Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

990 Kč za výtečné degustační menu PRO DVA v restauraci Planet Sushi! Nefalšovaný japonský zážitek se slevou 51 %.

4,7 / 5 Planet Sushi Praha - Smíchov  (mapa) 478 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Marta

Dobrý den, udělali jste mi touto nabídkou radost, jelikož v Planet Sushi mají nejlepší sushi. Akorát mám dotaz, šlo by místo bílé orchideje dostat to čokoládové domino dvakrát? Na tom totiž u Vás ujíždim, tak abychom se s manželem nepoprali:))

Jana, Plane Sushi

Dobry vecer Marto, zadejte prosim svuj pozadavek pri rezervaci, a bud vas presvedcime, ze lze ujizdet i na Bile Orchidei, a nebo pro tento krat udelame vyjimku a usetrime vas zapasu s manzelem :)

Adam Dušek

Dobre Slevomate! A dekuji za vstricnost. Hezky vecer. A vice dobrych nabidek jako je ta dnesni.

Adam Dušek

Jinak Planet Sushi muzu doporucit, navstivil jsem nekolikrat – jedine dve veci, ktere me rusily – tusim, ze nejsou oddelene nekuracke prostory a taky jsem se nekolikrat setkal s „najezdy“ trosku hlucnejsich ruskych zakazniku. Jinak ok.

David Černý

Sushi Planet mohu také doporučit. Perfektní obsluha a výborná nabídka. Jinak mě těší p. Dušku, že máme stejné preference :-) All you can eat výborná akce…už aby byla zima.

Jana, Planet Sushi

Dobry vecer panove, tak diskuze s vami dvema jsem mela mirne obavy, ale zatim me velice mile prekvapujete! :) Doufam ze vouchers mate zakoupene a bude vam u nas chutnat! Tesime se na vas i na ostatni hosty ze Slevomatu.

Adam Dušek

Jano, nekousu, pokud nemam duvod. Navic ze vsech moznych restauraci jsem byl v Planet Sushi snad nejvickrat. To hovori za vse. Mam to tam rad (jeste ty samostatne zachody a bude to ok :)

David Černý

Jano, zde není důvod. Nabídka dobrá, vše transparentní. Odpovědi přímé a hlavně kvalita vyzkoušená. Voucher s přítelkyní určitě objednáme a těšíme se na Vás.

Jana, Planet Sushi

Dobry den Adame, momentalne nedelni akci „All you can eat nedelame“. Uvazujeme o ni zase v zimnich mesicich. Na podzim pripravujeme kompletne nove menu, ktere bude rozsirene o spoustu zajimavych novych jidel. Pro vice info sledujte nas web planetsushi.cz nebo Facebookovou stranku Planet Sushi. Hezky den. Jana

Adam Dušek

Diky za informace, na podzim se budu tesit (a za Phil. Chicks se primlouvam).

Magdalena

Dobrý den, jestli to chápu dobře, tak jako nápoj si mohu vybrat koktejl alko či nealko a k tomu bude ještě ta konvice čaje? Děkuji

Jana, Planet Sushi

Dobry den Magdaleno, ano, v menu jsou dva koktejly – jeden pro kazdeho (alko nebo nealko) a 1 konvice (cca 0.8 l) caju (bily nebo zeleny) – jedna pro oba dohromady. Hezky den. Jana

Adam Dušek

Dobry den, mozna dotaz lehce mimo, ale: delate jeste v Planet sushi akce all you can eat? Vim, ze puvodne tam nebyly Philadelphia chick – neuvazujete o jejim „zapojeni“ do nabidky? Diky.

David Černý

Pane Dušek, já se vám divím, jak to můžete jíst…

Adam Dušek

Pane Cerny, sushi je vyborne jidlo z Asie, nekolikrat jsem jiz ochutnal.

David Černý

Koukám, že jsem jako David Černý někoho inspiroval :-))

David Černý

Pane Dušku, zdravím Vás. Nějaký filuta chce zasít semeno nedůvěry :-)) Naiva…

Adam Dušek

Vtipne. Prosim Slevomat, aby nepraveho pana Cerneho zacal blokovat. Myslim, ze to nebude problem. Me blokujete uspesne uz nejakou dobu.

David Černý

Vás také? Nevím, proč se k tomu Slevomat uchýlil..trošičku podpásovka.

Adam Dušek

Pane Černý, já myslím, že už poznali, že nemáme všech 5 pohromadě. Co naděláme

David Černý

No, nenaděláme nic, ale užijeme si dnešní nabídku :-) Hezký den.

Adam Dušek

Adame, vtipne. Prosim Slevomat, aby zablokoval i tohoto „Adama“. Snad bude Slevomat merit vsem stejnym metrem.

David Černý

Pane Dušku, vždyť inspirovat je krásné :-) Nechte tomu slabomyslnému jedinci jeho zábavu :))

Jana, Planet Sushi

Dobry de Vicky, drinky si muzete dat kazdy jiny. Co se tyce caju, na vyber budete mit ze dvou. Prvni je japonsky bily caj Shou Mei, nazyvany „oboci dlouhovekosti“ pro svou rezavou barvu cajovych listku a pupenu. Bohaty nalev s chuti lehce vanilkovou a bambusovou. Caj je vhodný ke každodenní konzumaci. A druhy je klasicky japonsky zeleny caj Sencha, pro ktery se pouzivaji mlade listky a ma vyrazne antioxidacni ucinky.

Vicky

Dobrý den, lze si dát z drinků jeden a jeden nebo musí být oba stejné? A který z vašich čajů z nápojového lístku se skrývá pod názvem ,,pravý japonský čaj" ? Děkuji za odpověď.

Jana, Planet Sushi

Dobry den, degustacni menu nelze zabalit sebou. Veskere podminky cerpani voucheru jsou uvedeny na prave strane, hned pod platnosti voucheru. Hezky den. Jana

J.S.

Dobry den, chci se zeptat zda je mozne voucher uplatnit i formou „take away“.

Jana, Planet Sushi

Dobry den Aleno, u nas muzete voucher cerpat jiz v sobotu, jestli vam Slevomat stihne poslat cisla voucheru, je otazka spise na ne. Hezky den.

Alena T.

Dobrý den, ráda bych si zakoupila tento voucher a využila ho na výročí svatby, které však máme již tuto sobotu. Lze to stihnout? Pokud ještě dnes zašlu platbu převodem z účtu a zašlu Vám například naskenovaný doklad o převodu, zašlete mi voucher již zítra, abych jej na sobotu měla?
 Děkuji

Magdarinka

Dobrý den, nikde jsem se nedočetla platnost voucheru? Do kdy musí být vyčerpán.
 Díky

Pavel

Jako každý den vpravo pod mapou.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru