Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

849 Kč za 60 minut bezbolestné radiofrekvenční liposukce v hodnotě 2900 Kč. Detoxikační nápoj, jídelníček zdarma a krásnější tělo se slevou 70 %!

3,1 / 5 ABSORB - SUNDARI RELAX ROOM Praha - Staré Město  (mapa) 369 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Adéla

Dobrý večer,proč je diabetes kontraindikace na liposukci??? Děkuji za odpověď Adéla

Absorb

Dobrý večer, na radiofrekvenci se prováděly klinické studie a stejně jako u těhotných a kojících žen, z etických důvodů nebyli diabetici zařazeni do těchto studií ..doporučuji proto poradit se s lékařem ..přeji pěkný večer, Karolína :-)

Absorb

Dobrý den Pavlo, posílám kontakt :
Kosmeticko-regenerační institut, s.r.o.
Bartošova ulice 4393
Tel. 577 00 19 23, 603 17 47 17
info@amem.cz
http://www.amem.cz/tripollar.php
Krásný večer přeji – Karolína :-)

Pavla

Dobrý den,moooc dobře se to čte. Ale nevíte náhodou o stejné proceduře někde v okolí Zlína? Do Prahy to mám trošku z ruky :-)

Absorb

Tak už senám blíží konec společného víkendu, chci poděkovat všem za účast a za spolupráci, ale hlavně za velmi dobré dotazy, které byly vždy k věci a vy jste se tak dozvěděli hodně podstatných informací :-) Děkuji Slevomatu, který nám umožnil, abychom vám tuto službu, v této podobě nabídli :-) Perfektní přístup a účast po celou dobu trvání akce :-) Blance za výbornou spolupráci a Lence za skvělou grafiku, protože nic se neudělá jen tak samo, za vším je lidská práce a píle :-)) Na všechny z vás, kteří jste si koupili vouchery se moc těšíme a pro ty, kdo se ještě nerozhodli mám dobrou zprávu – ještě máte necelých 6 hodin :-) Na druhou stranu každé rozhodnutí je správné, pokud se v něm cítíme dobře :-) Všem, kdo usilují o lepší postavu, přejeme hodně zdaru a také to, aby vám to přineslo jen radost a kavlitu do života ..mám na mysli zdraví a komfort bezproblémového pohybu :-) Přeji za náš celý tým, krásný nedělní večer a protože jsem stále tady, odpovím ráda na další vaše dotazy – Karolína :-)

Jana

Dobrý den, nalomily jste mě krásně, to se musí uznat :-)) Rok a půl se léčím se štítnou žlázou a od té doby mám dole 20 kilo, takže s váhou jsem na tom zase jako na střední. Bříško není tak pevné a nějaký ten úbytek tukových buněk by jedině prospěl. Mám trošku předsudky, jelikož jsem si vždy myslela, že člověk v 27-ti by si měl postavu udržovat cvičením. Ale, co by člověk neudělal za dobrý pocit pro samu sebe. Držím palce všem :-))

Absorb

Jani, máte pravdu ..ve svých 23 letech jsem shodila 30kg jen dietou ..obrovský zlom v životě, vše bylo najednou jinak a já měla pocit, že jsem se znovu narodila :-) A to už jsem byla po dvou dětech ..moje předporodní váha cca 120kg :-) jen pro zajímavost ..ale o tom nechci mluvit ..chci říct, že dnes je mi za chvíli 45 let a už vidím, že je to těžší, že je potřeba mít další opěrné body ..nicméně, kdyby bylo tehdy to, co je k dispozici dnes, určitě bych toho využila ..je to přirozený vývoj ..technika letí kupředu a my se podřizujeme a děláme to rádi, protože člověk je zvědavý a chce vědět víc, chce si vše vyzkoušet na vlastní kůži ..Nicméně ..o tom to je :-) Každý se rozhodne, jakou cestu zvolí ..někdo půjde cestou jiné stravy, někdo bude hopsat na zumbě, další zase využije posilovny ..někdo dá důvěru stroji, ale víte co je úžasné? :-) My můžeme spojit vše a využít všech možností ..proč ne? :-) Takže ať už nám je 20, nebo 50 ..stejně si zasloužíme jen to, co nás obohatí a rozmazlí :-) Jsme ženy ..co víc dodat ? :-)) Těším se na vás, Karol :-)

Michaela

Perfektni! Vycerpavajici odpoved, dekuji mnohokrat. Vytahuji kreditku a prikupuji dalsi dve, at to za to stoji :-). Motivace mam dostatek pri pohledu do sve satny s 30 ks malych jeansu :-). Hned zitra se objednam! Budu se tesit, diky. M.

Absorb

Míšo, s těmi džínsy to je mazec :-) já už začínám koketovat s těmi, co už jsem před lety odložila ze stejných důvodů :-) říkám jim : „Tak holky moje, za chvíli na vás dojde, zase vás vyvenčím ..“ :-)) Je to motivace :-)) Takže jdeme na to :-)) Pěknou neděli a volejte uvedené číslo, kolegyně dnes trochu pracuje, ale pokud by vám nebrala mobil, volá zpět, jak jí to čas dovolí, takže se těšíme – Kája :-)

Lenka

Dobrý den, chci se zeptat, zdali máte úspěch v každém případě anebo zdali se Vám stalo, že někdo měl např. po 5 terapiích úbytek nula? Nerada bych vyhodila peníze – již se mi to v minulosti stalo s kavitací – úbytek nebyl ani centimetr! Díky moc za odpověď!

Absorb

Dobrý den Leni, děkuji za dobrý dotaz :) U kavitace je to tak, že dochází k úbytku vody v těle ..tady jde o rozbíjení tukové buňky, což pokud dojde k jejímu odstranění, je odstraněna trvale ..nebudu vám tady tvrdit, že je radiofrekvence všemocná, je potřeba tomu jít naproti a od toho jsme tady my, abychom vám v tom byli nápomocní ..a nebude to vůbec nepříjemné ..po pravdě, ještě se ani mě, ani kolegyni, která už se strojem pracuje rok, nestalo, že by někdo nebyl spokojený ..ale připravte se na to, že vás budeme hlídat a honit, abyste dostatečně pila, abyste detoxikovala a abyste nejedla tučná jídla :-)) nic není zadarmo, ale zase mám pro vás dobrou zprávu ..budeme vás nutit, abyste u ošetření ležela a to se vám jistě bude líbit :-)) nebudete se potit, nebude se vám nikde nic klepat, nebudete lapat po dechu ..pokud jste sportovkyně, tím lépe, pokud máte už nastartovanou zdravou stravu, těšte se na velmi dobré výsledky a nejen bezprostředně po proceduře ..budete překvapená ještě třeba týden poté ..není to jen má zkušenost, ale zkušenost ,mnoha žen :-) takže vám mohu zodpovědně radiofrekvenci jen doporučit a budu se těšit na setkání s vámi – pěkný den, Karolína :-)

Michaela

Jeste Vas poprosim, muzete mi sdelit, jaka je u Vas oteviraci doba? Dekuji

Absorb

Otevírací doba v našem Sundari Relax Room bude nastavena od 10 – 22hod ..ale pokud jde o akci s radiofrekvencí, první z vás vezmu v 9h a poslední ve 21h ..jen v poledne si udělám pauzu na oběd a relax :-) Jinak budeme k dispozici Pondělí – Pátek, Sobotu mám volnou, Neděle bude opět pro vás :-) Vše si dohodnete s koordinátorkou, která je na uvedeném čísle ..vždy nahlaste : kolik máte voucherů, na jakou partii jdete, hned si dohodněte následná ošetření, aby nám to navazovalo ..můžete každý 4.až 7.den ..bude vás hodně, takže prosíme o trpělivost, ale budeme velmi rády usilovat o to, abyste byly spokojené a abychom zvládly uspojkojit vás všechn y co nejdříve ..důležité je pro nás, abyste byly spokojené ..jinak budeme prosit, abyste přišli na tu první proceduru o 15min dříve, abychom se od vás dozvěděly, co vás trápí, kam chcete dojít ve vašem snažení, jinak individuálního přístupu nedosáhneme ..a ten nám jde především :-)

Michaela

Dobry den, po precteni veskerych prispevku mi nezbylo nic jineho, nez zakoupit vouchery a tesit se na novou figuru :-). Zakoupila jsem si 3 ks, ale premyslim o dalsich 2, tedy 5. Bude to stacit? V ramci hormon.zmen jsem ztloustla 12 kg, takze des a hruza a nejvic je potreba zadek a stehna, brisko asi take :-). Karolino, jsem velmi nadsena Vasim pristupem ke klientum a o to vic se tesim primo do Vaseho salonu. Dekuji M.

Absorb

Dobrý den Míšo, děkujeme za důvěru a také za sympatie :-) 5 voucherů na to, aby byl hodně dobrý výsledek je v pohodě :-) Víte, chceme, aby naši klienti byli spokojení a proto máme nachystané další podpůrné věci, které našim klientům přinesou kýžený výsledek, ale také to, čemu říkáme hýčkání – protože to si přece všichni, kdo se o sebe staráme zasloužíme :-) Je to potřeba ocenit, když se člověk rozhodne zapracovat na sobě :-) Pro nás je samozřejmě podstatné prodat, ale k čemu by to bylo bez pořádné motivace, dobré atmosféry při práci a odměna v podobě spokojeného klienta, který se opakovaně vrací tam, kde mu bylo dobře ..vše je o hýčkání, protože kdyby se člověk k něčemu nutil a dělat to s nechutí, nebude to fungovat a nikam to nepovede :-) Takže uděláme max a podpoříme vším, co se nabízí a to s indivindi přístupem, protože každý jsme jiný, každý potřebujeme něco jiného :-) Proto máme pro každou z vás připravenou bonusovou kartičku s trvalým bonusem 20% a z každé další procedury spoříme 10% na odměnu za výsledek, takže pokud k nám budete chodit i na ostatní procedury, může se vám stát, že vám nabídneme něco krásného, co podtrhne váš půvab po dobře vykonané práci na sobě samé :-) ale to nebudu tady rozebírat, je to překvapení pr vás pro všechny, až se potkáme osobně :-) Co se týká hormonálních změn, to je něco, co potká nás všechny, sama tím procházím, na víc každodenní stresy a honička za tím, aby člověk vůbec mohl fungovat ..co si budeme povídat ..je to mnohdy boj a proto je třeba se zastavit a trochu se rozmazlit a když to ještě přinese radost v podobě zpevněného bříška, nebo úbytku tukových potvůrek, které nás někdy dokážou pořádně naštvat, tak je to báječné no řekněte :-)) Takže se na vás moc těšíme a pokud jde o mě, já se hlavně těším na to, až uvidím vaše spokojené úsměvy, protože pak budu vědět, že to naše snažení mělo smysl :-) a s RegenemXL – s Reginkou ..věřte, nebo ne, je to legrace, protože ona je prostě velká šikulka :-)) hezky vás prohřeje a ještě vám pomůže :-)) Mějte krásný den a ještě jednou, děkujeme za přízeň :-)) ..a bude líp :-)) Karolína :-)

Dita

Všem opravdu doporučuji, absolvovala jsem i ultrazvukovou liposukci , což je podle mých zkušeností metoda téměř neúčinná oproti radiofrekvenční metodě přístrojem Regen. Po opakovaném ošetření získáte skutečně tvary boků, zadečku i stehen i stav kůže takový, jaké by jste ztěží a s obrovských úsilím získali po dlouhodobé dietě a hodinách a hodinách tělesné aktivity. Ošetření je extrémně příjemné, kdy je daná oblast jen příjemně prohřívána a masírována.Hezký den a všem uživatelkám metody přeji mou či ještě větší spokojenost.

Absorb

Milá Dito, děkujeme za pozitivní zprávičku, přejeme hodně úspěchů ve vašem nadšení a snažení :-)) Víme, že radiofrekvence je něco, na co mnoho z nás dlouho čekalo, proto máme velkou radost, že jsme to my, kdo může takovou proceduru nabídnout :-) Pokud budete mít cestu do Prahy, rády vás uvítáme v našem Spa Room v hotelu Perla :-) Přejeme krásný den a držíme palečky – Karolína :-))

Vlaďka

Všem dobrý den! Ošetření nabízenou metodou jsem absolvovala a mohu je doporučit.Výsledek je zaručený.Přeji kolektivu mnoho pracovních úspěchů a ještě více spokojených záaznic.

Absorb

Dobrý den Vlaďko, děkujeme a přejeme i vám hodně úspěchů a radosti v životě – krásný den, přeje za náš tým – Karolína :-)

Janna

Dobrý den, zakoupila jsem si jeden voucher. je možné v rámci jednoho ošetření udělat bříško i boky? Nemám totiž břicho tak velké, jen trochu vytahanou kůži a strie po porodu a trochu se mi tuk usadil i na bocích. děkuji za odpověď

Absorb

Dobrý den, můžeme to rozdělit po 20min ..ale s jedním ošetřením nečekejte ohromující výsledky – opravdu to chce opakovat ..tyto akce jsou právě pro vás, kdo chcete tzv.„ochutnat,“ nebo kdo si chcete dopřát celou proceduru za lepší ceny, takže to není nic proti ničemu, vy si to vyzkoušíte a uvidíte :-) Těším se na vás, mějte krásný zbytek dne, Karolína :-)

Janna

Děkuji za odpověď, chci jen vyzkoušet, pak plánujeme mimčo a po porodu a kojení určitě půjdu znovu a víckrát, když tady čtu samou chválu :)

Ivana

Dobrý den,všem moc doporučuji.Jsem z malého města zTrutnova a v lednu u nás ve studiu začalo ošetřování radiofrekvencí­.Naváhala jsem a šla jsem do toho,protože jsem se už na sebe nemohla podívat do zrcadla.Tahle novinka mne nadchla,protože jsem měla velkou nadváhu,bylo mi doporučeno si přidávat cvičení a upravit jídelníček s pitným režimem.V lednu jsem se do toho pustila,cvičím 3×týdně a dnes mám dole 14 kilo a jsem na sebe pyšná.Děkuji trtutnovskému studiu,že mne nastartovali.Abych nezapomněla je mi 49 let.Děvčata cítím se skvěle,děkuji za takovouto novinku.Ivana.

Absorb

Milá Ivčo :-) děkujeme za krásný příspěvek, já vždycky ráda slyším, když má někdo tak úžasné výsledky a hlavně se neupíná k jedné altrnativě a jede všestranně – možná bychom se od vás měly všechny učit :-) Gratuluji k rozhodnutí – mít se ráda a pečovat o sebe a držíme vám palečky do dalších akcí :-) Paní Stárzykovou, ke ketré jste chodila dobře znám, protože spolupracujeme velmi úzce, je to velmi šikovná žena, této činnosti se hodně věnuje a má velmi kvalitní výsledky – moc ji ode mě pozdravujte :-) Já sama podle sebe – radiofrekvence mě nastartovala taky neskutečně – ne k pohybu, neboť nejsem ten ideální typ, ale markantně jsem změnila jídelníček, začala jsem detoxikovat a kila jsou dolů, nestačím se divit :-) Každý sebemenší úspěch nás „nakopne“ a posouvá dál, takže držme si palečky a jedeme dááál !!! :-))) Krásný den vám přeji a zdravím do Trutnova :-))

Pavlina

Dobry den,chtela bych se zeptat,zda na to muzu jit ikdyz mam problemy se stitnou zlazou,beru pravidelne prasky takze komplikace zadne nejsou.nekde jsem se docetla ze se nesmi pouze pokud je zvysena produkce te stitne zlazy a ja mam tu druhou.je to tedy mozne? dekuji.

Absorb

Dobrý den Pavlinko, problémy se štítnou žlázou nejsou v kontraindikacích ..já sama mám sníženou funkci a léky doživotně a přístrojové ošetření si dělám bez následků …pokud chcete jen vyzkoušet, můžete třeba jedním ošetřením a uvidíte :-) Přeji hezký den, Karolína :-)

Barbora

Dobrý večer, chci se zeptat zda by mi stačila jedna kůra, když se chci zbavit začínající celulitidy a trošku vylepšit nožky do plavek :-)

Absorb

Barunko, pokud chcete jen jedno ošetření, vezměte to jako ochutnávku ..ono vás to nastartuje, nějaký úbytek tam bude, ale říkám upřímě, alespoň 3 sezení ( ležení ) by stály za to ..měla jsem jednu paní, která absolvovala 3 ošetření a byla moc spokojená – taky měla cellulitidu jen v začátku nepatrně ..a přesto s námi pokračuje dál – ono vás to naladí, protože výsledky budou 100% :-) Jinak cellulitida je zadržená voda v těle ..hodně pijte a pokud mohu doporučit, horkou vodu s citrónem ..po douškách ..denně několikrát ..uvidíte, jak vás to nastartuje ..víte co? zkuste jeden voucher a uvidíte ..a přihlaste se, že jste to vy a sedneme si chvilku nad tou detoxikací, poradím vám pár věcí, které skvěle fungují – tedy zafungovaly na mě, tak musí pomoci každému :-)) pěkný večer, těším se na vás, Karol :-))

Štěpánka

Dobrý večer
Fandím všem, kteří do toho jdou :-) Kdybych nebyla z jižních čech, tak si okamžitě objednávám pár voucherů také!! Hodně spokojenosti všem a Karolíně a jejím kolegům přeji spoustu spokojených zákazníků :-)

Absorb

Jééé – to je moc milé Štěpánko :-)) děkujeme a pokud někdy vaše nožka vykročí směr Praha, zajděte na kafíčko do hotelu Perla :-)) zvu vás :-)) email na mě máte :-)) krásný večer – Karolína :-))

Peťule

Dobrý den, chci Vám poděkovat za Vaše služby. Již jsem u Vás byla, a jsem nad míru spokojena. Po dvou procedurách obléknu i mé oblíbené rifličky, které jsem neměla 2 roky už na sobě. Fandím Vám… a těším se na další návštěvu..(vouchery už jsou nakoupeny :D ). Krásný zbytek víkendu.

Absorb

Dobrý den :-)) tak to mě moc těší, je to pro nás odměna, když jste spokojené :-)) my se na vás také opět těšíme :-)) a budeme opět makat, aby byly další úspěchy :-)) přeji krásný večer – Karolína :-))

Tery

Dobrý den, tři procedúry kavitace už mám za sebou / 30min kavitace+30min lynfodrenáž a chci se tedy zeptat co je v těch vaších 60minutách? Jen 60min liposukce?

Absorb

Tery, kavitace a radiofrekvence je něco zcela jiného – jiný mechanismus účinku ..tady vás připravíme o tukové buňky, ne o vodu v těle ..lymfodrenáž by byla fajn, což by se prodražilo, ale není potřeba ..radiofrekvence vás toxinů zbaví ..v 60min máte klasické ošetření, které vyplývá z mechanismu účinku radiofrkvence ..rozbití tukových buněk – nevratně a stimulace kolegenového metabolismu v pokožce, ale zlepšení termoregulace ..průběh je snadný, vy ležíte, já vás prohřívám ..bližší popis viz výše :-) Pěkný večer, K:-)

Míša

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jestli už na první procedůře je poznat výsledek??Děkuji :-)

Absorb

dobrý den, první ošetření čekejte tak 1–2cm cca 2. až 3. den poté ..tuková buňka se vylévá postupně, takže ještě 3.den po ošetření budete mile překvapená ..samozřejmě je potřeba pro lepší výsledek, který bdue vidět a vy jej budete cítit ..minimálně 3× opakovat ..poznáte to hlavně na často nošeném oblečení – na džínách atd ..přeji pěkný den – Karolína :-)

maruš

dobry den , mám vysoky cholesterol na ktery beru prášky , nevadí to ,,?

Absorb

dobrý den, vysoký cholesterol je v kontraindikaci, pokud není kontrolovaný medikací, bylo by lepší, kdybyste se poradila s lékařem, ale takto z patra bych vám to nedoporučila, byla by to příliš velká zátěž na játra ..je mi to moc líto :-( přeji krásný den – Karolína :-)

Jana

Dobrý den, slyšela jsem, že tato liposukce je jen krátkodobá záležitost. Děkuji za odpověď a přeji hezký den. Jana

Absorb

dobrý den Jano, pokud se zbavíte tukové buňky, tak je to nevratné ..pak už záleží jen na vás, jak se budete stravovat a jestli si sama nezaložíte na nové :-) je to hodně o člověku samotném, jak jí, jak se hýbe a zda dodržuje pitný režim ..přeji pěkný den – Karolína :-))

Absorb

Kontraindikace :
věk do 18-ti let
implantát – kardiostimulátor nebo vnitřní defibrilátor
prodělaná, nebo v současné době diagnostikovaná rakovina, především rakovina kůže nebo
pre-maligní mateřská znaménka
infekce v oblasti léčby, jako jsou vředy, lupénka, ekzémy a vyrážka,
nebo velmi suchá a popraskaná pleť
kardiostimulátor s historicky prokázaným onemocněním Herpes Simplex
(pásový opar), s poruchou integrity pokožky v ošetřované oblasti
porucha imunitního systému v důsledku imunosupresivních nemocí jako AIDS
a HIV, nebo po užívání imunosupresivních léků
anamnéza – koagulační krvácení nebo užívání antikoagulatik
keloidní jizvy, porucha hojení ran
nadměrně opálená pokožka sluněním nebo samo opalovacím krémem
těhotná nebo kojící žena
kovové implantáty v ošetřované oblasti
diabetes
zvýšený cholesterol – nekontrolovaný
jaterní onemocnění, prodělaná žloutenka
onemocnění ledvin

Absorb

Dobré ráno všem, kdo jste na zde na příjmu, gratuluji všem k tomu, že jste se rozhodli zapracovat na vašich tělesných proporcích, neboť pokud to ještě nevíte – budete ztrácet to, co je přebytečné v ležící poloze, bez pohybu, v klidovém stavu ..žádné pocení, žádná námaha, žádný stres z toho, jestli ten který pohyb děláte správně a ještě se hezky prohřejete :-)) A ještě se dozvíte spoustu užitečných fíglů na to, jak zatočit s toxiny a nadbytečnými centimetry :-)) No řekněte – není to báječné? :-)) Pečlivě si prosím přečtěte kontraindikace, které uvádím níže, aby se nestalo, že si koupíte ošetření a pak jej nebudete moci absolvovat. Přeji vám krásný víkend a těším se na setkání s vámi všemi a na skvělé výsledky, ke kterým se společně dopracujeme :-) S pozdravem, Karolína :-))

maruš

dobry den, chci se zeptat kolik voucheru bych si mela koupit na větší bříško ?, díky

Absorb

Milá Marie, neviděla jsem vás, nevím ani, jaké máte stravovací návyky a pitný režim, ale pokud vám to finančně vychází a vaše bříško je větší, klidně si kupte těch minim.6 a maxim. 10 voucherů ..důležité je opakovat v pravidelných intervalech, aby byla návaznost …ostatní, jako podpora stravy a pitného režimu spolu doladíme, aby vám to vyhovovalo a cítila jste se příjemně :-) Není účelem z toho být ve stresu pěkně v klidu a z vesela a všechno zvládneme :-)) Pěkný víkend přeji, Karolína :-)

maruš

děkuji a určitě se ozvu..

Eva

Dobrý den, ráda bych se zeptala, kolik voucherů bych si měla koupit na ošetření obličeje, dekoltu, stehen, boků a bříška (výrazně jsem zhubla a pokožka je uvolněná – vypadá to fakt nepěkně) s tím, že jsem omezená časově t.j. od 5/7 do 1/8, pak odjíždím na delší dobu mimo ČR. Dá se to vůbec stihnout? Moc děkuji za odpověď

Absorb

Milá Evičko, pokud chcete řešit více partií, doporučuji pořídt si na každou partii alespoň 4 vouchery …v rámci té jedné hociny bychom mohly udělat dvě partie, ale musí se to opakovat – tady je max počet 10, takže pokud máte problémek na více částech těla, sto procent je využijete ..až se budete objednávat, řekněte naší koordinátorce, že odjíždíte v srpnu do zahraničí a ona mi vás naobjedná každý 4.den, abychom to stihli a stihneme nebojte :-) 1 voucher použijeme na face 2× – tz, že máte rázem 2 ošetření ..Těším se na vás, přeji krásný den – Karolína :-))

Angie

Karolínko děkuji, napíši email…

Přeji krásný zbytek dne :-)

Absorb

Dobře – jsem stále na emailu, takže klidně pište :-)

Zuzka

Dobrý den Karolíno, strašně bych chtěla podstoupit tuto liposukci a chtěla bych se zeptat, jestli to chápu dobře, že nelze v jednu návštěvu ošetřit hýždě, boky i stehna?
Je možné zakoupit na slevomatu 8 těchto levných procedur, když je vhodné procedúry opakovat 6–8 krát? Díky za odpověď. Zuzka

Absorb

Zuzko, pokud vám budu dělat zadní stehna, můžeme u toho udělat i hýždě, jako jsem to už dělala Báře :-) pokud si koupíte 8 voucherů, budete mít 8 ošetření 30min+30min x 8 ..můžete se objednat na každý 4. – 7.den, aby nám to hezky navazovalo ..pokud budete chtít více partií, tak si to můžete rozdělit zadní stehna s hýžděmi 4 vouchery a boky také 4 vouchery ..pokud bduete potřebovat pokračovat, máme tam další slevy a zvýhodnění :-) 6 – 8 opakování je ideál, ale zase podle toho, jaká partie to je a kolik je potřeba sundat cm ..můžeme snížit objem od 1 – 8cm za 6 ošetření ..to je úspěch, ale je potřeba to podpořit z druhé strany ..vše vám vysvětlím osobně :-) Bude se vám to líbit :-) Pěkný den, Karolína :-)

Angie

Dobrý den, kontraindikace se myslí v průběhu daného problému, nebo všeobecně? Měla jsem před 6 lety rakovinu. Smím na proceduru, nebo nikoli?

Předem děkuji a přeji všem krásný zbytek dne. Angie

Absorb

Milá Angie, musela bych mít více informací, pokud si o tom chcete popovídat, jsem na kayazb@gmail.com ..pokud mi napíšete více, uděláme konsilium s lékaři, abychom něco nepokazili ..takto z patra bych vám řekla raději ne ..Přeji pěný den a pokud se ještě ozvete, pokusíme se zjistit další info :-) Karolína :-)

Veronika

dobrý den, chtela bych se zeptat co vse je osetreno pri jedne procedure? dekuji

Absorb

Veroniko, je to rozděleno na partie : bříško – 60min, hýždě – 30+30min, stehna přední – 30+30min, stehna zadní, vnitřní a vnější taktéž, ale i boky ..záda – 60min, podbradek 30min, lifting – 30min ( pokud půjdete na lifting, rozdělíme voucher po 30min na dvě ošetření a nebo můžeme udělat podbradek + lifting v rámci té hodiny najednou :-) vše je na dohodě ..není problém při některém z ošetření stehen udělat kolena, ruce – 30+30min ..atd ..děkuji za dobrý dotaz, mnohdy si klientky koupí ošetření s tím, že chtějí celé tělo – bohužel to nejde, ale v rámci možností, chceme uspokojit vaše přání, proto jsme dali 60min, abyste si mohli vybrat a časově vše doladíme k vaší spokojenosti :-) Pěkný den, Karolína :-)

ladka

škoda že nejste z plzně

Absorb

Laděnko, v Plzni je salón, který má stejnou službu, stejný přístroj a akce dělají také – doporučuji velmi kvalitní ošetření čehokoli – salon France Laure, Solní 12, Plzeň, www.salonfrancelaure.cz ..přeji hodně štěstí a krásný den :-) Karolína

niki

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli je tato liposukce nějak omezena věkem? děkuji

Absorb

věková hranice není stanovena – nebo přesněji v kotraindikacích není žádná hranice ..mohu se zeptat, jaký věk máte na mysli? K:-)

niki

Je mi 16 a potřebovala bych zformovat postavu, hlavně bříško a boky a zatím se mi nějak nedaří (cvičení..) .

niki

Je mi 16 a potřebovala bych zformovat postavu- hlavně bříško a boky a zatím se mi nijak nedaří např. pomocí cvičení..

Absorb

Milá niki – pokud vám je méně, než 18 let, tak je to kontraindikace ..jinak tady uvádím KI všeobecně, věk tam není, horní hranice stanovena není ..K:-)

Tereza

bylo by možné vidět nějaké fotky před a po?

Absorb

bylo by to možné, pošlete mi váš email na kayazb@gmail.com a já vám ráda zašlu fotky prakticky všech partií, které byly v rámci klinických studií pořízeny ..pěkný den, Karolína :-)

Absorb

Vážení přátelé, bohužel musím tak na 3 hodinky odjet něco zařídit, ale jakmile se vrátím, odpovím na všechny vaše dotazy – děkuji za pochopení a těším se na diskusi s vámi, ale i na setkání s vámi :-) přeji krásné páteční dopoledne a dobrou chuť, pokud se právě chystáte k obědu – Karolína :-)

Jana

Pokud se pokousim otehotnet, mohlo by to ovlivnit plod v dobe prvnich tydnu, kdy o tehotenstvi jeste nevim? Dekuji.

Absorb

Jano, rozhodně bych neriskovala, pokud se pokoušíte o miminko :-) Je to tak, že těhotenství je sice z etických důvodů kontraindikací, zrovna tak i laktace – tz., že nejsou provedeny klinické studie a to nejen v této oblasti, ale pokud mohu poradit a doporučit, raději to neriskujte ..pokud byste potřebovala pomoci s nějakou partií v rámci redukce, máme nabídku i pro tyto případy a nejen v salonu, i pro domácí ošetření :-) Držíme palečky, aby se to podařilo a vy jste se stala maminkou :-) Děkuji za dotaz a přeji krásný den :-) Karolína :-)

Johanka

Dobrý den,
jaké jsou kontraindikace zákroku? Užívám Anopyrin.

Absorb

• diabetes
• onemocnění jater a ledvin
• těhotenství a laktace
• kovové implantáty v těle
• nádory, chemoterapie
• HIV
• záněty či kožními výsevy v místě aplikace
• horečnaté stavy
• vážná srdeční onemocnění
• kardiostimulátor
toto jsou kontraindikace ..
pokud berete anopyrin, předpokládám, že na ředění krve, že máte problém se žílami ..tady záleží, jakou partii byste ctěla ošetřit, pokud máte křečové žíly na nohách a budete chtít ošetřit bříško, nebo hýždě, není problém, pokud nohy, není to vhodné, ale můžeme vám nabídnout jiné varianty ošetření – viz: www.absorbshop.eu
Přeji krásný den, Karolína :-)

Absorb

Jano – není třeba se obávat pískání, nebo píchání, nebo jakékoli bolesti, toto je naprosto bezbolestná procedura, kdy vy ležíte, já mám v ruce hlavici, kterou vás prohřívám ..nesmí to pálit!! tz., že já nastavím určitou teplotu a spolu potom regulujeme, podle toho, zda vás to pálí, nebo zda to hřeje málo ..takže není třeba se bát, hezky si u toho odpočinete a ještě se zbavíte cellulitidy, toxinů, tukových buněk :-) ženy mi usínají i při lifitingu, což je ošetření obličeje :-) přeji pěkný den – Karolína :-)

Bára

Již jsem na ošetření byla, je to velice příjemné a i účinné. Člověk nic nedrží, nic nepíská, je to hodina naprostého relaxu a výsledek je opravdu vidět.

Absorb

Dobrý den Báro, vy jste jedna z těch, které absolvovaly, byla jste spokojená, což je pro mě velkou odměnou a těším nejen že se uvidíme, ale hlavně z toho, že jste to nevzadala a jdete dál :-) děkuji a přeji krásný den – Karolína :-)

Jana

Dobrý den, jedna se o liposukci s tím, že držíte v ruce tyčinku a take Vam piska v uchu nebo je to skutecne liposukce kde dochazi k rozehřívaní těla. Děkuji za informaci

Absorb

Jano – není třeba se obávat pískání, nebo píchání, nebo jakékoli bolesti, toto je naprosto bezbolestná procedura, kdy vy ležíte, já mám v ruce hlavici, kterou vás prohřívám ..nesmí to pálit!! tz., že já nastavím určitou teplotu a spolu potom regulujeme, podle toho, zda vás to pálí, nebo zda to hřeje málo ..takže není třeba se bát, hezky si u toho odpočinete a ještě se zbavíte cellulitidy, toxinů, tukových buněk :-) ženy mi usínají i při lifitingu, což je ošetření obličeje :-) přeji pěkný den – Karolína :-)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru