Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Přezutí pneumatik vašeho vozu v autoservisu AXIS

3,6 / 5 Pneuservisu AXIS Praha - Nusle  (mapa) 370 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Erika

Dobry den pane Dusku
dekuji za odpoved. Kola mam 14´´ jdu si hned rezervovat voucher :)
Take hezkou nedeli

AXIS

Dekujeme,


stačí vám tedy opravdu voucher za 299.


Těšíme se na vaši návštěvu


Pavel Dušek
Erika

Dobry den
potrebovala bych vymenit na discich zimni pneu za letni. Jaky voucher potrebuji? Je mi jasne ze zavazi se plati zvlast, uctujete take zvlast praci nebo je prace zahrnuta v cene voucheru a za prezuti se navic plati jenom zavazi? Je mozne doplatek doplatit kartou?
Dekuji Erika

AXIS

Dobrý den,


nepředpokládám, že byste chtěla jen vyměnit pneu na discích mimo vozidlo, takže zjednoduším vysvětlení – pokud máte pouze pneumatiky, potřebujete voucher na kompletní přezutí – demontáž kol z vozu, výměna pneu na kolech, vyvážení, montáž na vůz – podle velikosti kol. Kdybyste nevěděla, jaká máte kola, kupte si základní a případný doplatek vyřešíme na místě, protože dnes akce končí, případně se neostýchejte poradit na telefonu 775 870 775, kvůli akci přijímáme hovory téměř neustále. 


Vyvážení (provedení práce na vyvažovačce) je v ceně voucheru se slevou 50%. Závaží (materiál) doplatíte u nás přesně podle skutečné spotřeby, sice pouze v hotovosti, ale bankomat je 50 metrů od nás. 


Přeji hezkou neděli


Pavel Dušek
Miroslav Bittner

Dobrý den,
likvidujete staré pneu při přezuti nových? jaký je tam poplatek.
 Děkuji

AXIS

Dobrý den,


pokud koupíte nové pneu u nás, zlikvidujeme staré pneu bezplatně, v ostatních případech účtujeme 30 Kč za kus, sami za likvidaci musíme platit. 


S pozdravem


Pavel Dušek
Martin Maxim Oros

Dobrý den,


poskytujete také uskladnění letních pneu?


Děkuji.
AXIS

Dobrý den.


samozřejmě ano. Omlouvám se, že informace chybí v nabídce, bereme ji jako samozřejmost. 


S pozdravem


Pavel Dušek
Martin Zeman

Dobrý den, potřeboval bych vyměnit na discich staré zimní pneu za nove. Tyto nove pak dat na auto za letni, ktera tam aktualne jsou. Starych zimnich pneu bych se chtel zbavit a nechtel bych si je uz odvazet domu. Je mozna i tato varianta? Kolik by byl doplatek za zlikvidovani starych zimnich pneu? Na prezuti budu potrebovat voucher za 399,– (15" kola).

AXIS

Dobrý den, pane Zemane,


podle popisu úkonů se bude jednat o kompletní přezutí, voucher za 399 Kč si tedy koupíte správně. Likvidace starých pneumatik je zahrnuta v ceně nových, pokud byste je nekupoval u nás, budeme vám účtovat 30 Kč za pneumatiku, sami platíme za likvidaci. 


S pozdravem


Pavel Dušek
Vašek Hrušek

Dobrý den,


dá se domluvit i termín mimo standardní otevírací dobu? 


Díky!
AXIS

Vážený pane Hrušku,
až se budete objednávat, domluvte se, kdy by se vám to hodilo. V sezóně budeme určitě otevírat o některých víkendech, pokud máte jiný požadavek, napište svou představu času přezutí na mail autoservis.nusle@gmail.com a pokusíme se vám vyhovět. 


S pozdravem


Pavel Dušek
Jindřich Cibulka

Dobrý den,


jaký voucher si mám koupit?


Potřebuji sundat z auta letní alu+pneu(16“)


Obout zimní pneu na disky(15“ alu/plech?-ještě je nemám) 


Zimní obuté nasadit na auto.


Děkuji za odpověď.




S pozdravem


Jindřich Cibulka


Pavel Dušek

Dobrý den,


potřebujete voucher na výměnu sad kol s vyvážením a k tomu si u nás doplatíte nazutí pneu na druhá kola. Disky vám za dobrou cenu umíme i dodat, máme je i skladem. 


S pozdravem
Stefan Ihnat

Dobrý den,


Mám 4 disky 17 palcové na kterých jsou sjeté letní pneu a koupil jsem nové zimní pneu. 


Jednalo by se tedy o sundání pneu a nasazení nových na disky + prohození sady disků (letní které mam na voze nyní do kufru a nově obuté na vůz). 


Rozumím tomu dobře, že si mám koupit voucher za 499,– Kč? 


Děkuji.
Pavel Dušek

Dobrý den,


ano, je tomu tak, potřebujete voucher za 499.


Rádi vám vyhovíme.
Hořejší Dagmar

Děkuji za nabídku.Mohla bych je přivézt během příštího týdne.Je to dostačující? Samozřejmě předem zavolám a objednám se.Mohu volat na ten telefon co jste mi výše nabídl a tam se dohodnu přímo s Vámi?

Pavel Dušek

Dobrý den,

není zač, zvolte variantu, která vám vyhovuje, objednání je nejlepší telefonicky.

David...

Děkuji za odpověď,
mohl byste mi tedy zjistit, za kolik by bylo vyvážení kol bez středového otvoru ve Vašem spřáteleném servisu? Jedná se mi pouze o vyvážení, kola si prohodím klidně sám… Stačí jen cena a pokud budu mít zájem, kontaktuji Vás… Díky

PS: A ano, jsou to kola Peugeot ;-)

Pavel Dušek

Dobrý den,
zavolal jsem tam, cena činí 100 Kč za kolo, klidně vám to zařídím.

Hořejší Dagmar

Budou se pouze obouvat mnou dovezená kola staršími mnou dovezenými pneumatikami.Při­vezeme je v kufru a i tak bych je chtěla zase odvézt. Děkuji

Pavel Dušek

Tuto variantu sice v této akci nenabízíme, avšak pokud je přivezete co nejdříve (než propukne sezóna), nabízím vám tuto realizaci za 200 Kč.

Hezký den

Hořejší Dagmar

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat,když přivezu 4 kusy elektronů bez gum.A budu chtít nazout mnou přivezené pneumatiky a vyvážit a dofouknout.Který voucher si mám tedy zakoupit? Uvedené disky i gumy jsou 15" Děkuji za radu. Hořejší

Pavel Dušek

Dobrý den,


prosím o upřesnění, zda se budou pouze obouvat kola (bez montáže na vozidlo), nebo zda chcete i demontovat původní kola z vozu a nová kola (elektrony s novými pneumatikami) namontovat na vozidlo. Přemýšlím, jak vám nejlépe vyhovět, ale asi v obou případech kupte voucher za 199 (přehození s vyvážením) a případný doplatek za nějakou operaci navíc doúčtujeme na místě. 


Můžete i zavolat na číslo 775 870 775 a domluvit se operativně.
Pavel Dušek

Pane Slavíčku, děkuji za pochvalu, vynasnažíme se vaši důvěru neztratit.

Jan Slavíček

Pane Dušku, děkuji za odpověď a také se těším, už v minulosti jsem byl s Vašimi službami spokojen.
J. Slavíček

Pavel Dušek

Pane Slavíčku, děkuji za pochvalu, vynasnažíme se vaši důvěru neztratit.

Petr

Dobrý den, co když potřebuji následující výměnu ocelových 16":
2 kola vyměnit zcela (výměna pneu, vyvážení)
2 kola pouze prohodit a zkontrolovat vyvážení 


Uplatnit tedy voucher na výměnu všech a doplatit přezutí dvou kol nad to? 


Děkuji, m
Pavel Dušek

Hezký den,


v tomto případě ano, zakupte voucher za 199 Kč. 


Děkujeme.
Tomáš

Dobrý den, počítám dobře, jedny AL disky 16" 4 kola :) letní dolu, zimní nahoru 4 vouchery tedy 400 Kč i když se jedná o teréní auto tedy větší pneu (245) 


Doplním dotaz k vyvažování, který mě vždy zajímal. Pokaždé po sundání kola sundali v pneuservisech všechna závaží, vyvážili a nasadili jiná cca o stejné váze na jiná místa a naúčtovali si třeba 100 Kč za závaží, přitom ale zase ty moje dali někomu jinému. Nemělo by se to dělat nějak odečtem pokud nechci vyloženě nová ? 


Dotaz třetí jste schopni po sundání kola disky nějak omýt a ošetřit, přeci jen z destiček a jiného bince jsou pěkně zašpiněné.
Pavel Dušek

Dobrý den,


normálně účtujeme offroad za vyšší cenu, ale v této akci vám i offroad přezujeme v 16" velikosti disků za 399 Kč. 


Závaží jsou na jedno použití, ať samolepící na disky z lehkých slitin, nebo naklepávací. Vím o tom, že mnoho pneuservisů používá stará závaží a montují je klientům, ale jedná se o podvod a u nás tato varianta nenastane, dostanete službu s plnou zárukou a tedy s kvalitním novým závažím a zinkové. Stará závaží odvážíme na likvidaci spolu se starými pneumatikami, neschraňujeme je. Pochopitelně vám stará závaží můžeme vrátit, jen to prosím řekněte předem, než je mechanik vyhodí. 


Disky vám můžeme vyčistit, ale profesionální čištění je jedině ruční a v takovém případě, prosím, nejezděte v době největšího náporu. Samozřejmě to pro vás uděláme. 


Doufám, že chápete náš postoj, chceme službu poskytovat kvalitně a se zárukou. 


Jan Slavíček

Vážený pane Dušku,
jen upřesnění – demontáž pneu neobsahuje, gumy zůstanou obuté na letních discích, v tom je to právě atypické od vašich nabídek. Půjde jen o montáž zimních gum na zimní ráfky a jejich montáž na vozidlo (Octavia).
Jaký voucher si tedy koupit pro kola 16´´ ?

Děkuji, J.S.

Pavel Dušek

Pane Slavíčku,


omlouvám se vám, špatně jsem pochopil zadání. S touto variantou nepočítáme, kupte si tedy voucher za 199 Kč na výměnu sad v čemž máte zahrnuto i vyvážení nových kol a my vám navíc nazujeme nové pneumatiky na vaše disky (vytvoříme druhou sadu pneumatik). 


Těšíme se na vás.
Zelenka

Dobrý den,
pro kompletní přezutí včetně vyvážení a dofouknutí, při rozměru pneu 165/70 R14, potřebuji 3 vouchery?
Děkuji za odpověď

Pavel Dušek

Vážený pane Zelenko,


na požadovanou službu vám stačí jeden voucher za 299 Kč. 


Těšíme se na případnou návštěvu.
Jan Slavíček

Dobrý den,
a jaká bude cena při kombinaci přezutí a kompletního přezutí, donesu-li k nazutí zvlášť nové disky (které chci koupit) a zimní pneu a v servisu mi sundáte letní sadu?
Děkuji, hezký den.
J.Slavíček

Pavel Dušek

Vážený pane Slavíčku,


tuto službu vám provedeme ve standardní ceně přezutí, protožea obsahuje demontáž kol z vozu, demontáž a montáž pneumatik (včetně vyvážení a nafoukání) a montáž kol zpět na vůz. 


Podle velikosti kol si tedy můžete zakoupit požadovaný voucher. 


Přeji hezký den
Jirka Novák

Dobrý den,
kolik gramů předpokládáte na vyvážení kol – známý mi říkal, že si koupil v loňském roce přezutí za 300,– a následně platil dalších 600,–Kč prý za vyvážení. Takže celkově 900,–Kč…
Děkuji J. Novák

Pavel Dušek

Vážený pane Nováku,


v tomto případě velmi záleží na následujících faktorech: stav pneumatik (nové či ojeté s probržděnými ploškami či asymetricky sjeté), výrobce (značkové pneu téměř nehází, čínské či protektory často hodně), stav disků – zda nejsou promáčknuté či křivé) a v neposlední řadě velikost disku a pneumatiky. 


Nicméně průměrná hodnota u nejběžnější velikosti se pohybuje kolem 100g, u nových kol i méně, existují výjimky. 600g je anomálie, to by musely být disky extrémně křivé. Jsme schopni disky i rovnat nebo dodat jiné. 


V každém případě můžete být u celého procesu a vše uvidíte, takže mechanik vás upozorní na jakékoli nestandardní podmínky. 


Věřím, že budete spokojen a i problematické situace můžeme vyřešit opravou či domluvou. 


Hezký den
Hana Hašek Zajíčková

Dobrý den, kolik stojí navíc přezutí runflatů u BMW 1? Děkuji Vám H.H.Z.

Pavel Dušek

Dobrý den,

podle našeho ceníku stojí demontáž run flat 50 Kč a montáž 100 Kč navíc za 1 kolo, u této akce respektujeme výši slevy, navýšení by tedy činilo 75 Kč za kolo (300 Kč za celý vůz pokud budeme run flat pneu demontovat i montovat).

David...

Dobrý den,
umíte vyvážit i disky bez středového otvoru? Díky

Pavel Dušek

Dobrý den,

omlouvám se, ale na tyto atypické disky (předpokládám Citroen nebo Peugeot) nemáme upínací hlavici. Dokážeme vám tuto službu zařídit, nebo vás odkážeme na spřátelený servis a domluvíme vám u nich lepší cenu.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru