Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Úsporné LED žárovky. Bodové, klasické, keramika

Casso Karlovy Vary  (mapa) 527 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Pavel

Dobrý den,objednal jsem si,poslal on line peníze,na váš mail poslal vouchery a všechny údaje a od vás stále žádné zprávy.proč

Radim

Jenom se připojuji k diskuzi, že jediná vada na kráse téhle nabídky je údaj „Klasická žárovka LED 12W (100W)“. Doplňte si do závorky třeba (70W) a pak už budete spokojení. I když kolik toho ta žárovka vydrží ukáže až čas.

TOM

Dobrý den,
zajímala by mě hodnota RA (podání barev), zda-li má alespoň hodnotu 80. Protože jsem si koupil LEDku a to co vyzařuje je velmi nepříjemné a unavující pro oči.
Děkuji

Casso Led

Dobrý den,

žárovka má RA větší jak 80. Nejlepší podání barev je pod studenou bílou, ta je nejvíce podobná dennímu světlu(6500K)

Forest

Minule jsem si koupil LED žárovku 12W a mohu potvrdit Hudiho názor, že je to náhrada spíše za 75W obyčejnou žárovku. Porovnával jsem to také pouze pocitově, ale na obyč 100W to jistě nemá. Jinak jsem s ní velice spokojen :-)

Casso Led

Dobrý den,

děkuji za Váš názor. Jinak pocitově 100W klasickou žárovku jen tak žádná LEDka nenahradí.
Jak se říká není nad klasiku, ale zase je to žrout. 100W je prostě 100W

Hudy

I přes prvotní obavy jsem nakonec objednal hned 3 žárovky 12W E27 teplé bílé a jsem s nimi spokojen. Co se týče rychlosti rozsvěcení, je to okamžité, co se týče teploty světla jsou oproti klasické žárovce sice znatelně studenější, ale časem se dá na to zvyknout a co se týče svítivosti, porovnával jsem v lustru připevněném na stropě ve výšce 3 metry uprostřed místnosti, jehož žárovky směřují směrem dolu v místnosti 5×4 metry tuto LED žárovku se standarními žárovkami různých watáží a pocitově (to znamená nikoliv s pomocí nějakých objektivních měřičů světla) mi přijdou srovnatelné spíše s žárovkou 75 W než se 100 W.

Casso Led

Dobrý den,
děkuji za Váš názor. Jinak pocitově 100W klasickou žárovku jen tak žádná LEDka nenahradí. Jak se říká není nad klasiku, ale zase je to žrout. 100W je prostě 100W

Ilona

Dobrý den.
Chtěla bych si objednat tyto žárovky-studené světlo,nicméně ty parametry mi jako ženě moc neříkají :o)) Chtěla bych se zeptat,jak dlouho trvá,než se zárovka rozsvítí na plných 100%.Mám doma různé úsporné žárovky a u každé je to jinak,ale hlavně jim strašně dlouho trvá než se plně rozsvítí.Proto tento dotaz.Děkuji za Vaši odpověď

Casso Led

Dobrý den,

tyto žárovky, jako všechny LED žárovky svítí hned na 100%. Dále je můžete vypínat a zapínat jak často chcete a jim to vůbec nevadí.

Marie

Dobrý den,

chtěla bych se zeptat, jak snášejí časté zapínání -vypínání a jestli jsou vhodné i do koupelny?Děkuji

Casso Led

Dobrý den,

časté vypínání a zapínání LEDkám opravdu nevadí, je to vedle nízké spotřeby jejich hlavní přednost.
Žárovky jsou vhodné do koupelny

Gabriel Josef Melena

hmm.. až na to, že směrové zdroje jsou do 90° vyzařovacího úhlu a tabulka dopor. evropskou komisí úhel nezohledňuje – tedy na všechny nesměrové zdroje platí stejná pravidla. Vámi udaná hodnota tedy odpovídá náhradě za 75W klasickou žárovku. Váš logický přepočet úhel/lumeny z hlediska legislativy je tedy mylný. Více k tomu nemám co dodat.

Gabriel Josef Melena

Dobrý den,

nevadí Vám, že spotřebitele uvádíte v omyl? Například Vaše náhrada za 100W žárovku má jen 1049lm, dle tabulky náhrad za žárovku doporučená evropskou komisí (pro nesměrové zdroje) je odpovídající výkon náhrady 1326–1521lm.

http://ec.europa.eu/energy/lumen/

Casso Led

Dobrý den,

v omylu jste Vy. Toto je právě směrový zdroj s vyzařovacím úhlem 180°a ten je dle tabulky evropské komise plně dostačující. Což je logické už vzhledem k tomu, že naše žárovka svítí 180°a má 1049lm oproti Vámi zmiňovaným 1521lm na 360°. Svítí tedy více, než je požadováno

Martin Pamánek

Dobrý den je možné objednat teplé bílé ❓

Casso Led

Dobrý den,

v každé variantě žárovek je možnost objednat v teplé i studené barvě světla.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru