Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

10 jízd na nadzemní bobové dráze

Ski Beskydy Mosty u Jablunkova  (mapa) 532 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
ALENA

dobrý den, chtěla jsem poprosit o slevový kupon a mám o něj zajem děkuji alena

Zuzka

Dobrý den,
Slevový kupon si musíte objednat kliknutím na odkaz Koupit za 199 a pokračujte platbou na konto společnosti Slevomat.

Lucie

Dobrý den, v nabídce je uvedeno, že děti do 6 let mají jízdu zdarma. Chtěla jsem si jen upřesnit zda jde o dítě max. ve věku 5 let nebo 6 let včetně. Děkuji

Zuzka

Dobrý den,
U nás platí jízdné do děti věku 6 let včetně.

bobule

v aktuální nabídce máte psáno,že sleva 50% platí jen v pracovní dny v říjnu a listopadu,tak nerozumím-do kdy můžu voucher využívat?…1rok…7m­ěsíců(do konce dubna)…nebo 1 rok?????????

Zuzka

Dobrý den,
Při uplatnění voucheru dostanete kartu za vratnou zálohu 100 Kč, která bude nabitá na 10 jízd. Při vrácení karty Vám bude vrácena záloha 100 Kč na pokladně. Voucher je nutno uplatnit do konce dubna 2013. Obsah karty platí ale po dobu jednoho roku.
Může nastat i situace, že si přijedete uplatnit voucher do konce dubna 2013 a zaplatíte vratnou zálohu 100 Kč za kartu, ale rozhodnete se nečerpat jízdy hned. Kartu si vezmete domů a jízdy můžete využít třeba až v létě. Pak při vracení karty obdržíte zálohu zpět.

Aktuální nabídka na našich stránkách 50 % sleva na vybrané atrakce platí pouze v pracovní dny v říjnu a listopadu a nemá nic společného s nabídkou na Slevomatu. Voucher ze Slevomatu můžete uplatnit přes celý týden do konce dubna 2013.

bobule

po využití všech 10-ti jízd (ne v jeden den) mi bude vráceno 100kč,např. v dubnu dojezdím poslední jízdu a peníze mi vyplatí „někdo“ na ruku…a voucher platí 1 rok,jak píšete v předešlé odpovědi,nebo jen do konce dubna,jak je psáno v nabídce????mám v tom trochu zmatek.děkuji za vyčerpávající odpověď.

Zuzka

Dobrý den,
Výměnou za voucher dostanete čipovou kartu nabitou na zakoupený počet jízd. Tato karta je přenosná, takže si jí můžete půjčovat mezi sebou. Voucher můžete uplatnit v jeden den, ale můžete využít část a zbytek si přijít odjezdit příště. Jak jsem již zmiňila, za voucher dostanete kartu, za kterou zaplatíte vratnou zálohu 100 Kč. Pokud jízdy nevyčerpáte, můžete si je přijít vyčerpat jindy. Je ale nutno mít na vědomí, že atrakce zakoupené na této kartě budou platny pouze jeden rok od nabití karty.
1 vozík = jedna osoba = jedna jízda
1 vozík = dvě osoby = dvě jízdy

Jana

Dobrý den,

chtěla jsem se zeptat, zda může voucher využít i 6 osob najednou např. a také jestli je nutné voucher uplatnit v jeden den. Znamená 1 osoba, 1 jízda? nebo dvě osoby jedna jízda.
Děkuji za odpověď

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru