme hezký večer

Pavel

Takže popis slevy byl kompletně změněný a naše dotazy teď vypadají, jako že neumíme číst. :-) No nic. Každopádně děkujeme za odpověď.

Aneta Bencová

Dobrý den,

také bych se chtěla zeptat, jak je to se vstupenkami, pokud bych chtěla koupit vstupenku pro 2 dospělé osoby, tak kterou variantu bych měla vybrat.

 Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den paní Bencová,

nejvýhodnější pro vás bude, když zakoupíte dvakrát vstupenku pro jednu osobu, tedy dvakrát variantu za 159 Kč.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru