Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

499 Kč za pár barevných nebo crazy očních čoček včetně vyšetření zraku a bezplatné instruktáže aplikace čoček. Více než 120 barevných kombinací a motivů se slevou 51 %.

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
GA100N OPTIK

to Lucie:
Ano, za uvedenou cenu si můžete zvolit barevné kontaktní čočky dioptrické. Dioptrická škála se pohybuje většinou od –0,5 Dpt do –8,0 Dpt v závislosti na typu kontaktní čočky. Na našich webových stránkách je u každé kontaktní čočky výčet dioptrií ve kterých se konkrétní čočka vyrábí.

GA100N OPTIK ZEISS

to Jola:
Nabízené kontaktní čočky mají od otevření životnost dle typu buď měsíční, tříměsíční nebo roční. V odkazu u slevy si můžete konkrétní životnosti ověřit.

Katka

Dobrý den, to znamená, že za tuto cenu si můžu koupit barevné dioptrické čočky, které mají životnost rok? Nebo se cena liší u jednodenních, čtrnáctidenních, ročních atd?
Děkuji za odpověď. V případě, že je cena za roční čočky dioptrické barevné za 499, tak kupuji. :-)

GA100N OPTIK

Dobrý den,

za cenu 499kč si můžete u nás v rámci akce pořídit jak kontaktní čočky roční, tak tříměsíční i měsíční.

Pokud ale chcete aby byly čočky dioptrické tak můžete vybírat pouze ze tříměsíčních a měsíčních. Např zde: http://www.kup-cocky.cz/barevne-cocky/barevne-cocky-dioptricke/c-935/?sort=&p=&c=935&pn=price&m=1862

Pokud naopak trváte na roční výměně čoček, tak ty lze pořídit pouze jako nedioptrické crazy. Např zde: http://www.kup-cocky.cz/crazy-cocky-nedioptricke2-ks-rocni/d-69462/

Kombinace čočky dioptrické + roční se bohužel nevyrábí.

xy

Zdravím,

prosím o vysvětlení v čem spočívá sleva – žádné čočky v uvedené původní ceně a v provedení jeden pár(jak zmiňujete) jsem nenalezla a vyšetření píšete v ceně?

GA100N OPTIK

Dobrý den,

pár barevných kontaktních čoček je na uvedených webových stránkách za cenu do 468 korun (dle typu). Vstupní nácvik aplikace, zkouška barev, přeměření dioptrií a ostatních parametrů oka stojí 650 korun. Máte tak jedinečnou možnost pořídit si barevné kontaktní čočky, nechat se odborně vyšetřit a zacvičit + přijít i zdarma na kontrolu.

Lucie

Dobrý den,
za uvedenou cenu můžou být čočky dioptrické? Děkuji.

Jola

Jakou mají tyto čočky životnost? týdenní, měsíční… ?

Klára

Některé čočky mají měsíční, některé tříměsíční. Podle toho jakou si vybereš :) Já měla kdysi Cool green a ty jsou měsíční.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru