Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Puzzle nebo Člověče, nezlob se s vlastní fotkou

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Kača

ďakujem všem za pomoc, ale ja som nakoniec zistila že moja fotka nemá dostatočné rozlíšenie na 2000 dielikové puzzle, takže som nakoniec objednala 500

fotondo

Dobrý den, i pro Vás platí, to co jsme nabízeli Kače. Zašlete nám prosím číslo voucheru na servis@fotondo.cz , dáme Vám následně vědět. Spojte se prosím také se slevomatem (840 140 240), není problém voucher vyměnit. Děkujeme .-)

anonym

Dobrý den Kačo, ráda bych s vámi voucher vyměnila – já bohužel koupila a zaplatila ten s 2000 dílky a potřebovala bych ten s 500 dílky. Pokud máte zájem přiložte prosím svůj email a dohodneme se. Díky

fotondo

Dobrý den, neměl by to být problém, zašlete nám prosím číslo voucheru na: servis@fotondo.cz a my se s Vámi následně spojíme a dáme vědět i slevomatu. Děkujeme .-)

Kača

Dobrý den,
práve som si zakúpila voucher na puzzle 500 dielikov. Pôvodne som ale chcela tie 2000 dielikové len som to nejako špatne naklikala.. Dal by sa voucher prosím Vás ešte vymeniť s tým že by som doplatila rozdiel?
Ďakujem

fotondo

Dobrý večer Lui, bohužel nemáme kamenný obchod. Dobírkovou službu platit nemusíte, můžete částku uhradit převodem na účet nebo kreditní kartou. Snad jsme Vám pomohli…)

Lui :)

Dobrý večer, chci se zeptat jak to je s tím dodáním… trochu tomu nerozumím… dá se to v brně vyzvednout abych nemusela platit dobírku? děkuji za odpověď :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru