Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Luxusní hedvábná kravata Beytnur včetně dodání

4,5 / 5 Luxusní móda Třebechovice pod Orebem  (mapa) 65 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Lucie Králová

Dobrý den,kolik by stály manžetové knoflíčky bez kapesníku? Nemohla jsem to najít. Děkuji za odpověď.
Hezký večer.

Luxusní móda s.r.o.

Dobrý den, knoflíčky v krabičce Beytnur za 383,– je to vždy v rozbalovací roletce v detailu kravaty. Stačí to připsat k objednavce kravaty a zašlu Vám číslo učtu pro doplatek částky. 


Kdyby jste chtěla sjednotit objednavku i s jiným zbožím objednejte přes eshop – kod voucheru dejte do poznamky a objednavku manualně po přijetí upravím a zašlu cenu k doplacení. Poštovné již nebude učtováno. 


s pozdravem Magda Fišerová
Dita Fialová

Dobrý den, jaký je rozdíl mezi těmito hedvábnými kravatami a kravatami ze stejného materiálu (a značky), které se v Německu prodávají v sadě i s manžetovými knoflíčky za 20 euro?:-)

Luxusní móda s.r.o.

Dobrý den, je rozdíl v tom, že se jedná o výrobce a ten má stanovenou cenu pro německé zákazníky. A my jako dovozce máme stanovenou cenu pro české zákazníky od německého výrobce. Je to cena doporučená. Většinu značkového zboží si v zahraničí můžete koupit levněji. Bohužel toto nedokážeme ovlivnit. 


Teď Vám nabízíme možnost zakoupení těchto velmi kvalitních kravat za nejnižší možnou cenu v ČR. Jako propagaci této značky na českém trhu. 


S pozdravem Magda Fišerová
Agáta

Dobrý den,
Zásíláte kravatu v nějaké dárkové krabičce ?

Luxusní móda s.r.o.

Dobrý den, dárkovou krabičku je možné si dokoupit ve variantě A1 nebo A2 viz http://www.luxusni-moda.com/akce/darkove-baleni-krabicky

kravaty se dodávají v celofánovém ochranném obalu.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru