Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

1denní nebo 2denní certifikované masérské kurzy

4,6 / 5 Masérnička Praha - Nové Město  (mapa) 400 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Dana Pobudová

Dobrý den, ráda bych se zeptala, jestli budete tuto nabídku ještě opakovat. Mnohokrát děkuji.

Lenka

Dobrý den, možná hloupý dotaz,ale ten certifikát je tedy dobrý k čemu, na co se dá využít, když nelze použít jako absolvovaný pro živnost a je zapotřebí te rekvalifikace? ..pak by tato stála kolik a trvala jak dlouho, prosím?

Masérnička

Dobrý den
Certifikát sám o sobě nikoho masírovat nenaučí. Odpověď na otázku proč absolvovat kurz, je taková že pokud mám o konkrétní techniku zájem, je potřeba se ji dobře naučit. O to by mělo jít především. Certifikát je opravdu to poslední, co dělá maséra. Dnes je bohužel taková certifikátová doba, každý má certifikátů plnou stěnu ale úroveň masáží je to o co by mělo jít především. Pokud chcete v masážích podnikat je zapotřebí rekvalifikační kurz který je podstatně delší a zakončený zkouškou. My se specializujeme na dolňkové kurzy pro maséry kteří si chtějí rozšířit repertoár, nebo pro laiky kteří se masážím chtějí naučit. Děkujeme za dotaz.

Oliva

Dobrý den,
chtěla bych voucer zakoupit jako dárek k Vánocům… Myslíte, že bude šance (volná místa do konce února), pokud se budeme chtít objednat až někdy koncem prosince? Děkuji za odpověď O.

Masérnička

Dobrý den
Děkujeme za dotaz, termíny postupně přidáváme. Pokud proběhne objednávka do konce platnosti voucheru, můžete zvolit klidně i pozdější termín. Děkujeme za dotaz.

Ilona Mocová

Dobrý den, prosím Vás jsou tyto kurzy i o víkendech? A mohu si vybrat z nabízených masáží, nebo jsou dané pro jednodenní a dvoudenní? S pozdravem a díky Ilča

Masérnička

Dobrý den
Kurzy jsou skoro každý den, tedy i o víkendech a můžete si vybrat cokoliv z nabídky. Děkujeme za dotaz.

Iveta

Dobrý den,

prosím Vás, jak je to u partnerské masáže? Je kurz pro dva a budeme se masírovat vzájemně? Děkuji za upřesnění.

Masérnička

Dobrý večer
Děkujeme za dotaz. Kurz je určen jak pro páry, tak i pro jednotlivce. Pokud se přihlásíte oba, budete se masírovat navzájem. Je však potřeba vyplnit dvě přihlášky.

Klára

Dobrý den, v nabídce píšete, že účastník kurzu získá certifikát. Lze tento certifikát využít v praxi? Opravňuje k vykonávání masérské praxe? Děkuji.

Masérnička

Dobrý den
Děkujeme za dotaz Specializujeme se na výuku doplňkových kurzů pro profesionály a laiky. Pokud se budete chtít masírováním živit, je potřeba absolvovat ještě kurz rekvalifikační, který je podstatně delší a zakončený zkouškou.

Lena

Hezký den, neplánujete otevřít ještě během října otevřít kurz 5 elementů nebo uvolňující techniky pro laiky? hned byc se přihlásila :)

Masérnička

Dobrý den
Pokud by se vám to hodilo příští týden 4.10.- 5.10. zavolejte mi na telefon uvedený v kontaktech. Dvě místečka se nám tam uvolnila. Jinak bychom rituál pěti elementů měli rádi častěji ale lektor který kurz učí je hodně zaneprázdněn a je schopen nám věnovat pouze dva dny v měsíci. Děkujeme za dotaz

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru