Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

269 Kč za PŮLKILOVÝ tatarský biftek nebo DVĚ marinovaná pečená kolena. Skvělé pochutnání až s 63% slevou!

Penzion pod svahem Železná Ruda  (mapa) 173 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Michaela

Komečně kvalitní příspěvek Martino!

Martina

No mě se líbí jak nikdo z vás neví co kritizuje… Dnes jsem v restauraci byla, jídlo luxusní, takže to co tady píšete mi přijde fakt hloupý… s tím příspěvkem, že všichni mají potřebu kritizovat a ve všem vidět něco podezřelého souhlasím… a vůbec vám nevadí,že tady v diskuzi pomlouváte restauraci, kde výborně vaří a kdokoliv rozklikne diskuzi a přečte si to, si třeba rozmyslí, že si slevu nekoupí, takže jim vlastně škodíte… takže… komu se to nezdá ale má o nabídku zájem, ať to udělá jako já – dojde si sednout do restaurace na zahrádku a sám se přesvědčí… ale nemluvte o tom, o čem nic nevíte, nic ve zlém :-)

Lumík

Měl bych dotaz na kterém jídle jste byla.

Jedná se mi o to zda jsou k tataráku klasické topinky nebo opečený toustový chléb

Míša

Jako sorry, ale tatarák v neověřené restauraci a ještě ke všemu namíchaný předem si může dát jedině sebevrah. Takže Vám kupujícím přeji dobrou chuť :-D

:-)

Nabídku již koupilo v tuhle chvíli 261 lidí, takže pokus těch pár jedinců sabotovat tuto akci a nejspíš i restauraci se nepoved. Tak už ses tim smiřte.

:-)

Tady je to jak u blbečků na dvorečku…

Nechcete namíchanej tatarák? Tak si nic nekupujte a běžte na tatarák jinam,ne? A za plnou cenu :-)

Michala

Párek: moc hezky a výstižně napsaný, naprostej souhlas!!!

carpida

Mám jen takovou poznámku. Po rozkliknutí jídelního lístku čtu: 1 ks pečené marinované vepřové koleno(cca 1.2 kg)…190.-Kč. Za 2 ks tedy 380.-Kč. Kde se tedy probůh vzala původní cena přes 700.-Kč?
To zřejmě dělá chléb a salát… Co na to říct???

Míša

Jj, moje řeč, zajímavé počty :-)

Lenka

Také na to koukám, 2× 190,– = 380,– + míchaný salát 75,– Kč to máme celkem 455,– Takže i kdyby ten salát byl 2× tak je to dohromady 530 korun takže pečivo vyjde na 200, to je docela zajímavé ne? No jak jsem již psala, další taháček na lidi.

Párek

S takovou to bych akci asi stáhl, vy už odsuzujete restauraci aniž byste tam byli.
První dotaz na téma tataráku chápu, ale otravovat tady s tím v dalších 45 komentářích, že tatarák jedině nemíchaný, když se vyjádřili, že prostě bude míchaný, tak toho prosim nechte komu se to nelíbí, nechť nekupuje a dále se sem pouze vyjadřují lidé kteří v restauraci už byli předtím nebo přímo na této akci a normální slušné dotazy

Jana: odpovím za restauraci, Slevomat neslouží k prodeji produktů, ale k reklamním účelům pro firmy, tzn jídelní akci si nenecháte zabalit, protože restaurace chce aby ste se u nich posadili, dali si něco dobrého i k pití a užili si příjemnou atmosféru, abyste tam nelezli jen jako do závodní jídelny, když maj zrovna nějakou akci na hranici rentability

Petr

Souhlas. Jediný kdo tady uráží ostatní je tady právě Michal. jeho slovník je opravdu vybraný, jen co je pravda a když někdo kdo údajně pracoval v gastronomii tvrdí že namíchaný tatarák je normální věc tak věřte že ten dotyčný rozhodně není normální.
Když tatarák tak jedině nenamíchaný.Chci vidět co jím.
A Michalovi vzkazuji: Tohle je diskuze, tak diskutujeme a každý má právo vyjádřit svůj názor takže a jestli se ti to nelíbí tak tsem nelez a nečti to.

Michal

Bože,bože… Ta naše česká povaha hledat na čemkoliv něco podezřelého,ba přímo podvodného a neustálé kritizování všeho a všech…!!
Vřele souhlasím s pár rozumnými hlasy,co se vyskytly,bohužel jen sporadicky,na pár řádcích před mým komentářem..!! Takže jestli se tato nabídka vám hnidopichům nelíbí,tak ji prostě jen přejděte,nic nekupujte,potažmo nekažte chuť k nakupování někomu jinému..! Vždyť vás k „utrácení“ a konzumaci NIKDO nenutí!
Ta nabídka je,vzhledem ke gramáži a ceně přímo skvělá a už se na tatarák moc těším!
A nejsem jen nějaký Jouda z Horní Dolní,ale strávil jsem v gastronomii a to jako host i personál drahně let,takže si mohu dovolit i trošku srovnávat a hodnotit.. Jen pro zajímavost,moje poslední pracovní štace byla přes 5 let v hotelové kuchyni na západ od našich hranic / 4-hvězdy /.
Takže se všichni mějte hezky a VŠEM bez rozdílu,i těm „huhlajícím“ a skorourážejícím přeji dobrou chuť!! :-)))

Láďa

Ty jsi mi nějaký chytrolín? To musel být pěkný 4* pajzl když nám tady tvrdíš jak úžasný je namíchaný půlkilový tatarák. To je paráda když se v gastronomii pohybují takoví lidé jako ty, kteří neví že tatarák se má podávat zásadně nenamíchaný. A hlavně nechápu lidi, kteří si myslí že jsou nejchytřejší a tak tady uráží všechny okolo. Ty mmožná nejsi z Horní dolní ale z nějakého totálního zapadákova, když považuješ takovou sračku jako je namíchaný tatarák za normální a běžnou věc. Vrať se do toho 4* pajzlu a nechytrači tady.

Jana

A může mi osazenstvo restaurace sdělit proč si nelze jídlo odnést s sebou? I tohle je už pro restauraci problém?

Lenka

Takže asi takhle – koupili jsme si nedávnozde voucher na tatarák v Plzni v restauraci Alcatraz, byla to také velká porce. Jelikož jsme do restaurace přišli ve dvou tak nám tuto porci rozdělili na 2 tataráky a samozřejmě byli oba NEnamíchané. Klidně to mohli dát na jednu hromadu a dát tam jen jedno vejce a jedny ingredience, ale aniž bychomněco říkali tak nám to rozdělili na dva tataráky – takže 2 vejce a 2× ingredience. Udělali to jak říkám sami od sebe, a bylo to super. Dobře se to míchalo, krásně to vypadalo na talíři, viděli jsme maso tak jak má být a každý si ochutil tatarák dle své chutě. A k tomu byl neomezený přísun topinek. Prostě paráda. Tak to má být, to má úroveň a ne napatlaný tatarák někde v kuchyni.

Iva

Dle postoje restaurace je jasné že je to nabídka jen na oko, protože jinak by lidem vyšli vstříc, tudíž tatarák by šlo dát nenamíchaný a kolena i tatarák si moci odnést s sebou domů. Ale proč by to dělali, když si lidé k tomu v hospodě dají ještě pití a kafíčko a tak bude mít podnik tržbu a ne že si to lidi vezmou domů a nechajhí tam útratu jenom 269 korun. Co vím tak většina podniků vyšla vstříc a dalo se jídlo odnést i s sebou.
Takže mám pcit že tahle hospoda se opravdu jen snaží trhnou co se dá a proto bych tam nikdy nešla.
A já osobněbych se bála dát si i tak kolena – bůhví jak dlouho jsou marinovaná a co se tou marinádou snaží restaurace zase zakrýt podobně jako tím míchaným tatarákem. :-(

alfred

tak si to nedavej ty kravo a neotravuj tady v diskuzi! vzdyt ti to nikdo nenuti

Engie

Jo jo Iva by si měla zajít za psychiatrem, nebo měla mít zákaz vstupu do všech restaurací, bůch ví jak je všechno starý v kdejaký restauraci, ne?

Šnajberk Vlas

Dobrý den,
nevím zda je dobrý nápad dávat lidem již namíchaný tatarák, protože právě míchání je na tom to nejlepší a samozdřejmě každý používá z daných ingrediencí něco jiného a také ten pohled na dobře připravený talíř s ingrediencemi. Tady se ukazuje kvalita kuchaře a ne že nekde vzadu neco umatlá. Do tohoto já nejdu. To radši to kolínko. Jinak je to cenově super nabídka.

Michaela

Všechny nabídky co Slevomat nabízel na PŮL KILA tataráku byli na namíchaný viz třeba na Floře… Nesrovnávejte to se 100g porcema. A na Floře byl výbornej ani bych nechtěla míchat a dochucovat půl kila masa! Když se to někomu nelíbí, tak si to nekupujte…

Štěpka

Nemáte pravdu-měli jsme ze slevomatu půl kila v Rokycanech a byl nenamíchaný.....

kari

nemate pravdu-meli jsme zde na slevomatu v Plni pokazde nenamichany z 500g masa ,jen ...... si objedna predem namichany!!!! ale toto ne ,dekuji nechceme.

Michaela

Tak to jste asi nebyli na Floře tam taky dali rovnou namíchaný a nikomu to nevadilo. Jednou je nabídka daná, tak nechápu co tady furt řešíte… tady ta diskuze je fakt už jak přehlídka dementního ústavu… Smiřte se s tim, že tatarák je namíchanej a jděte radši někam k vodě :-)))

Petr

tak na Floru by jsme nesli ani nahodou,a ty Michaelo jdi treba do …

Lenka

Tak nevím, ale mám pocit že Michal a Michaela jsou jedna a tatáž osoba, soudě dle výrazů které používají a jak tady všechny okol urážejí. Divím se že je Slevomat ještě nebloknul.

Engie

Proboha já se divim, že nikdo nebloknul tebe kvůli stupiditě… :-)))

mirotiro

Btw byl jsem na Floře také a na požádání jsem jej dostal nenamíchaný…

josef

tatarak jedině nemíchanej

Misa

I já bych ráda přispěla, již několik let se pohybuji v oblasti gastronomie a pohostinství a musím říct, že důkazem dobré restaurace je minimálně to, že si kuchař „troufne“ dát ten kus syrového masa bez namíchání. Velice rychle hovězí maso tmavne, ale to není tak strašné. I já jsem se jednou nechala zlákat tatarákem ze slevomatu, byl namíchaný, ale obsluha restaurace přesvědčivě tvrdila, že kuchaři ho umí namíchat jedinečně. Opak byl samozřejmě pravdou. Divná hnědá hrouda, která nebyla nijak zvlášť chutově zajímavá. Proto tedy rozhodně doporučuji jen restaurace, kde je tatarák nenamíchaný. …Doufám a přeji všem, aby s touto nabídkou byli spokojenější než já.

Tomík

tato diskuze je opět ukázkou inteligence buranů, kteří prolejzají slevomaty a stejně si nikdy nic nekoupí, protože jsou to socky. bože 100× je tady jasně řečeno, že tatarák je namíchaný a namletý, tak nechápu, proč tu neustále dokola blekotáte jestli je namíchaný a že to vidíte prvně v životě atd. když to nechci akceptovat, tak jak je to nabízené, tak vypadnu a nekomentuju to!!!!!

Lenka

Já už jsem si několik nabídek koupila, nejenom na Slevomatu ale i jinde ale člověk musí vybírat. Některé jsou dobré, některé ne, některé jsou zavádějící. JAko např. poslední dobou se začal rozmáhat trend, že si koupíte voucher např. za 39 korun a pak máte v restauraci nárok na poloviční slevu. Ale to se vyplatí, pouze pokud jde člověk ve více lidech, pak to jaksi nemá smysl. když si ještě připočtete cenu za nákup slevy. Stejně tak je důležité než koupím kupon do nějaké restaurace nejprve se podívat na nápojový lístek dané restaurace, protože se vám může stát že pití bude předražené, takže ve finále to co ušetříte na jídle zaplatíte na pití.
A vůbec nechápu jak si můžete dovolit zde někoho označovat slovem socky, já myslím že sem chodí i velmi movití a nevím jakým právem tady lidi urážíte. Vás také nikdo neuráží, pouze se zde vyjadřujeme k nabídce.
A jestli je zde někdfo buran jak tvrdíte tak to budete nejspíše dle svého vyjedřování vy sám. :-)))

Soňa

Nedávno jsem využila voucher ze Slevomatu na tatarský biftek v restauraci Na Střelnici a byl nenamíchaný.

Lenka

Dobrý den,
my Vám tatarský biftek ale nenutíme namíchaný, můžete si koupit místo namíchaného tatarského bifteku dva kusy marinovaných vepřových kolen. Tato nabídka je akční nabídkou,tudíž i přes cenu se kvalita tatarského bifteku nemění. Přeji krásný den a budeme se těšit. Nashledanou

mirotiro

Škoda, že je již ochocen, ale nevadí, je to transparentní odpověď a každý ví, do čeho jde… Deklarovaná váha kolen je s kostí či bez kosti? Děkuji

Lenka

No a mohu vědět co je tak těžkého na tom, dát zákazníkovi tatarský biftek nenamíchaný? Pro 90% restaurací v ČR to problém není, ale pro vás jaksi ano.

Lenka

To že je namletý by nevadilo, beztak se dnes mele všude. Ale již namíchaný, Děkuji nechci. A jak tu mnozí již psali, zvláště teď v letním období. My chodíme v Plzni do vyhlášené tatarákové restaurace a tam je samozřejmostí – jako ostatně ve většině restaurací – že si každý namíchá tatarák sám. každý má jiné chutě, někdo tam třeba nedává kmín,worchester apod. a někdo zase ano a co pak když vám ten namíchaný nebude chutnat? To je proboha tak těžké ze strany restaurace lidem vyhovět a zeptat se zda namíchat nebo ne? Já jsem se tedy setkala spíše s opačným systémem – restaurace podávala tatarák nemíchaný a zákazník si sám řekl, že jej chce namíchat od kuchaře. Ale skutečnost, že sama restaurace už nutí zákazníkům tatarák namíchaný a odmítá ho přinést nenamíchaný je divná a proto bych tuhle nabídku nekoupila ani náhodou. kdyby měli čisté svědomí a maso bylo kvalitní a z pravé svíčkové tak by neměli důvod schovávat maso za ingredience. V namíchaném se schová i to že není z pravé svíčkové a že je tam i nějaká ta bílá žilka z falešné svíčkové. A za tuhle cenu pochybuji o pravosti masa.

Lida

Lenko moje řeč,toto mám na jazyku celou dobu,diky diky diky

Verča

Souhlas!!!

Veny

Hm, to já mám teda bohužel zkušenost, že už právě tatarák míchají skoro ve větší části restaurací (alespoň těch „standardních“)… (Alespoň mohou znovu zužitkovat ty vrácené porce… :-P) A stejně je tatarák zcela jistě mletý a né škrábaný, tak jestli chce někdo gurmánský zážitek nemůžete chtít za každou cenu ušetřit. Co byste za ty prachy chtěli… :-)

Parek

v takovém množství by škrábaný tatrák byl asi nad síly kuchaře

Veny

Dobrý den,
nevím kam do restaurace jste chodil,že zužitkovávali zbytky tatarského bifteku, U nás takové zvrhlosti opravdu neděláme a ujišťuji vás,že ani nikdy dělat nebudeme. A tatarský biftek je mletý. Nashledanou

Veny

To byl samozřejmě vtip, navíc většinou předpokládám, že nezbyde (zvláště po nakupujících ve slevách :-) ), na druhou stranu proč trvat na namíchaném?

Lenka

No tak už se tady také snažím od začátku zjistit, co téhle restauraci brání přinést hostovi tatarák tak jak má být tudíž nenamíchaný. Ale jak je vidět, nikdo z restaurace sem už raději nechodí na naše dotazy odpovídat.

Párek

Co zde na slevomatu byly nabídky na tataráky, tak je podávali standartne namíchané, ale na požádání vyhověli a člověk si je míchal sám, takze vaše řeči že ho nikde nedávají namíchaný je lež, např Sokolovna (mimochodem byl výborný)

lida

tak v Sokolovne Bolevec jsme tez byly,na nenamichanem!!!!! a divili se ze lide chteli namichany predem.

Lenka

Tak já osobně jsem si zde na slevomatu už několik tataráků koupila, a to jak v Praze tak Plzni a všechny byli nabízené nenamíchané. Tenhle je první který vidím zde na Slevomatu i v rámci jiných podobných serverů už smíchaný.
A co se týká Sokolovny, tam to znám a tatarák už jsem tam měla také a standartně je tam také nenamíchaný . Takže tahle nabídka je opravdu divná a opravdu nechápu proč tato restaurace nemůže lidem vyhovět a dát jim vybrat tak jako všude jinde – jestli míchat nebo nemíchat předem.

Franta

Je možnost si namíchat tatarák samostatně? Zatím jsem nikde neviděl, že by se podával namíchaný, ale z donesených ingrediencí si míchá každý sám.

Tom

Jako nabídka je to super, nicméně jste tedy jediná restaurace co znám co to míchá sama. Všude jinde prostě dostanete maso zvlášť, vejce, dochucovadla a dělej si s tím co chceš. A jak tu říkají mnozí – obzvlášť teď v létě bych to maso před namícháním docela rád viděl…

Tom

Dobrý den,
všude,kde je akce na tatarský biftek přes slevomat, je tatarský biftek namíchán. Zboží na zmíněný tatarský biftek je každý den čerstvé, tudíž se nemůže stát,že by maso bylo špatné a naši kuchaři by ani špatné maso hostům nedali, za to ručíme.

Barbora

Dobrý den, tatarák mám ráda a nezažila jsem, aby někde odmítli požadavek na nenamíchaný. Několikrát tady padlo, že je dobré vědět co jíme, zvášť u syrového masa.
Navíc pokud mluvím za sebe, jsem alergik a i proto mě zajímá přesné složení pokrmů a ingrediencí se kterými přišlo jídlo do styku. V životě se mi nestalo, aby byl v nabídce pouze namíchaný tatarák, byť na hromadnou slevu. Váš postoj chování ve mě vzbuzuje podezření ohledně kvality nabízeného a proto je pro mě nabídka nezajímavá. Ale já jsem jen jedinec, je to na každého zvážení.

Evžen

Přesně tak…všechny akce byly na namíchaný tatarák, ale vždy vyšli vstříc, když člověk chtěl vše zvlášť

Hana

Dobrý den,
jaké je složení míchaného salátu?
 Díky

Mary

Dobrý den,
byla by možnost koleno odnést domů nebo je konzumace nutná v restauraci? Díky za odpověď, Martin

Venca

také by mě to zajímalo

Venca

Dobrý den, konzumace v restauraci je podmíněna.

Kaťa

Dobrý den,
tatarský biftek bude čerstvě namíchán za to ručíme, vždyť Vaše spokojenost je naší prioritou. Tatarský biftek mícháme,aby jsme mohli ukázat kvality našich kuchařů, kteří Vám jídlo rádi přpraví. Přeji krásný den a budeme se těšit.

Eva

Dobrý den, nemyslím si, že „namíchat“ tatarák je vizitkou kuchaře…Já třeba osobně co se tataráku týče, ráda vidím, co jím a to obzvlášť syrové maso. Pokud je míchaný čerstvě, není tedy žádný problém požádat o tatarák nenamíchaný, ne?

lida

přesně tak,ještě jsem nikde neviděla že by tatarák podávali již namíchaný

Eva

Dobrý den,naše nabídka zní namíchaný tatarský biftek,tudíž Vám nabízíme namíchaný.

Eva

jasně, takže maso kovíjak starý a ještě takhle v létě…škoda

Káťa

taky by mne zajímalo, jestli si ho můžu na požádání umíchat sama. aby to nebylo tak, že ho budete mít připravenej bůhvíjak dlouho v 10litrových barelech a budete jen kydat na talíře :-) snad ne, proto se ptám. a přesně jak bylo řečeno, každý má jinou chuť :)

Lida

tatarak si kazdy muze namichat sam?preci mame kazdy odlisne chute.Jestli ano tak kupuji hned.

lida

jste zapomneli smazat z predchozi nabidky?

Pepa

Nevymýšlejte hovadiny !

Veronika

Luxusní nabídka, ale protože jsem krapet nenaž…, tak co takhle udělat možnost nabídky takovej mix: polovinu tataráku a jedno koleno za tuhle cenu????Kdyby to šlo takhle,tak kupuji hned :)

Lumík

Dobrý nápad, přikláním se též.

Veronika

Dobrý den,
bohužel na tuto otázku musím záporně odpovědět,ale kombinace těchto dvou jídel nejde. Musíme dodržovat podmínky,které jsme si domluvili v nabídce a proto Vám nemůžeme vyhovět. Kupte si dva vouchery a domluvte s přáteli a myslím,že při hezkém posezení si u nás můžete pochutnat všichni. Těšíme se na Vás.

Veronika

V pořádku, nic se neděje, děkuji za odpověď a nashledanou :)

Lumík

Děkuji za odpověď, přesně jak píšete jsem provedl. Na viděnou.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru