Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

449 Kč za profesionální vyprání a vyžehlení 10 košil s dopravou zdarma. Luxusní péče Le Premier Care nejen pro zaneprázdněné muže.

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
František

Koupil jsem si tuto službu a je to opravdu profesionální přístup. Skvělý servis, košile jsou opravdu „vyžehlené“ a voňavé. Jednoznačně 1+

Martina

Dobrý den,
mám 2 košile u kterých bych tuto službu využila, ale jestli jsem dobře četla tak voucher lze využít buď na 10 košil najednou nebo na 5 košil a příště zase 5 košil. Nebo by bylo možné i 2 košile 5×? Určitě bych to využila a do 2 měsíců by byl voucher vyčerpaný. :)

Jakub Lohniský

Dobrý den, bohužel naší podmínkou je využítí minimálně na 5 košil v jedné zakázce. Voucher tedy můžete uplatnit 2× v době jeho platnosti.

Martina

Hm, tak to je smůla. :( 5 košil bohužel nemám, takže si slevu nekoupím. Snad bude někdy příště akce i na 2 košile.

Michal

Kdo je provozovatelem této firmy, nikde není uvedeno IČ nebo DIČ. Jedná se o s.r.o. nebo fyzickou osobu. Od koho si vlastně službu kupuji???

Jakub Lohniský

Dobrý den, naše firma se jmenuje IMAGE CARE, s.r.o., je zapsána v OR u Městského soudu v Praze. Pro naše aktivity používáme značku Le Premier. Je to stejné jako například Ahold, což je firma provozující hypermarkety Albert. Je to běžné. Službu tedy kupujete od právnické osoby IMAGE CARE.

Lucie

Dobrý den,

pokud nejsem z Prahy, ale z Kladna, jak by to bylo s dopravou? Je možná doprava za příplatek nebo dovést košile na nějakou adresu v Praze?

Děkuji, L.

Jakub Lohniský

Dobrý den, do Kladna Vám je přivezeme za příplatek 200 Kč (zakázka). V Praze vám je dovezeme kamkoli zdarma.

Daniela

Dobry den,

Mam na Vas 2 dotazy:

  1. Jakym zpusobem zehlite rukavy – zehlite na"puk" nebo rozzehlujete? 
  2. Balite kazdou kosili zvlast nebo vsech 10 dohromady?

Moc dekuji a preji hezky den, Daniela
Jakub Lohniský

Dobrý den, rukávy rozžehlujeme. Nicméně pokud zákazník chce puky, tak mu je uděláme. Košile balíme vždy po dvou do jednoho obalu. Takže 10 košil = 5 obalů. Košile jsou vždy zády k sobě, takže se s nimi dobře manipuluje a při přenosu se nepomačkají.

Z

Jak dlouho voucher platí? Doživotně po jedné košili měsíčně?

Z2

jo takhle – do konce listopadu..

Zdenek

Vždyť to naposled stálo 195 Kč, ještě mám 5 volných voucherů, tak proč to 2,5 násobné zdražení?

Slevomat

Dobrý den, Zdeňku, to byla možná jiná nabídka. S tímto partnerem jsme měli jedinou před cca půl rokem, ta byla ovšem na 5 košil za 245 Kč. Takže naopak, zlevnění :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru